Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
το αυτοφωρο στην Αλεξανδρας.πατσά μόνο Αχαρνών παίδες
το αυτοφωρο στην Αλεξανδρας.πατσά μόνο Αχαρνών παίδες
ρε τύπε εγώ το λέω για ημιαπασχόληση για να μην πω, ημιημιαπασχόληση, έτσι για ένα εξτραδάκι,
αν μιλάς για full time δουλειά, έχεις δίκιο
αχαρνων πιο μαγαζι?πατσά μόνο Αχαρνών παίδες
και Θεσσαλονίκη φυσικά![]()
Εδώ λέτε πως δεν έχετε δουλειά...![]()
![]()
![]()
![]()
... και μιλάτε για εξτραδάκι; ημιαπασχόληση;
Και ο Ζούκεμπεργκ για πλάκα το ξεκίνησε το Φατσομπούκι... η Γκουγκλ από ένα υπόγειο σπιτιού ξεκίνησε.
Γιατί όχι κι εσείς;
αχαρνων πιο μαγαζι?
εννοείς 10 ευρώ τη βδομάδα τύπε;
και σου περισσεύουν κιόλας;
είσαι τύπος![]()
και που πηγες για πατσα σαν εναλλακτικη λυση αφου ηταν κλειστο? αυτος εχει ονομα ειναι καλος? η σερβιρει σαπιαόπως πας από Ομόνοια προς σταθμό Κάτω Πατησίων, πριν φτάσεις δεξιά. Είναι 2 το ένα 10ο μέτρα απ το σταθμό, το άλλο 200
Αν και το πρώτο πέρασα 2 φορές φέτος το καλοκαίρι (ξημερώματα 5 η ώρα) και ήταν κλειστό :-
τι σε πηγες κοψιμο?
αμαν...θα ητνα χαλασμενο φενεταιΡε συ λέμε σαν γαστρεντερίτιδα ένα πράμα πως σε κόβει..Έτρωγα και έκατσα με φίλο σου λέω ούτε 2 ώρες και πετάχτηκα σα γάτα.Ρίχνω ένα τρέξιμο μέχρι την Ομόνοια να πάρω Ηλεκτικό αφού Αττική μένω.Μιλάμε να σφίγγομαι και να χω πλευρίσει μια κολόνα, να ιδρλωνω και να μου λέει και ο τρόμπας ο ελεγκτής να φύγω γιατί μάλλον με πέρασε με πρεζόνι όπως έκανα...
ειρωνία;
Όταν ο βασικός είναι 590.... τα 1500 μηνιαίως είναι σούπερ...
και που πηγες για πατσα σαν εναλλακτικη λυση αφου ηταν κλειστο?
κοιλια η ποδι?ποσο το δινει?στο δίπλα
δεν ξέρω αν έχει όνομα, όσες φορές έφαγα δε με πείραξε, αντίθετα μου άρεσε
κοιλια η ποδι?ποσο το δινει?
ωραιος...και πας καθε σαββατο?6 ευρώ ο ψιλοκομμένος![]()
ρε μαν λίγα κουβαλάς αν σε πιάσει ο ελεγκτής δίχως εισιτήριο δεν φτάνουν για το πρόστιμοοταν παω μεταξουργειο 15-20 ευρω... για την καταθεση και για καποια λοιπα εξοδα( εισιτιρια, νερα , καφεδες κλπ)
οταν παω φυλης 20-35 ευρω..
και οταν βγω γενικα σε οτιδποτε αλλο μερος 20-40 ευρω...
για ρουτινα παλι 10-20 ευρω...
αν χρειαστω κατι... Εχω της καρτες, εχω πιστωτικες, εγω εχω μετρητα, δεν ειμαι γυφτοςμετρητα
![]()
ρε μαν λίγα κουβαλάς αν σε πιάσει ο ελεγκτής δίχως εισιτήριο δεν φτάνουν για το πρόστιμο![]()
εγώ γιατί θυμάμαι ότι μια φορά τον είχαν σταματήσει και το έβαλε στα πόδια μόλις γύρισε την πλάτη ο ελεγκτής ;)τύπε έχει πρόσωπο ο σταμ, δεν τον σταματάν οι ελεγκτές
παιρνω επιδομα αναργιας 360€ το μηνα
τα 10€ τη βδομαδα αφορουν τη διασκεδαση μου αμαξι το παρκαρα μονιμα στο γκαραζ παω παντου με το ποδηλατο και τα μμμ καθως πληρωνω τα μισα με εισητηριο
οσο για το τυπο με τα σαντουιτσ αν βγαλει τα υλικα που θα χαν κανα 40€ και οτι θα ετρεχε τουλαχιστον κανα 12 ωρο το πολλυ κανα 10αρικο του εμενε στο τελικο ταμειο αν βαλουμε και κανα 5ωρο που εφτιαγνε τα σαντουιτσ συνπαγουν φορητο ψυγειο που θα κουβαλουσε ψιχουλα εβγαζε