Νέα

Πόσα λεφτά κουβαλάτε πάνω σας όταν βγαίνετε έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ενα πιατακι μπεκρη μεζε με λιγες πατατες τηγανιτες μαζι και κανα 4ρι ελιες. Οχι μεγαλη ποσοτητα, αλλα μ΄εναμιση ευρω που τον εχει καλα ειναι.
καλος μεζες...φτηνα τ εχει... :rockon:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
γιαννη καραγιαννη κουβαλαω οσα τα χαλασω(3 ευρω σε κερματα για το καφε στο μπητσ μπαρ η 1,30 σε κερματα αν παω γρηγορη για καφεδια)
αυτα τα ολιγα

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Oρεινη Αχαια.
Το Σαββατοκυριακο εχει πανηγυρι στην Κλειτορια με ψητη γουρνοπουλα. Να δουμε θα παιζει κανα ευρω  να παμε να πλακωθουμε στη μασα και το πιωμα :rockon: :rockon:
ω ρε παναγια μου...χαμος...ποσες γουρνοπουλες θα'χουνε?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Oρεινη Αχαια.
Το Σαββατοκυριακο εχει πανηγυρι στην Κλειτορια με ψητη γουρνοπουλα. Να δουμε θα παιζει κανα ευρω  να παμε να πλακωθουμε στη μασα και το πιωμα :rockon: :rockon:

Φαε κ πιες κ για μας που ειμαστε μακρυα....    :rockon:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
επειδη δεν παιζει πολυ φραγκο γυρω στο εικοσαρικο...και λυπαμαι που το λεω...
να μην λυπάσαι τύπε μου..Ορισμένοι από μας δεν τα βρήκαμε έτοιμα,ούτε ειχαμε ενα βύσμα,ενα δόντι κάπου να μας βολεψει..

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Τι με [size=15pt]λ[/size]ες τώρα ρε στρατηγέ; Βενζινάδικα δεν δέχονται πιστωτικές; και μάλιστα το βράδυ, τότε είναι που θα έπρεπε να δέχονται, αυτοί και αν έχουν πρόβλημα ασφάλειας. Ανάθεμα με αν καταλαβαίνω. Όπως πιστωτικές/χρεωστικές θα έπρεπε να δέχονται τα σούπερ μάρκετ (και με μηχάνημα σε κάθε ταμείο και όχι να σε στέλνουν σε άλλη υπάλληλο στις πληροφορίες για να σου χρεώσει την κάρτα.

Είναι όπως θα έλεγες και συ στρατηγέ όλα για τον μπούτζον.

:thumbsup:

Τύπε το ηλεκτρονικό χρήμα έχει ένα ελάττωμα:
Κινδυνεύει να ρίξει τον προυπολογισμό σου έξω πιο εύκολα (ειδικά σε καζίνο, στριπ, μπουζούκια, κλπ)
Ενώ με το μετρητό ξέρεις ότι τόσα έχεις τόσα θα φας

έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν είναι ελάττωμα του πλαστικού χρήματος αλλά του ιδιοκτήτη της κάρτα. πάντα όμως υπάρχουν και οι χρεωστικές κάρτες ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
10 ευρο και πολλα ειναι καθ οτι ανεργος απο τον απριλιο προσπαθω να ξοδευω οσο λιγοτερα γινετε για να βγει ο μηνας
εξοδος το πολλυ μια φορα την εβδομαδα και το πολλυ κανας καφες στα 3 ευρο σπανια θα τα ξοδεψω και τα 10

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
10 ευρο και πολλα ειναι καθ οτι ανεργος απο τον απριλιο προσπαθω να ξοδευω οσο λιγοτερα γινετε για να βγει ο μηνας
εξοδος το πολλυ μια φορα την εβδομαδα και το πολλυ κανας καφες στα 3 ευρο σπανια θα τα ξοδεψω και τα 10
γαμησε τα..και γω ανεργος..δε θελω να ζηταω απο τον πατερα μου...μονο σαββατο αν βγω για καφε...

Επισκέπτης

εννοείς 10 ευρώ τη βδομάδα τύπε;
και σου περισσεύουν κιόλας;  :think:

είσαι τύπος  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 Πω πω μεγάλες σπαρίλες... Πάντως με το να κάθεστε και να κλαίτε τη μοίρα σας δεν βγαίνει.

Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε, αλλά ρε πούστη μου δεν μπορεί... κάτι θα υπάρχει εκεί έξω...

Κινητοποιηθείτε λίγο. Πριν ένα χρόνο ένας φιλαράκος μου έμεινε χωρίς δουλειά. ξεκίνησε κι έφτιαχνε σάντουιτς στο σπίτι του τα τύλιγε σε σελοφαν και πήγαινε και τα μοίραζε στα συνεργεία. Με τα πόδια γυρολόγος...

Ακατέβατα 60 - 80 ευρώ την ημέρα καθαρά.

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τα λεφτά είναι στον δρόμο.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
 Πω πω μεγάλες σπαρίλες... Πάντως με το να κάθεστε και να κλαίτε τη μοίρα σας δεν βγαίνει.

Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε, αλλά ρε πούστη μου δεν μπορεί... κάτι θα υπάρχει εκεί έξω...

Κινητοποιηθείτε λίγο. Πριν ένα χρόνο ένας φιλαράκος μου έμεινε χωρίς δουλειά. ξεκίνησε κι έφτιαχνε σάντουιτς στο σπίτι του τα τύλιγε σε σελοφαν και πήγαινε και τα μοίραζε στα συνεργεία. Με τα πόδια γυρολόγος...

Ακατέβατα 60 - 80 ευρώ την ημέρα καθαρά.

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τα λεφτά είναι στον δρόμο.
εσυ φιλε δουλευεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom