Νέα

Πόσα λεφτά κουβαλάτε πάνω σας όταν βγαίνετε έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ έχω πάντα
4 500ρικα
5 200ρικα
10 100ρικα

αυτά για ασφάλεια,δεν τα ακουμπάω
πχ για  νοσοκομείο,να χαλάσει το αμάξι σε καμιά ερημιά,καμιά απαγωγή(να με απαγάγουν δηλαδή και να με αφήσουν αβοήθητο),κανένα έκτακτο ταξιδάκι εξωτερικό,πέταγμα Αθήνα για κανένα μουνί,κανένα τρελό απρόοπτο γλέντι στα μπουζούκια με μεγάλο λογαριασμό,καμιά παρτούζα τρίωρη αναπάντεχη κλπ...μην φανούμε ματζίρηδες δηλαδή και ψάχνουμε λεφτά τελευταία στιγμή....

αισθάνομαι σιγουριά....αν πάρω από αυτά,φροντίζω να τα αντικαταστήσω όποτε βολέψει....

και μετά έχω αυτά που ξοδεύω 200-300 ευρώ σε ψιλά 50ρικά κλπ...
[/quote  
:2funny: :2funny:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
50 euro και πολλά είναι :'(

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Palermo τελικά δεν μας είπες τι δουλειά κάνεις; Tόσο πολύ φοβάσαι να μας το πείς; :cheesy:
Mυρίζομαι μάυρο... :rolleyes:

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες εγω ως τωρα κανα πενηνταρικο....αλλα εδω και μιαμιση ωδομαδα με 200 σιγουρα λογω μιας ευκολης δουλειας που μου προτεινε ενας συναγωνιστης απο εδω μεσα που χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου βγαζω λεφτα.....(μπορει να σας το εχει πει κ εσας,γιατι ειναι γραμμενοι και αλλοι συναγωνιστες)

Επισκέπτης
Εγω παντως χτες βραδι βγηκα με 4,30 ευρω στην τσεπη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μαγκες εγω ως τωρα κανα πενηνταρικο....αλλα εδω και μιαμιση ωδομαδα με 200 σιγουρα λογω μιας ευκολης δουλειας που μου προτεινε ενας συναγωνιστης απο εδω μεσα που χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου βγαζω λεφτα.....(μπορει να σας το εχει πει κ εσας,γιατι ειναι γραμμενοι και αλλοι συναγωνιστες)
Σιγά ρε μεγάλε.................... :police:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κολαούζος

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τωρα εχω κανα 10 ευρω αλλα δεν ξοδευω ουτε 50 λεπτα,παω σε μαγαζια χωρις εισοδο  :sunglasses:

το σκ λεω να παω σε ενα γκοθαδικο με ενα φιλο και να φυγουμε χωρις να πληρωσουμε.Ευτυχως το εχει κανει και αλλες φορες εκει οποτε θα ειναι νταξει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom