Νέα

Πόσα λεφτά κουβαλάτε πάνω σας όταν βγαίνετε έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μέσο όρο κυκλοφορώ με 300 € και έχω πάντα μαζί μου και κάρτες.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
τιποτα φιλε,μεχρι 5ευρω  :grin:...ετσι που μας καταντησαν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μονο με 20-40 ευρω

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Είμαστε ακόμη μία κοινωνία/οικονομία που βασίζεται - κακώς - στα μετρητά και όχι στο ηλεκτρονικό χρήμα παρά το γεγονός οτι η διαχείριση/διακίνηση του ηλεκτρονικού χρήματος στην οικονομία (πληρωμές δηλαδή με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, διαδικτυακές συναλλαγές) κοστίζει πολύ λιγότερο από τα μετρητά.

Χώρια το ζήτημα ασφάλειας από το να πέσεις θύμα ληστείας.

Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ξεπερνώ τα 50 ευρώ, κυρίως όπως είπα για λόγους ασφάλειας.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ε ναι,αλλοι εδω λενε,300,600...υπαρχουν ακομα τοσα λεφτα?  :rolleyes:

Αν υπαρχουν φιλε μου...εδω ο φιλος μας ο αχαχουχας παει σε στριπ με εξι χιλιαδες ευρω πανω του.. :idiot: :uglystupid: :headbang:!!!!

Τωρα τι μπιζνες ακριβως κανει στα στριπ...αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα... :huh: :huh:????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Είμαστε ακόμη μία κοινωνία/οικονομία που βασίζεται - κακώς - στα μετρητά και όχι στο ηλεκτρονικό χρήμα παρά το γεγονός οτι η διαχείριση/διακίνηση του ηλεκτρονικού χρήματος στην οικονομία (πληρωμές δηλαδή με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, διαδικτυακές συναλλαγές) κοστίζει πολύ λιγότερο από τα μετρητά.

Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ξεπερνώ τα 50 ευρώ, κυρίως όπως είπα για λόγους ασφάλειας.

Τι φανταστικες φοβιες ειναι αυτες φιλε μου...εδω ο φιλος μας ο αχαχουχας παει σε στριπ με εξι χιλιαδες ευρω πανω του..  !!!!

Τωρα τι μπιζνες ακριβως κανει στα στριπ και πως δε φοβαται με εξι χιλιαδες ευρω πανως του...αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα...  ????

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Τι φανταστικες φοβιες ειναι αυτες φιλε μου...εδω ο φιλος μας ο αχαχουχας παει σε στριπ με εξι χιλιαδες ευρω πανω του..   !!!!

Τωρα τι μπιζνες ακριβως κανει στα στριπ και πως δε φοβαται με εξι χιλιαδες ευρω πανως του...αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα...  ????
:police:    :police:    :police:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

Έχεις απόλυτο δίκιο, αν στην Σουηδία ή στην Αμερική έλεγες οτι κυκλοφορείς ακόμη και με 50 ευρώ θα σε κοιτάγανε σαν τρελό, δεν μιλάω για παραπάνω που κυκλοφορούν οι περισσότεροι. Δυστυχώς στην Ελλάδα παρόλο που έχουν γίνει κάποια βήματα η πιστωτική κάρτα ακόμη δεν είναι παντού αποδεκτή. Για παράδειγμα το βράδυ τα περισσότερα βενζινάδικα δεν δέχονται κάρτα, άρα όταν το αμάζι μου θέλει 70 - 80 ευρώ να γεμίσει πως να μην κυκλοφορώ με 300. Ούτε σε μπαρ παίζουν κάρτες, ούτε σε μεταμεσονύκτια φαγάδικα και σε πολλά άλλα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αναλόγως που έχω να πάω.

Από 20 ευρώ, αλλά έχει τύχει να πάω σε strip με 500. ;)

Συνήθως με 100-200 σε έξοδα/τσάρκα/διασκέδαση.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έχεις απόλυτο δίκιο, αν στην Σουηδία ή στην Αμερική έλεγες οτι κυκλοφορείς ακόμη και με 50 ευρώ θα σε κοιτάγανε σαν τρελό, δεν μιλάω για παραπάνω που κυκλοφορούν οι περισσότεροι. Δυστυχώς στην Ελλάδα παρόλο που έχουν γίνει κάποια βήματα η πιστωτική κάρτα ακόμη δεν είναι παντού αποδεκτή. Για παράδειγμα το βράδυ τα περισσότερα βενζινάδικα δεν δέχονται κάρτα, άρα όταν το αμάζι μου θέλει 70 - 80 ευρώ να γεμίσει πως να μην κυκλοφορώ με 300. Ούτε σε μπαρ παίζουν κάρτες, ούτε σε μεταμεσονύκτια φαγάδικα και σε πολλά άλλα.

Τι με [size=15pt]λ[/size]ες τώρα ρε στρατηγέ; Βενζινάδικα δεν δέχονται πιστωτικές; και μάλιστα το βράδυ, τότε είναι που θα έπρεπε να δέχονται, αυτοί και αν έχουν πρόβλημα ασφάλειας. Ανάθεμα με αν καταλαβαίνω. Όπως πιστωτικές/χρεωστικές θα έπρεπε να δέχονται τα σούπερ μάρκετ (και με μηχάνημα σε κάθε ταμείο και όχι να σε στέλνουν σε άλλη υπάλληλο στις πληροφορίες για να σου χρεώσει την κάρτα.

Είναι όπως θα έλεγες και συ στρατηγέ όλα για τον μπούτζον.

Επισκέπτης

Τύπε το ηλεκτρονικό χρήμα έχει ένα ελάττωμα:
Κινδυνεύει να ρίξει τον προυπολογισμό σου έξω πιο εύκολα (ειδικά σε καζίνο, στριπ, μπουζούκια, κλπ)
Ενώ με το μετρητό ξέρεις ότι τόσα έχεις τόσα θα φας

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Τύπε το ηλεκτρονικό χρήμα έχει ένα ελάττωμα:
Κινδυνεύει να ρίξει τον προυπολογισμό σου έξω πιο εύκολα (ειδικά σε καζίνο, στριπ, μπουζούκια, κλπ)
Ενώ με το μετρητό ξέρεις ότι τόσα έχεις τόσα θα φας
ειναι ενα θεμα και αυτο  :think:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
50 εώς 150 euro maximum...

Και πρίν τη κρίση και μετά... :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τύπε είναι ΤΟ ΘΕΜΑ
Πολύς κόσμος καταστράφηκε λόγω απώλειας της αίσθησης του χρήματος που προκαλούσε η ηλεκτρονική μορφή του
ε αμα εισαι μαλακας δεν σου φταιει κανεις.

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.228
Πόντοι
266
επειδη δεν παιζει πολυ φραγκο γυρω στο εικοσαρικο...και λυπαμαι που το λεω...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ έχω πάντα
4 500ρικα
5 200ρικα
10 100ρικα

αυτά για ασφάλεια,δεν τα ακουμπάω
πχ για  νοσοκομείο,να χαλάσει το αμάξι σε καμιά ερημιά,καμιά απαγωγή(να με απαγάγουν δηλαδή και να με αφήσουν αβοήθητο),κανένα έκτακτο ταξιδάκι εξωτερικό,πέταγμα Αθήνα για κανένα μουνί,κανένα τρελό απρόοπτο γλέντι στα μπουζούκια με μεγάλο λογαριασμό,καμιά παρτούζα τρίωρη αναπάντεχη κλπ...μην φανούμε ματζίρηδες δηλαδή και ψάχνουμε λεφτά τελευταία στιγμή....

αισθάνομαι σιγουριά....αν πάρω από αυτά,φροντίζω να τα αντικαταστήσω όποτε βολέψει....

και μετά έχω αυτά που ξοδεύω 200-300 ευρώ σε ψιλά 50ρικά κλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom