Νέα

Πόσα λεφτά κουβαλάτε πάνω σας όταν βγαίνετε έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.505
Πόντοι
2.886
Nα του βαζεις μια αλυσιδα τυπε. Αυτες που δενει η μια ακρη στο πορτοφολι και η αλλη στο τζιν.

URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ωραια μοδα ητανε. Ειμασταν και πολυ αλητες εμεις που το ειχαμε ετσι.  ;)

Εγγρ.
30 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Μάγκες, το θέμα είναι να μην βάζετε όλα τα λεφτά στο πορτοφόλι.

Αν σας την πέσουν, ανοίγετε το πορτοφόλι και τους δίνετε
τα λίγα που θα έχετε μεσα.

Επίσης,την πιστωτική και την ταυτότητά μου, ποτέ δεν τα έχω στο πορτοφόλι.
Τα έχω σε πλαστική θήκη , σε τσέπη.
φαινεσε ψαγμενοσ σε εχουν φερμαρει?

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Πριν κάνα 2χρονο Κυριακή στο Μοναστηράκι, ένοιωσα κάτι στην τσέπη του μπουφάν μου και το χέρι μου έπιασε ξένο χέρι που τραβούσε το πορτοφόλι :huh:

Εντελώς ασυνείδητα, ο αριστερός μου αγκώνας έσπασε ένα ξένο κόκκαλο(σαγόνι), ενώ ταυτόχρονα το δεξί γόνατό μου έκανε καπαμά τα ούμπαλα του επίδοξου. Ακολούθησαν και κάποιες γρήγορες :sunglasses:

Όταν ήρθε η αστυνομία τα παιδιά γελάσαν με το θέαμα που είδαν  :sunglasses: Είκοσι χρόνια ελληνορωμαϊκή πάλη ...αφήνουν κατάλοιπα... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.240
Πόντοι
2.356
Πριν κάνα 2χρονο Κυριακή στο Μοναστηράκι, ένοιωσα κάτι στην τσέπη του μπουφάν μου και το χέρι μου έπιασε ξένο χέρι που τραβούσε το πορτοφόλι :huh:

Εντελώς ασυνείδητα, ο αριστερός μου αγκώνας έσπασε ένα ξένο κόκκαλο(σαγόνι), ενώ ταυτόχρονα το δεξί γόνατό μου έκανε καπαμά τα ούμπαλα του επίδοξου. Ακολούθησαν και κάποιες γρήγορες :sunglasses:

Όταν ήρθε η αστυνομία τα παιδιά γελάσαν με το θέαμα που είδαν  :sunglasses: Είκοσι χρόνια ελληνορωμαϊκή πάλη ...αφήνουν κατάλοιπα... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ωραίος... αλλά θέλει προσοχή μην σε τρέχουν μετά.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1

μετα γαμησες κιολας    :orchestra: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom