ρε μεγαλε επιχειρηματια για να ανοιξεις καφετερια θες 100.000€ στο νερο για να μην μιλησουμε για εξοδα (ενοικια πρωτη υλη κλπ)
εδω μας ειπες οτι καποιος εβγαζε 60€ τη μερα φτιαχνοντας σαντουιτ σου ειπε ποσα ξοδευει για πρωτη υλη η τα σαντουιτσ τα εφτιαγνε απο το μαννα εξ ουρανου δν θα αγοραζε ντοματες ψωμι τυρι παριζα μαγιονεζα οσο για να φτιαξει 50 σαντουιτσ ποση ωρα ηθελε κανα πενταλεπτο και οταν επαιρνε τους δρομους ποση ωρα εκανε να πουλησει 50 σαντουιτσ εβγαινε στο δρομο και του ελεγαν επ φιλε θελω ενα σαντουιτσ πιασε δεν ετρεχε κανα 6ωρο στους δρομους για να ξεπουλησει δεν λεγετε οικονομοτεχνικη λεγετε κοινη λογικη το να επιχειρματολογεις με ονειρα ειναι ευκολο
οσο για το αν βριζω τους αλητες φταιω εγω που εχουν σταματησει ολες οι δουλειες η θελω να ειμαι ανεργος απλα κοιταω τη λογικη στη δουλεια
Αδερφέ μου δεν έχεις καθόλου φαντασία. Και οι ελεύθερες Μπίζνες χρειάζονται φαντασία για να τις κάνεις. Όταν μιλάω για καφετέριες, δεν μιλάω μόνο για να ανοίξεις μία καφετέρια. Γύρω όμως από αυτή τη δουλειά εργάζεται ένας μεγάλος κύκλος επαγγελμάτων.
Από πωλητές καφέ και μηχανών, ειδικοί επιστήμονες ντεκορ επαγγελματικών χώρων, έμποροι υαλικών και συναφών ειδών, καθώς και έμποροι υπόλοιπου εξοπλισμού, όπως είναι τα τραπεζοκαθίσματα.
Αυτές οι δουλειές ανθούν σήμερα. Αν το μυαλό σου μένει στη δημιουργία καφετέριας από το σχόλιό μου.... άστο.
Περίμενε το μάννα εξ ουρανού, πίνοντας καφέ σε μία καφετέρια κι εσύ, και πήγαινε κάθε πρώτη του μηνα να παίρνεις το επίδομα ανεργίας.... για όσο καιρό κρατήσει.
Υ.Γ. Ο φίλος μου βγάζει 60 - 80 ευρώ καθαρά στο παντελόνι από τα σαντουιτσάκια. Βγαλμένα όλα τα έξοδα.
Κάνε τώρα τους πολλαπλασιασμούς με την "κοινή σου λογική" να δεις πόσα σάντουιτς πρέπει να πουλήσει για να του μείνουν τόσα. 3 ευρώ πουλάει το σάντουιτς και έχει ξεπουλήσει μέσα σε δύο ώρες, από την ώρα που θα βγει.