Νέα

Πόσα χλμ. έχει γράψει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.284
Πόντοι
6.056
Να πέσει εκπομπή βόμβα «πώς να βγάλετε γκομενα βίζιτα ή ακάποτο» να πέσει το σάιτ; Να διδάξουμε; Να ταράξουμε τα νερά; Να ρίξουμε το κατεστημένο; Να δώσουμε τα φώτα μας; Να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση; Να μας πάει ο Αντι ασαλιωτο;
κοπανατο ναι :wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.806
Πόντοι
12.756
Να πέσει εκπομπή βόμβα «πώς να βγάλετε γκομενα βίζιτα ή ακάποτο» να πέσει το σάιτ; Να διδάξουμε; Να ταράξουμε τα νερά; Να ρίξουμε το κατεστημένο; Να δώσουμε τα φώτα μας; Να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση; Να μας πάει ο Αντι ασαλιωτο;
ΝΑΙΙΙΙΙ αλλα μιλα και με την Φαντα την μπλε για χορηγία , εχει βγαλει πολλα φραγκα απο αυτο το σαητ , ειδικα στα ακάποτα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Η γυναίκα μου πρωινό αεροσυνοδός κ μουναρα ......αλλά δεν λέει κ δεν θέλει να λέει για το παρελθόν της τίποτα και ούτε εμένα ρωταει ποτέ .....τώρα εγώ πως να το πάρω αυτό?!
Να το πάρεις ψύχραιμα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Επειδή πολλοί λένε ότι το παρελθόν δε μετράει.. εντάξει, συμφωνώ εν μέρει, αλλά το παρελθόν δίνει μια εικόνα για το πώς ίσως είναι το μέλλον .. ένας χαρακτήρας άστατος και πολυερωτικος, είναι πιθανό να παραμείνει έτσι και μετά τον γάμο, κάτι που φυσικά προκαλεί προβλήματα και διαζύγια.. είναι δύσκολο κυρίως για τα παιδιά, αν υπάρχουν..
Φυσικά, τη συγκεκριμένη ανησυχία του ερωτικού παρελθόντος, δεν την έχουμε μόνο εμείς οι άντρες.. με ίδιο τρόπο σκέφτονται και οι γυναίκες που ανησυχούν για το παρελθόν του άντρα, αν πήγαινε - πάει με εκδιδόμενες, αν παίρνει ναρκωτικά κλπκλπ ..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
.
Κοίτα πρέπει να αλλάξεις μονάδα μέτρησης...
Εδώ όλοι μιλάνε με χιλιόμετρα...

... εσύ πρέπει να μετρας με ετη φωτός ...
Με πόδια ύψους από την επιφάνεια της θαλάσσης τύπε...

Δεν είναι αεροσυνοδός στο Σταρ Τρεκ να αμφιβάλλει αν πήρε η όχι παρτούζα το πλήρωμα του πλωτάρχη Κερκ και του αξιωματικού Δρα Σποκ :tooth:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Η γυναίκα μου πρωινό αεροσυνοδός κ μουναρα ......αλλά δεν λέει κ δεν θέλει να λέει για το παρελθόν της τίποτα και ούτε εμένα ρωταει ποτέ .....τώρα εγώ πως να το πάρω αυτό?!
Απόλυτα υγιές τύπε μου.Συνταγή ευτυχίας ανάμεσά σας στο εγγυώμαι.
Άσε τα φαντάσματα του παρελθόντος εκεί που βρίσκονται και απόλαυσε το τώρα...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
.

Με πόδια ύψους από την επιφάνεια της θαλάσσης τύπε...

Δεν είναι αεροσυνοδός στο Σταρ Τρεκ να αμφιβάλλει αν πήρε η όχι παρτούζα το πλήρωμα του πλωτάρχη Κερκ και του αξιωματικού Δρα Σποκ :tooth:

Υπολογίζω ότι οι ψωλες που έχει αρπάξει ξεπερνάνε την στρατόσφαιρα
Να μιλάμε επιστημονικά έτσι...;)))

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Κι εγώ τα χα με αεροσυνοδό παλιά...την πήδηξε κάποτε ο κυβερνήτης αλλά για να με καλοπιάσει μου γέμισε την κάρτα των Miles n bonus...επίσης η κοπέλα μου με αντάμειψε με παρτούζα με μια άλλη φίλη της για να τη συγχωρέσω οπότε χαλάλι...
Όχι μόνο δε με ενόχλησε αλλά πάντα μνημονεύω με ευχαρίστηση τον James τον κυβερνήτη...Θυμάμαι είχαμε πιεί κάτι ουζάκια με μεζέδες στη Ρόδο...
Στο τέλος κάναμε και swinging με τις κοπέλες μας
Α ρε James άτομο...ευλογημένη η μέρα που μου ξεμούνιασες την κοπέλα...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια τέκνο... :grin:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Κι εγώ τα χα με αεροσυνοδό παλιά...την πήδηξε κάποτε ο κυβερνήτης αλλά για να με καλοπιάσει μου γέμισε την κάρτα των Miles n bonus...επίσης η κοπέλα μου με αντάμειψε με παρτούζα με μια άλλη φίλη της για να τη συγχωρέσω οπότε χαλάλι...
Όχι μόνο δε με ενόχλησε αλλά πάντα μνημονεύω με ευχαρίστηση τον James τον κυβερνήτη...Θυμάμαι είχαμε πιεί κάτι ουζάκια με μεζέδες στη Ρόδο...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Στο Ρόδο....τότε τι ψάχνουν στο άλλο νήμα ...η Ρόδος που είναι το πήδημα....χαχαχα...εσύ το έκανες και Ρόδος και πήδημα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Κάποια στιγμή είχα ακούσει ή διαβάσει ότι από τους αλκοολικούς που κόβουν το ποτό, ένα μικρό ποσοστό ( ίσως 10 τοις εκατό ή και λιγότερο) παραμένει νηφάλιο..τα ίδια ισχύουν περίπου για τα ναρκωτικά και το κάπνισμα..
( Ας γίνουν συνειρμοί για το θέμα του νήματος)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Κάποια στιγμή είχα ακούσει ή διαβάσει ότι από τους αλκοολικούς που κόβουν το ποτό, ένα μικρό ποσοστό ( ίσως 10 τοις εκατό ή και λιγότερο) παραμένει νηφάλιο..τα ίδια ισχύουν περίπου για τα ναρκωτικά και το κάπνισμα..
( Ας γίνουν συνειρμοί για το θέμα του νήματος)
Ότι οποία έχει πάει με πολλούς θα πηγαίνει και μετά τον γάμο....οκ ...εσύ εγώ θα το μάθουμε ποτέ ....γιατί εάν είναι τόσο έμπειρη...δύσκολο ....η μήπως οι γυναίκες... γκόμενες...εάν έχουμε την εμπειρία το μαθαίνει ποτέ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Ότι οποία έχει πάει με πολλούς θα πηγαίνει και μετά τον γάμο....οκ ...εσύ εγώ θα το μάθουμε ποτέ ....γιατί εάν είναι τόσο έμπειρη...δύσκολο ....η μήπως οι γυναίκες... γκόμενες...εάν έχουμε την εμπειρία το μαθαίνει ποτέ
Ούτε αυτές, ούτε εμείς πιθανότατα..
Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας από τη ζωή του..τι είδους σχέση θέλει κλπκλπκλπ..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Υπάρχουν άτομα εδώ που τους νοιάζει πολύ τι έχει κάνει η γυναίκα τους γκόμενα πριν από αυτούς ....και υπάρχουν και οι μύστες που ούτε το σκέφτονται....χαχαχα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Αντε....να πω και εγω τα δικα μου......αυτο που προσωπικα εχω δει ειναι....Οι εμπειροι να παιρνουν "σπιτισιες" και οι "αλλανιαρες" να παιρνουν ησυχα παιδια....μαλλον θελουν ολοι το κεφαλι τους ησυχο.....λογικα επρεπε οι "αλανιαρηδες" με τις "αλανιαρες" ...μιας και μπορουν να συνεννοηθουν στα "θελω"τους και οι "σπιτισιες" με τους τα ησυχα παιδια...
Καλα να περνατε και μακρυα απο κακοτοπιες......

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
απ οσο εχω γνωση παντως, για τις "late 70's" πηδιολες, τις εχουν περασει γυρω στους 25 γαμιαδες

maryland2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
331
Πόντοι
290
Σε αυτό το θέμα είμαστε όλοι "μαντράδες"...... γυρνάμε τα χιλιόμετρα λίγο κάτω από τις 100000. Πέρα από την πλάκα μάγκες, μην κάνετε την μαλακία και παντρευτείτε γυναίκα που δεν έχει ζήσει την ζωούλα της, γιατί θα μετά από λίγο,θα είστε σαν το τρολευ Κολιάτσου-Παγκράτι. Από προσωπική εμπειρία, όσες το είχαν δουλέψει το εργαλείο, είναι πιο σίγουρες. Αν πάρετε καμία καταπιεσμένη, αυτή είναι που μόλις δέσει τον γάιδαρό της με 1-2 κουτσούβελα, αρχίζει και το μοιράζει όπου βρει.
Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι απλα. αυτες που ειναι συνηθισμενες να χαιδευουν οποιον να ειναι δεν τους ειναι δυσκολο σε μια δυσκολη στιγμη απο τις πολλες που έχει ο γαμος να ξαναχαιδεψουν για να ξεδωσουν

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
784
Πόντοι
86
Τι να σας πω ρε παιδια.Εγω καποτε εβγαινα με μια Ελενα απο βουλα αττικης.Αυτη 44 ετων τωρα αλλα ελεγε σε ολους ψεμματα οτι ειναι 35-37-38.Ειχε παρει καμια 70αρια αντρες και μου το επαιζε αθωα οτι ειχε παει με πεντε μονο.Μαλιστα συναντησα καποτε λογω επαγγελματος και περιοχης εναν φιλο ασχετο και πανω σε κουβεντα για γυναικες την ειχε παρει κ αυτος.Εμεινα καγκελο.Εκ των υστερων μαθαμε οτι επαιζε με πολλους παραλληλα και μαλιστα ελεγε στον καθενα οτι μενει σε αλλη περιοχη ποτε ελληνικο ή αλιμο κλπ.
Οποιος ξερει παντως μια Ελενα απο Βουλα αυτη ειναι.Η μια και μοναδικη παρτολα χαχα.
Μην μασατε πολλες ψαχνουν θυματα και κοροιδα για να περνουν καλα.Αν καποιος το παει σοβαρα με αναλογες περιπτωσεις ειμαι σιγουρος οτι και μετα τον γαμο τα ιδια κανουν.Να προσεχετε..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.328
Πόντοι
6.236
Τι να σας πω ρε παιδια.Εγω καποτε εβγαινα με μια Ελενα απο βουλα αττικης.Αυτη 44 ετων τωρα αλλα ελεγε σε ολους ψεμματα οτι ειναι 35-37-38.Ειχε παρει καμια 70αρια αντρες και μου το επαιζε αθωα οτι ειχε παει με πεντε μονο.Μαλιστα συναντησα καποτε λογω επαγγελματος και περιοχης εναν φιλο ασχετο και πανω σε κουβεντα για γυναικες την ειχε παρει κ αυτος.Εμεινα καγκελο.Εκ των υστερων μαθαμε οτι επαιζε με πολλους παραλληλα και μαλιστα ελεγε στον καθενα οτι μενει σε αλλη περιοχη ποτε ελληνικο ή αλιμο κλπ.
Οποιος ξερει παντως μια Ελενα απο Βουλα αυτη ειναι.Η μια και μοναδικη παρτολα χαχα.
Με την Έλενα από το bachelor έβγαινες;;:cool2:H «38χρονη» Έλενα Μπάση έδειξε ταυτότητα και αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.991
Πόντοι
5.956
Μην μασατε πολλες ψαχνουν θυματα και κοροιδα για να περνουν καλα.Αν καποιος το παει σοβαρα με αναλογες περιπτωσεις ειμαι σιγουρος οτι και μετα τον γαμο τα ιδια κανουν.Να προσεχετε..
Άστα να πάνε..μη σου τύχει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom