Εδώ από ότι κατάλαβα το ξαναδιάβασα τώρα λες για τώρα σε σχέση που υπάρχει....το νήμα λέει για το τι έχει κάνει η γυναίκα πριν από εμάς
Μήπως εκτός από τον τίτλο του νήματος κτλ να ρίξεις και μια ματιά στην όλη εξέλιξη του νήματος ?
Εδώ από ότι κατάλαβα το ξαναδιάβασα τώρα λες για τώρα σε σχέση που υπάρχει....το νήμα λέει για το τι έχει κάνει η γυναίκα πριν από εμάς
Οκ άστο απλά και σοβαρά δεν καταλαβα...τι ειθελε να πεις ....αλλά οκΜήπως εκτός από τον τίτλο του νήματος κτλ να ρίξεις και μια ματιά στην όλη εξέλιξη του νήματος ?
Ασε...πολυ σοφα λογια...Μη κάνεις ποτέ μια ερώτηση αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι μπορείς να δεχτείς και να διαχειριστείς οποιαδήποτε πιθανή απάντηση.
Ο Σταμάτης ήταν λογικά,μέλος του bou.Ασε...πολυ σοφα λογια...
Εχω κανει την ερωτηση πως σου φαινεται η πουτσα μου
Και η απαντηση:
Εισαι τελειος!Με καυλωνει πολυ η πουτσα σου...
Οχι σα του Σταματη που την ειχε τεραστια...και υποχρεωνομουν να βαλω το θηριο στο μουνι μου...με ειχε καταξεσκισει...
Δεν απολαμβανα τιποτα...
Παχια και μακρια...με εσκιζε στα δυο...
25 ποντους μηκος και παχος δεν μπορουσε ελεγε να κλεισει το χερι της γυρω απο την περιμετρο του
Μετα τη ρωτησα αν εχυνε
"Και να θελα να μη χυσω αδυνατο"
Ποναγα και εχυνα ασταματητα...δε τον αντεχα"
Φυσικά, είμαστε ανταγωνιστικά όντα!Εγώ φτιάχνονται πολύ όταν ακούω είτε από γκόμενα είτε από άλλη γυναίκα με πόσους έχει γαμηθει. Λειτουργεί θετικά φαντασιωσικα. Συμβαίνει το ίδιο και σ εσάς ??
Θα φροντισω να σου στειλω μερικα επιστημονικά αρθρα, επι του θεματοςΦιλε πεπτεσλα
επειδη τυγχανει να ειμαι επιστημονας υγειας ,επιτρεψε με να σου πω οτι δεν εχω δει καμμια σοβαρη μελετη που να συνηγορει
Περισσοτερο αστικους μυθους εχω ακουσει
Γειά σου συνάδελφε!Φιλε πεπτεσλα
επειδη τυγχανει να ειμαι επιστημονας υγειας ,επιτρεψε με να σου πω οτι δεν εχω δει καμμια σοβαρη μελετη που να συνηγορει
Περισσοτερο αστικους μυθους εχω ακουσει
Με ενα τριψηφιο ποσον θα σπαρταραει πανω στο καβλι τουεπειδή κρατάω στατιστική αν μπορείς δώσε μου κάποιους πιθανούς λόγους που κάποιος θα αποτύχει να σε οδηγήσει σε οργασμό
Τι έγινε Αννούλα μειώθηκε η πελατεία; Δεν είχες ραντεβού σήμερα;Εντάξει το φλερτ είναι πάντα ωραίο αλατοπιπερο αλλά γίνεται κ χωρίς
Εβγαλες συμπερασμα εσυνα φανταστω οτι εισαι απο εκεινους που βρισκουν γκόμενα και της ζαλιζουν τον ερωτα με ποσους εχει παει? που φυσικα δεν εχει και κανενα νοημα αυτο να το κουβεντιάζεις με γκομενες
Βέβαια κ είχα μανάρι μΤι έγινε Αννούλα μειώθηκε η πελατεία; Δεν είχες ραντεβού σήμερα;
Το ακριβώς αντίθετο ισχύει συνήθως. Όσο πιο χορτασμένη είναι τόσο πιο εύκολα μπορεί να κατασταλάξει κάποια στιγμή σε έναν.Αντιθετα είναι γνωστό ότι οποία δεν έχει πολύ παρελθόν συνήθως έχει μέλλον ...To γιατί θα ενδιέφερε κάποιον το πόσα χιλιόμετρα πέοντα έφαγε έχει να κάνει με προφανή πράγματα που η θολοπροοδευτικούρα έχει συγκαλύψει.
Πολύ απλά τύποι, το παρελθόν δείχνει το μέλλον. Όσο πιο πολλή πούτσα στο παρελθόν, τόσο πιο εύκολα θα τη φάει στο μέλλον όσο είναι "μαζί σου"
Τι τον νοιάζει τον άνδρα? Προφανώς τον νοιάζει για να ξέρει πόσο σίγουρο είναι τα παιδιά του να έχουν αυτόν πατέρα και να μη μεγαλώνει τα παιδιά του γαλατά και του ταχυδρόμου δουλεύοντας σα σκλάβος. Επίσης στις μέρες μας τον νοιάζει για να ξέρει πόσο εύκολα θα μείνει με το πουλί στο χέρι και τα μισά λεφτά μετά το διαζύγιο.
Απλούστατα πράγματα. Και βεβαίως τον νοιάζει και πριν τον γάμο, ώστε αν έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα να μη βρεθεί ξαφνικά σε γάμο λόγω κρεμπιέδων και βαράει το κεφάλι του για τα παραπάνω. Άρα διπλά προφυλακτικά ή και γεια σας.
Τώρα όσοι εξισώνουν άνδρες γυναίκες δεν ξέρουν τι τους γίνεται από την πολλή πλύση εγκεφάλου των ημερών.
Και ένα άλλο στοιχείο που δείχνει ότι το θέμα δεν έχει σημασία είναι το ότι οι γυναίκες χάνουν τη δυνατότητα να δεθούν με έναν άνδρα (pair bonding) μετά από κανά 2-3 πούτσες. Προφανώς όσο περισσότερες τόσο στα παπάρια γράφουν τον άνδρα και τον αφήνουν/κερατώνουν στο άψε σβήσε, αλλά δεν πάει γραμμικά, πάει λογαριθμικά δλδ αν έχει φάει πάνω από 5-6 δεν έχει και μεγάλη σημασία αν έχει φάει 60 ή 600
Οπότε τι το ψάχνετε, ή μείνετε μπάκουροι αλλά όχι τάρανδοι ή αποδεχτείτε το κέρατο και τα μπασταρδάκια και μη ρωτάτε πολλά
πoυ καταντησαμε
Προφανώς. Και όσο πιο πολύ πούτσα έχει γράψει το κοντέρ, τόσο καλύτερα..Εγώ φτιάχνονται πολύ όταν ακούω είτε από γκόμενα είτε από άλλη γυναίκα με πόσους έχει γαμηθει. Λειτουργεί θετικά φαντασιωσικα. Συμβαίνει το ίδιο και σ εσάς ??
Είμαι με ένα 24χρονο, το οποίο έτρωγε bullying στο σχολείο λόγω πολλών κιλών, τα είχε πρώτη φορά με έναν 27χρονο πριν 3 χρόνια, και όταν χώρισε, γαμηθηκε μια βραδιά, σε ένα μπαρ... Την γνώρισα με πολλά παραπάνω κιλά, αλλά είναι καυλα όταν στα χέρια σου έγινε μοντέλο και πλέον την κοιτάνε όλοι αλλά την ξεκωλιαζεις μόνο εσύ!