Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
IT= Information Technology
το γνωριζω. Ποιος ο ορισμος του Information Technology ομως
IT= Information Technology
Στο βελγιο που ειχα παει προσφατα για δουλεια, οι προγραμματιστες της εταιριας που επισκεφτηκα ηταν ολοι μαροκινοι, πακιστανοι, ινδοι και παιρναν 3 και 60.
Iσως να βαλεις πιο χαμηλα τον πηχη....
Τι σπουδασες ακριβως?
Απο CGI πως τα παμε?
τι ξερεις να κανεις σε php? Και τι σε Java... τι project εχεις δουλεψει μονος σου ας πουμε.
Η php διαθέτει προεπεξεργαστη? Ποια η βασικη διαφορα της απο την C.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩς ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ
δΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΙΤ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΟΡΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
δωστε στοιχεια και για δουλειες γενικα και γκομενες και τα δυο μετρανεΜπερδέψαμε τις γκόμενες με την δουλειά, εγώ λοιπόν επειδή κατάλαβα οτι κάνεις κάτι σε σχέση με ΙΤ σου έστειλα κάποιες πληροφορίες για qualified προσωπικό.
δεν εχει σημασια το τι σπουδασα.
Σημασια εχει το τι ξερεις.
Δεν ζητησα πολλα λεφτα... αλλα για σερβιτορο δεν με βλεπω να δουλευω ευκολα.
Σερβιτοροι ας δουλεψουν οσοι δεν γουσταρουν να διαβαζουν ας πουμε. Εγω δεν εχω καμια δουλεια με αυτα.
αστο τι εχει η php και η java για κποιους αλλους εγω προσπαθω να σου πω τι γινεται
χρησιμοποιω το eclipse + hibernate+spring απο project αρκετα αλλα εδω ειναι ελλαδα και δεν εχουμε παντα δουλεια απο c μαθε C# το visual studio και θα εισαι οκ μαθε και web services ειναι χρησιμα ... δεν θα σου πω αλλα .
Απλα ετσι και βρεις την ακκρη μην κανεις την μαλακια που κανουνε ολοι και γυριζουν πισω
Νομίζω για IT βρίσκεις εύκολα δουλειά στη Γερμανία γιατί δεν υπάρχουν πολλοί Γερμανοί που να ενδιαφέρονται(βασικά οι Γερμανοί θεωρούν όλα τα αέρινα πράγματα ο,τι δεν έχει σχέση με μηχανική και πράγματα περίπου του κώλου δεν τα πολυσέβονται).
ουτε εγω σε προσβαλλω ρε φιλε... αλλα να μην καταλαβω αν οντως εισαι προγραμματιστης ή αν νομιζεις πως εισαι προγραμματιστης?
δεν μαθαινω C# εμενα η C μ αρεσει και σε οποιον γουσταρει
δεν εχει σημασια το τι σπουδασα.
Σημασια εχει το τι ξερεις.
Δεν ζητησα πολλα λεφτα... αλλα για σερβιτορο δεν με βλεπω να δουλευω ευκολα.
Σερβιτοροι ας δουλεψουν οσοι δεν γουσταρουν να διαβαζουν ας πουμε. Εγω δεν εχω καμια δουλεια με αυτα.
και καλα κανουν φιλε. Του κωλου ειναι να δουλευεις ΙΤ
και στο πλαισιο σαν ΙΤ Μπορεις να δουλεψεις
Στην Ελλάδα παιδιά το φλερτ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ... Οι γκόμενες έτσι και τις φλερτάρεις σε κοροιδευουν... ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΣΗΜΕΙΟ - ΧΩΡΟΥΣ - ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ και να κάνεις κάτι (σχέση ή φάση) χωρίς να εξευτελιστείς τρέχοντας ξωπίσω της... ΤΟΥ ΔΙΝΩ 10000 ΕΥΡΩ...
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ: "ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑ..." ειναι οι λεγόμενοι κουραδόμαγκες - αρχιδόμαγκες... Ε ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΩΜΑ ΠΡΩΤΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
φιλαρακο στην γερμανια παιζουν ρολο τα χαρτια (μεγαλο ) μετα το τι ξερεις το εαν εχω κανει δουλειες και εαν ειμαι προγραματιστης το σιγουρο ειναι οτι δεν θα το κρινεις εσυ .
Δεν εισαι ο μοναδικος που εχει εμπειρια και ξερει να φτιαχνει κατι .
php προτιματε πολλη και ιδως ZEnd και cakePhp
μην νομιζεις οτι εξω πο την ελλαδα ειναι μαλακες και εσυ ο εξυπνος
Στην Ελλάδα παιδιά το φλερτ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ... Οι γκόμενες έτσι και τις φλερτάρεις σε κοροιδευουν... ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΣΗΜΕΙΟ - ΧΩΡΟΥΣ - ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ και να κάνεις κάτι (σχέση ή φάση) χωρίς να εξευτελιστείς τρέχοντας ξωπίσω της... ΤΟΥ ΔΙΝΩ 10000 ΕΥΡΩ...
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ: "ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑ..." ειναι οι λεγόμενοι κουραδόμαγκες - αρχιδόμαγκες... Ε ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΩΜΑ ΠΡΩΤΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
Αν δεν εχεις αξιολογο χαρτι δεν εχει λεφτα εκει...Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.
Εκτος αν αναπτυξεις δικη σου εφαρμογη και εχει εμπορικη απηχηση
To θεμα δεν ειναι να διαβαζεις αλλα να μπορεις να υλοποιεις. Και να υλοποιεις βαση των αναγκων της αγορας...
Και μαθε και τι ειναι το ΙΤ
Και εσυ ΙΤ εισαι
Εχει ευρυτερη εννοια, απο τεχνικο δικτυων μεχρι ηλ. μηχανικο