Πολυ κλισε...
Μαλλον εισαι πιτσιρικος ε?
αστα αυτα πες κανα καλο σαν το προηγουμενο για γκομενες γιατι ξεφυγαμε εντελως
Πολυ κλισε...
Πολυ κλισε...
μα άρέσεις που προσπαθείς να πείσεις τον .....(αφαιρέθηκε το επίθετο ).... ήμαρτον!!
αστα αυτα πες κανα καλο σαν το προηγουμενο για γκομενες γιατι ξεφυγαμε εντελως
Ποσο κακομοιριδες γαμω ?
εσυ κοροιδο τραβα σκαστα στα Mac που δεν ξερεις καν τι πυρηνα εχουνε
και μετα ελα να μιλησεις
οτι σας δωσουν ειστε μια ζωη κοροιδα.
γλειψε και καμια Βελβυ κακομοιρη και αντε γεια...
ειπαμε με γλειφτες δεν μιλαω τι μου τριβεσαι ρε βλακα?
Tόχει το θέμα και η φύση του σάιτ.
Μην γενικεύεις όμως, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
θα μπορούσα να σου πώ χιλιάδες επίθετα 'οπως λές εσύ , δεν γουστάρω και δεν θα το κάνω.
οταν μεγαλώσεις και σοβαρευτείς ,θα καταλάβεις. μεχρι τότε ,ο θεός να σε φυλάει.
;)
τελικα για να βρεισ γκομενα ουτε παρεες ουτε γνωστοι ουτε ματζουνια και μαλακιες ειναι οι συγκυριες πας βαρας και οτι βγει αλλιως
Συγκινηθηκες ηλιαχτιδα μου ?
Καλα η ατακα "μην γενικευεις " μου βγαζει περισσοτερα κομπλεξ και απο το "ολες οι γυναικες ειναι πουτανες " μπατ ιτς οκ ... δεν τ λεω μονο για σενα γενικα
λοιπον μιας και μου το παιζεις προγραμματισταρας σε php σκεφτηκα μια πολυ απλη ασκησουλα
εστω το σαιτ εδω και εστω οτι εγω βρισκομαι στο προφιλ μου και θελω να μεταφερθω στα μηνυματα μου
1.πως θα μπορεσω να μεταφερθω στην μεση των σελιδων με μονο μια τροποποιηση και μετα πατωντας απλα το ENTER?
και
2. => Σε τι συστημα ειναι αυτη η κωδικοποιηση πως ονομαζεται και ποιανης τεχνολογιας ειναι ευθυνη να παραλειπεται.
για να δουμε γιατι ολο τα official sites των CGI της ASP και αλλων που ΔΕΝ ασχολουμαι οπως σου εχω πει μου κοπανας.
εχεις φαει φλας βλεπω ?εδω ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙΝΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΛΛΕΟΣςΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ρε ασε τις γκομενες τωρα... πριν μου ελεγες πως εισαι προγραμματιστης της php και της java
εδω εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με php (μονο 2-3 μηνες πριν 1 χρονο) και παλι τα ξερω αυτα... για σενα θα ειναι παιχνιδακι..
ναι ρε φιλε εχω φαει φλας γιατι δεν μ αρεσει η παραπληροφορηση και η μπουρδολογια. Θελω να δω αν οντως εισαι προγραμματιστης και τα λες αυτα και εχουν ισχυ... λοιπον ελα οι ερωτησεις ειναι γελοιες που βαζω... ακομη και ενα παιδι λυκειου με ελαχιστες γνωσεις πληροφορικης τις γνωριζει ποσο μαλλον ενας προγραμματιστης.
Πολυ :<
Ηταν pure
Σαν να μουνα ακομα στο σχολειο...
Ήθελα απλώς να σου δώσω να καταλάβεις οτι εγώ που είμαι ετεροφυλόφιλος άνδρας σε ώριμη ηλικία πολλές φορές αισθάνομαι άβολα με αυτά που βλέπω να γράφουν εδώ μέσα κάποιοι ομόφυλοι μου, και δεν εννοώ να περιγράψουν το τσιμπούκι και πόσο καλό ήταν ή δεν ήταν αλλά όταν μιλάνε πιο "σοβαρά" για κάποια θέματα.
Πόσο μάλλον εσύ τι τραβάς.
Καλό κουράγιο.