stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
το πες εσυ αμορεαπορω πως ακομη δεν βγηκε κανεις να του πει να στυσει κωλο
το πες εσυ αμορεαπορω πως ακομη δεν βγηκε κανεις να του πει να στυσει κωλο
εχω ζησει και εγω γερμανια οποτε να σου πω και εγω
οι Γερμανιδες γαμιουνται και εαν θες να ξερεις γαμιουνται και ο αντρας τους κοιματε στο διπλα δωματιο και δεν τρεχει τιποτα εχω αρκετους φιλους που τα ακουγα ειμαι και εγω χωρισμενος απο γερμανιδα για αλλο λογο .
Σε αυτο που εχεις δικιο ειναι οτι σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΑΖ ΜΟΥ ΚΤΛ .
ΞΕΡΟΥΝ σχεδον ολες τι θελουν στην ζωη τους και πιστεψε με δεν ειναι τα λεφτα η δυτικες χωρες ειναι γυναικοκρατουμενες χωρες οποτε οι γυναικες κανουν οτι θελουν ,αλλα ετσι και εισαι μαζι τους παντρεμενως θα σου παρουν και το σωβρακο του παππου σου ετσι για να σε γαμησουν .Θελει πολη προσοχη .
κατα αλλα καμμιασχεση με ελληνιδες ειανι ακρα αντιθετα με τις δικες μας
Για δουλεια sto arbeitsamt δεν ειναι και τοσο καλα εχει και ελληνικα αμα θες για δουλεια το καλυτερο ειναι να βρεις απο κανενα γραφειο που νοικιαζει εργατες και μετα προχορας
τι εργατες δεν σε πιανω
περιμενεις οταν πας εκει να σε περιμενουν?? Για να ξεκινησεις βρες κατι οτιδηποτε ακομα και ελληνικο εστιατοριο δες πρωτα πως σου φαινεται εαν αντεχεις εκει δεν ειναι ελλαδα να τον παιζουν εχει και εκει μαλακες αλλα οχι τοσο οσο εδω οποπτε βρες κατι σαν βοηθος κατι τετιο θα σε παρουν 100% και με λιγα λεφτα γυρω στα 6-9 ευρα την ωρα θα εισαι ο ηρωας τους και μετα ψαξου
περιμενεις οταν πας εκει να σε περιμενουν?? Για να ξεκινησεις βρες κατι οτιδηποτε ακομα και ελληνικο εστιατοριο δες πρωτα πως σου φαινεται εαν αντεχεις εκει δεν ειναι ελλαδα να τον παιζουν εχει και εκει μαλακες αλλα οχι τοσο οσο εδω οποπτε βρες κατι σαν βοηθος κατι τετιο θα σε παρουν 100% και με λιγα λεφτα γυρω στα 6-9 ευρα την ωρα θα εισαι ο ηρωας τους και μετα ψαξου
Καλά στη Γερμανία έχει έναν απίστευτο αριθμό από Ρωσίδες και γενικώς Ανατολικές που οι Γερμανοί δεν αγγίζουνε.Σε αυτές προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι οι Τούρκοι και οι Αραβες αλλά οι Τούρκοι είναι πολύ γκετοποιημένοι στη Γερμανία.Για αυτό οι ανατολικές γκόμενες είναι ανέγγιχτες στη Γερμανία αρκετά εύκολη λεία.Αυτό λειτουργεί σα φυσική κατάληξη προσπαθώντας δηλαδή κάποιος να γαμήσει Γερμανίδες τελικά γαμάει Ρωσίδες αφού αυτές κάθονται πρώτες.Ακόμα και στη Σουηδία Τσέχες βρήκα τελικά.Οι Σλαύες γενικά αρπάζουν πρώτες τους μουνάκηδες.
δεν σπουδασα και δεν εχω τοσες γνωσεις για να δουλεψω σαν σερβιτορος
αραξε το.
Μονο μια καλη συσταση μου χρειαζεται.
γιατι σου ειπε κανεις οτι τον παιζω και ειμαι μαλακας?
φιλε μου τι εργατες και μαλακιες και σερβιτοροι? Προγραμματιστης ειμαι εγω.
ΔΟυλευομαστε τωρα?
Μπερδέψαμε τις γκόμενες με την δουλειά, εγώ λοιπόν επειδή κατάλαβα οτι κάνεις κάτι σε σχέση με ΙΤ σου έστειλα κάποιες πληροφορίες για qualified προσωπικό.
Γιαυτο τις συμπαθω αυτες τις κοπελλες.Αυτό λειτουργεί σα φυσική κατάληξη προσπαθώντας δηλαδή κάποιος να γαμήσει Γερμανίδες τελικά γαμάει Ρωσίδες αφού αυτές κάθονται πρώτες.Ακόμα και στη Σουηδία Τσέχες βρήκα τελικά.Οι Σλαύες γενικά αρπάζουν πρώτες τους μουνάκηδες.
Καλά στη Γερμανία έχει έναν απίστευτο αριθμό από Ρωσίδες και γενικώς Ανατολικές που οι Γερμανοί δεν αγγίζουνε.Σε αυτές προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι οι Τούρκοι και οι Αραβες αλλά οι Τούρκοι είναι πολύ γκετοποιημένοι στη Γερμανία.Για αυτό οι ανατολικές γκόμενες είναι ανέγγιχτες στη Γερμανία αρκετά εύκολη λεία.Αυτό λειτουργεί σα φυσική κατάληξη προσπαθώντας δηλαδή κάποιος να γαμήσει Γερμανίδες τελικά γαμάει Ρωσίδες αφού αυτές κάθονται πρώτες.Ακόμα και στη Σουηδία Τσέχες βρήκα τελικά.Οι Σλαύες γενικά αρπάζουν πρώτες τους μουνάκηδες.
Χωρίς γερμανικά δε σε παίρνουν στη Γερμανία.Αλλά οι Γερμανοί δε σε βοηθάνε καθόλου να μάθεις τη γλώσσα τους αν δε σε συμπαθούνε.Πρέπει να είσαι συμπαθής.
δεν θα ελεγα οτι οι γερμανιδες ειναι ανεγγιχτες .Υπαρχουν αυτες που πανε στα swinger club με τους δικους του για να ξεσκιστουν μια φιλη μου εκει σε ενα χρονο ειχε παρει καμμια 20 αντρες σε σχεσης απο 1εβδομαδα εως μηνα .εδω εχεις αδικο
και εγω java + php αλλα εαν θες να πας εκει για δουλεια πρεπει να κανεις τα παντα .
1 ΚΑΙ ΞΕΡΕΙς ΓΙΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.
ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΨ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΟΥΝ ΕΣΥ ΠΙΟ ΕΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΡΟΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑΠΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ERP ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΘΕΣ ΠΟΛΛΗ ΤΥΧΗ
το ΙΤ τι ειναι? Και καλα υποστηριξη σε τεχνολογιες κτλπ?
ε νταξ.... δεν με πολυσυγκινει.... με καθαρο προγραμματισμο ασχολουμαι εγω και σε C.
Ο προγραμματισμος και το security αντε να με ενδιαφερει. Δεν με ενδιαφερει να εξηγω στους πελατες
πως να χρησιμοποιησουν πχ τον υπολογιστη τους
Στο βελγιο που ειχα παει προσφατα για δουλεια, οι προγραμματιστες της εταιριας που επισκεφτηκα ηταν ολοι μαροκινοι, πακιστανοι, ινδοι και παιρναν 3 και 60.φιλε μου τι εργατες και μαλακιες και σερβιτοροι? Προγραμματιστης ειμαι εγω.