Μεγάλε είσαι μέγας μουνοκυνηγός!!!
Ερώτηση:
Το σκυλί το είχες πάρει μαζί σου για να στις μαζεύει?
Αμα είχα σκύλο δεν ξέφευγε καμία.Φαντάζεσαι να έχεις σκύλο να οσμίζεται τη Ρωσίδα ή την Τσέχα από χιλιόμετρα;
Μεγάλε είσαι μέγας μουνοκυνηγός!!!
Ερώτηση:
Το σκυλί το είχες πάρει μαζί σου για να στις μαζεύει?
kman πες για τις δυτικες που ενδιαφερουν εμενα ...πες καμια εμπειρια απο κεινη την πλευραΕίναι πάθος.Τώρα στο sunny beach δε σταματούσα να καμακώνω.Δεν μπορώ μου βγαίνει αυτόματα.Θυμάμαι είχα πάει Κοπεγχάγη για 4 μέρες και ταξίδευα κάθε απόγευμα Σουηδία για να καμακώσω.Μια φορά έβρεχε και εκεί που πάω στο υπόστεγο του σταθμού για να προφυλαχθώ βλέπω μια απόλυτη μουνάρα Σουηδέζα να βγαίνει από το σταθμό και να βαδίζει γρήγορα προς το κέντρο.Ηταν τόσο μουνάρα τόσο ξεχώριζε ακόμα και στη Σουηδία που δεν άντεξα όρμησα στη βροχή και την καμάκωσα.Μετά βέβαια ήμουνα μούσκεμα στην επιστροφή στην Κοπεγχάγη αλλά η γκόμενα ανταποκρίθηκε.Χαμογελούσε συνέχεια όταν της μίλαγα φαίνεται θα σκέφτηκε για να φάει αυτός ο μεσογειακός τόση βροχή για την πάρτη μου πάει να πει οτι με γουστάρει πολύ.
kman πες για τις δυτικες που ενδιαφερουν εμενα ...πες καμια εμπειρια απο κεινη την πλευρα
Κοίτα με τις Δυτικές το πρόβλημα είναι οτι είναι δύσκολο να βρεις κάτι να τις εξιτάρει.Τα έχουν δει και τα έχουν κάνει όλα.Π.χ. για την ανατολική είναι σαν όνειρο το ελληνικό νησί.Η δυτική όμως έχει πάει παντού.Τώρα αν κάποιος μπορεί να προσφέρει κάτι σε στυλ κότερο κτλ τότε είναι άλλο το επίπεδο η γκόμενα σίγουρα θα δείξει ενδιαφέρον.
Επίσης με τις δυτικές παίζει ρόλο η ηλικία.Οι Γερμανίδες πάνε μόνο με συνομιλήκους τους.Για αυτό βλέπεις κάτι μουνάρες με δεκαοχτάχρονους μπόμπιρες που στην Ελλάδα θα έξυναν τη χούφτα τους.Αντίθετα οι Σλαύες προτιμούν 5-15 χρόνια μεγαλύτερους.Δηλαδή αν είσαι κάτω των 25 συμφέρουν οι δυτικές αν είσαι πάνω από 25 καλύτερες είναι οι Σλαύες.
Οι δυτικές επίσης τείνουν στο φεμινισμό και το λεσβιασμό.Θέλουν το καμάκι όχι όμως κατ'ανάγκη το πήδημα.Βασικά θέλουν να γαμιούνται όποτε θέλουν αυτές και το εκλογικεύουν.Ψάχνουν δηλαδή κάποιο λόγο που θα γαμηθούν δεν είναι τόσο συναισθηματικές.Οι Σλαύες είναι ανώτερες από κάθε άποψη εκτός ίσως της εμφανισιακής όταν μιλάμε για Σουηδέζες.Επίσης νοητικά υπερέχουν οι δυτικές είναι πιο ευφυείς.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩς ΒΡΗΣΚΕΙΣ?
kman πες για τις δυτικες που ενδιαφερουν εμενα ...πες καμια εμπειρια απο κεινη την πλευρα
γουσταρω τετοιες γυναικες ρε φιλε ...αυτα ειναι ...θα μεταναστευσω προς δυτικα μετα το πανεπισστημιο για δουλεια ...αλλα τωρα εχω ενα λογο παραπανωΦίλε μου η διαφορά είναι ότι οι Δυτικές γαμιούνται γιατί θέλουν να γαμηθούν και το ευχαριστιούνται.
Οι ανατολικές γαμιούνται για να τα παίρνουν ή γιατί πιστεύουν ότι θα τα πάρουν.
Πήγαινε σε ένα μπαρ στη Γερμανία και αν δε φύγεις με γκόμενα, αν το επιδιώξεις βέβαια, ή δε θα βλέπεσαι ή θα είσαι αδερφή.
Τα καλύτερα μουνιά τα έχω γνωρίσει από καμάκι στο δρόμο αλλά απαιτεί τρομερή επιμονή απίστευτο περπάτημα αντοχές και να είσαι διατεθειμένος να παίρνεις ρίσκα.Μια φορά γνώρισα μια Ρωσίδα στο δρόμο και μετά από λίγο τη φίλαγα σε καφέ στην Πλάκα.Ο γκόμενός της δε σταματούσε τα τηλέφωνα έπαιρνε κάθε δέκα λεπτά.Αυτή μου είπε οτι είναι πρώην.Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος να τηλεφωνεί στη γκόμενα πάνω από μία φορά;
Καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν το εξεφρασες σωστα.Βρισκεις οταν σταματας να ψαχνεις
Καταλαβαινω τι εννοεις αλλα δεν το εξεφρασες σωστα.
Ποτε δεν σταματας να ψαχνεις απλως δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να το φωναζεις με την συμπεριφορα σου!
ρε φιλε ακομα και οι σιχαμενες ελλειηνιδες πεφτουν αλλα πρεπει να το εξασκησεις παρα πολυ το καμακι...το εκανα καποτε και εφτασα σε ενα ικανοποιητικο βαθμο αλλα βαρεθηκα να τρωω σχεδον παντα χ και απο τοτε γααω μονο πουτανες ...οχι οτι με απασχολει πια ιδιαιτερα ...απλα ολα ειναι θεμα δουλειαςκαποιος μου ειχε πει καποτε Η γυναιακες ειναι βοδια εχουν τον ελεγχο γιατι ολοι θελουν να γαμισουν εσυ για να τις εχεις πρεπει να τις ξεγελασεις να τις δουλεψεις .
Τι εννοουσε πρεπει να το παιζεις και να μην εισαι λιγουρης του στυλ και να μην ειμαι μαζι σου θα ειμαι με καποια αλλη οι γυναικες κολανε με κατι τετιοια γιατι σκεφτονται σαν βοδια τι εχει αυτος και δεν φοβαται .....που να σου εξηγω τωρα παντος η ολοι ιδεα αυτη ειναι πανω κατω
Φίλε μου η διαφορά είναι ότι οι Δυτικές γαμιούνται γιατί θέλουν να γαμηθούν και το ευχαριστιούνται.
Οι ανατολικές γαμιούνται για να τα παίρνουν ή γιατί πιστεύουν ότι θα τα πάρουν.
Πήγαινε σε ένα μπαρ στη Γερμανία και αν δε φύγεις με γκόμενα, αν το επιδιώξεις βέβαια, ή δε θα βλέπεσαι ή θα είσαι αδερφή.
kman εισαι μορφη δωσε τα φωτα σου για τις δυτικες ...ζωντανα παραδειγματαΝαι,περίπου έτσι είναι.Αλλά στις σλαυικές χώρες μια γκόμενα μπορεί να σε θέλει:
1.Για γαμπρό
2.Για σπόνσορα
3.Για γκόμενο
4.Για γαμιά
Ενώ στις δυτικές χώρες σε θέλει μόνο για γαμιά συνήθως.Οπότε χάνεις τις κατηγορίες 1-3 που πάνε με τους δικούς τους δηλαδή στις δυτικές χώρες ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού δεν ενδιαφέρεται για Ελληνες.
Ψαχνοντας στις αγγελιες και πορτα πορταΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩς ΒΡΗΣΚΕΙΣ?
Ψαχνοντας στις αγγελιες και πορτα πορτα