pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Αν ησουν σε αυτους που ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ θα ειχες γινει ημιπαγκαλοςΑν είναι να παχύνω θα το σκεφτώ...
Αν ησουν σε αυτους που ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ θα ειχες γινει ημιπαγκαλοςΑν είναι να παχύνω θα το σκεφτώ...
Μην σου πω μέχρι Πάγκαλος!!!Αν ησουν σε αυτους που ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ θα ειχες γινειημιπαγκαλος
απογευματινες εχεις........
Γκοφρέτα με πατατάκια μασουλάω...πιστεύω έχει αρκετές θερμίδες!!!Ανεργεια και λεμαργια..
εμενα μου περισσευουν 18 θες μερικα ?Πώς τα κατάφερες;;;
Και γω θέλω!!!!!!
Άσε θα πάρω από την βέλβω να της κάνω κ ένα καλό...εμενα μου περισσευουν 18 θες μερικα ?
Καλα τα πας πηγαινε και στο κιθαρα να σου φτιαξει γυροΓκοφρέτα με πατατάκια μασουλάω...πιστεύω έχει αρκετές θερμίδες!!!
Άσε θα πάρω από την βέλβω να της κάνω κ ένα καλό...
οχι τυπε γιατι μετα μπορει να τον κατουρησειΚαλα τα πας πηγαινε και στο κιθαρα να σου φτιαξει γυρο
ελιωσαααααααοχι τυπε γιατι μετα μπορει να τον κατουρησει
Οταν ειχες μεινει αχεστος 10 μερες ,δεν ειχε παχυνει?Άσε θα πάρω από την βέλβω να της κάνω κ ένα καλό...
Δεν ήταν 10 ρε,θα μου είχαν βγει από τα αυτιά...Οταν ειχες μεινει αχεστος 10 μερες ,δεν ειχε παχυνει?
...και σε χτυπαει κατακεφαλα ;)σε βρισκει
Το πιστευω αυτο........και σε χτυπαει κατακεφαλα ;)
...και πονανε τα ατιμα τα καρουμπαλαΤο πιστευω αυτο.....
Παναθεμα το......
Αστα να παρει ο διαολος παναθεμα .....
Ακομη αστρακια βλεπω.........
Ρε σεις το βίντεο Hey Panos είναι ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟ,ΠΛΑΚΑ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ.Τι δεν καταλάβατε πάλι?αμα χαμηλωσει λιγο το στυλ του θα ειναι μια χαρα...
το νοημα το χει πιασει απλα ειναι υπερβολικος... παραπανω απο οσο χρειαζεται.