House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Παράθεση από: Velvy στις σήμερα στις 14:06
οχι σωστα το εθεσε ο χιτ.
γτ λεμε πως βρισκεις γκομενα. κ εφοσον δεν την πεφτει, δεν δεν δεν *καλα αμετρητα δεν στη συγκεκριμενη περιπτωση αλλα τεσπα Roll Eyes * γκομενα δε θα χει.
Θες να μου πεις τα ''δεν'' να ξερω .... ?
Παράθεση από: Velvy στις σήμερα στις 14:06
αν μιλουσαμε γενικα για γαμησι, θα ισχυε το δικο σου. γτ γαμησι απο γκομενα ΤΟΥ οκ δε θα ειχε, αλλα εναλλακτικες αλλες υπαρχουν.
Τι εννοεις εδω δηλαδη ?
Γιατι δεν απαντας να καταλαβω κι εγω λιγα πραγματα ?
φτιαχνεις ''κουτακια'' ..... Αξιος !!!!!Αν μετά από τις 99 χυλόπιτες δεν βγάλω γκόμενα καί φάω καί την εκατοστή, ξεκινώ νέα 100στάρα!
Αν μετά από τις 99 χυλόπιτες δεν βγάλω γκόμενα καί φάω καί την εκατοστή, ξεκινώ νέα 100στάρα!
ξαναχέσε αν θες λουστ
τετοιου ειδους ανθρωποι δε μου αρεσουν...+10000000000
Και για τα δύο σκέλη.Για Σερζ μη τα ξαναλέμε ΑΠΛΑ ΙΝΔΑΛΜΑ,θΕΟΣ.
Γιατι δεν απαντας να καταλαβω κι εγω λιγα πραγματα ?
τετοιου ειδους ανθρωποι δε μου αρεσουν...
καταλαβαινω τι εκτιμουν σε αυτους οι θαυμαστες τους,αλλα προσωπικα τους θεωρω πολυ "φωναχτους" για τα γουστα μου..
το "i wanna fuck you" θα το χε σκεφτει ο καθε ανδρας που χε δει τη γουιτνει εκεινη την περιοδο...
το οτι εκεινος το ξεστομησε σε ζωντανη μεταδοση δε βλεπω γιατι του προσδιδει ενα χαρακτηρισμο διαφορετικο απο αυτον του αξεστου...δε βλεπω το λογο γιατι τον δειχνει "περισσοτερο ανδρα" απο ολους αυτους που δεν το ειπαν...
Aγαπητέ χιτμαν ο Σερζ δεν είναι μόνο το πέσιμο στη Γουίτνει είναι ΚΥΡΙΩΣ όλα τα υπόλοιπα.Ναι ήταν γυναικάς,μέθυσος,αθυρόστομος και πολλά άλλα ακόμα που ακόμα και η γαλλική κοινωνία δύσκολα θα τα σήκωνε σήμερα.Ήταν τυχερός,κι εμείς μαζί,Που αυτός ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ μεγαλούργησε στα πιο φιλελεύθερα 60'σ και 70'ς κι όχι στη Γαλλία του Λεπέν και του Σαρκοζί.τετοιου ειδους ανθρωποι δε μου αρεσουν...
καταλαβαινω τι εκτιμουν σε αυτους οι θαυμαστες τους,αλλα προσωπικα τους θεωρω πολυ "φωναχτους" για τα γουστα μου..
το "i wanna fuck you" θα το χε σκεφτει ο καθε ανδρας που χε δει τη γουιτνει εκεινη την περιοδο...
το οτι εκεινος το ξεστομησε σε ζωντανη μεταδοση δε βλεπω γιατι του προσδιδει ενα χαρακτηρισμο διαφορετικο απο αυτον του αξεστου...δε βλεπω το λογο γιατι τον δειχνει "περισσοτερο ανδρα" απο ολους αυτους που δεν το ειπαν...
ακραιοι ανθρωποι γεννουν ακραια συναισθηματα..πεστα παιχτη μου. ινδαλμα ο πιωμενος 23 ωρες το 24ωρο? λεει πιωμενος τις μαλακιες του και να λεμε οτι 'ζωγραφισε ο τυπος?'
μου θυμιζει κατι ταινιες που ενας μεθυσμενος ξερναει πανω σε ενα τοιχο σε εκθεση μοντερνας τεχνης και περναει η αφροκρεμα και σχολιαζει τη τεχνοτροπια με δεος
Και καλα οτι τολμησετετοιου ειδους ανθρωποι δε μου αρεσουν...
ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑτι να καταλαβεις ρε γκασμα. θα πεθανεις παρθενος. παμε παρακατω τωρα και σκασε.
ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ
ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ........σκασε ρε βλακα. παρθενοβλακα.
ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ