sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ζουζουνακι.. δεν θα βγεις σημερα?φωναξε κι αλλο μπας κ μας πεισεις οτι κανεις πλακα κ οτι 'εχεις ορεξη'.
Ζουζουνακι.. δεν θα βγεις σημερα?φωναξε κι αλλο μπας κ μας πεισεις οτι κανεις πλακα κ οτι 'εχεις ορεξη'.
Εσυ γλυκια μου κορασιδα τι θελεις και ανακατευεσαι συνεχως και παντου ?φωναξε κι αλλο μπας κ μας πεισεις οτι κανεις πλακα κ οτι 'εχεις ορεξη'.
Για να βγει πρεπει πρωτα να βρει αγαπουλη να την βγαλειΖουζουνακι.. δεν θα βγεις σημερα?
Εσυ γλυκια μου κορασιδα τι θελεις και ανακατευεσαι συνεχως και παντου ?
Την δευτερα που θα ειμαι αθηνα θα την βγαλω εγω.....οπου γουσταρει...Για να βγει πρεπει πρωτα να βρει αγαπουλη να την βγαλει
Που σκουζω κουκλα μου εσυ ?εσυ βρε μαλακα λυσσαξες να απαντησω, σου απαντησε ο αλλος κ σκουζεις ποση ωρα.
Μπραβο σου ....Την δευτερα που θα ειμαι αθηνα θα την βγαλω εγω.....οπου γουσταρει...
Θα την παω και στα μαγαζια να ψωνησει..Μπραβο σου .... να την προσεχεις !!!!!!
Μπραβο σου .... να την προσεχεις !!!!!!
Να την πας φιλε μου ......Θα την παω και στα μαγαζια να ψωνησει..
καλά το πάτε παιδιά, μην δίνετε σημασία στην παρέμβαση, τσιτώστε λίγο ακόμα... ;)
καλά το πάτε παιδιά, μην δίνετε σημασία στην παρέμβαση, τσιτώστε λίγο ακόμα... ;)
Λεγε οτι θες λεγε..........ναι μπραβο για το ψυχικο
λεει μια μαλακια ενας κ σιγονταρει κ ο παρθενος. αλλα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απ ολα
Το εχω καταλαβει οτι ειναι καλο κοριτσι..το ξερω... απλως ειναι καπως γιατι δεν εχει συναναστραφει με ανδρα ακομη..κανει παρεα με παιδακια..Να την πας φιλε μου ......
Δεν σε ειρωνευομαι καθολου ....
Ειναι καλο κοριτσι και το πιστευω αυτο....
ασχετα απο την αντιπαθεια μου προς το νωντα, τρολαρε πετυχημενα. συ δεν το χεις
Ξέρει κανείς από εδαφομηχανική, έχω μία σημαντική απορία.