House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κιθάρα είναι απλά ΓΑ ΜΑ ΤΟΣ
Το ότι κάποιοι μπήκαν από σπόντα,το αποκλείεις; ;)
Έλα σ έχω λέμε,δες 5.45 την ατάκα για τα "ειλικρινή πόδια"
Ψωνισμενος...θες να πεις χαουζ....γαματος ειναι ο παρακατω τυπος...Κιθάρα είναι απλά ΓΑ ΜΑ ΤΟΣ
Ψωνισμενος...θες να πεις χαουζ....γαματος ειναι ο παρακατω τυπος...
Ναι ρε μαζι σου...απλα ο πρωτος ηταν στημενο,ενω ο τυπος μας οριτζιναλ...Άπαντες είναι νούμερα....όλοι οι κωλόβλαχοι,άσχετοι,με IQ μικρότερο του κωλοδάκτυλού μου που βγαίνουν στην τηλεόραση ή κάνουν σαχλά βιντεάκια στο Youtube...απλά γελοιοποιούνται
ωραια χειλακια ...ναζακια...σπασιμο χεριου...γαματος ο Πανος.....Έλα σ έχω λέμε,δες 5.45 την ατάκα για τα "ειλικρινή πόδια"
O Panos είναι μορφή παίχτη,πρόσεχε τα λόγια σου.
Ναι ρε μαζι σου...απλα ο πρωτος ηταν στημενο,ενω ο τυπος μας οριτζιναλ...
γκομενα βρισκεις στα γαριδακια τα Μποζο
Που εισαι εσυ ρε μορφη?γκομενα βρισκεις στα γαριδακια τα Μποζο
Aν θέλει να το διακωμωδήσει τα καταφέρνει πολύ καλά πάντως...Έλα σ έχω λέμε,δες 5.45 την ατάκα για τα "ειλικρινή πόδια"
συμφωνουμε,αλλα εχει αποδειχθει οτι καθε ρητο ερμηνευεται κατα το δοκουν!πολυ σωστο το ρητο αλλα αναφερεται σε γυναικες επιπεδου Τζακι, Ζιζελ, Σιντι, Αντζελινα και λοιπες ηθοποιους, μοντελες και σελεμπριτις.
Ουέ και αλλοίμονο αν χρειαζεται να μεπις στο fortune 500 για να γαμησεις την καθε κακομοιρα
Πςςςς... έτσι είναι, άμα είσαι επώνυμος μεγαλοδικηγόρος τα χεις αυτά...Δεν βρισκω.
Με βρισκουν αυτες.
Και σαρανταρης, μην ξεχνιομαστε μικρε.Πςςςς... έτσι είναι, άμα είσαι επώνυμος μεγαλοδικηγόρος τα χεις αυτά...
Ναι σωστά,το χα ξεχάσει αυτό...Και σαρανταρης, μην ξεχνιομαστε μικρε.