afroditicpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το όνομά της δεν μας είπες μόνο μήπως και την ξέρουμε..
Αν την γνωρίζουμε θα σε βοηθήσουμε πιο πολύ στα ερωτηματικά σου...!!!!
Το όνομά της δεν μας είπες μόνο μήπως και την ξέρουμε..
Αν την γνωρίζουμε θα σε βοηθήσουμε πιο πολύ στα ερωτηματικά σου...!!!!
πολυ ενδιαφερον θεμα απο πλευρας συλλογιστικηςΠως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας (κοπέλα/γυναίκα) σας αποκάλυπτε ότι στο παρελθόν πριν σας γνωρίσει εκδιδόταν (φυσικά εναντι χρηματικής αμοιβής)και τι θα κάνατε, και τι θα της λέγατε? Θα αλλάζατε στάση απέναντι της? Αν ναι πως και πόσο? Θα φτανατε στο σημείο να τερματίζατε τη σχέση?
Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας (κοπέλα/γυναίκα) σας αποκάλυπτε ότι στο παρελθόν πριν σας γνωρίσει εκδιδόταν (φυσικά εναντι χρηματικής αμοιβής)και τι θα κάνατε, και τι θα της λέγατε? Θα αλλάζατε στάση απέναντι της? Αν ναι πως και πόσο? Θα φτανατε στο σημείο να τερματίζατε τη σχέση?
σταματη πως θα ενιωθες αν η σχεση σου ανακαλυπτε οτι εχεις φαει τα στραπονακια σου?εγω ξεκωλιαζω την αιωνια πορνη μου
τον νωντα
και εσυ πως θα ενιωθες αν η γυναικα σου (ρωσιδα) ανακαλυπτε οτι κανεις πιατσα συγγρου μαζι με τον νωντα?σταματη πως θα ενιωθες αν η σχεση σου ανακαλυπτε οτι εχεις φαει τα στραπονακια σου?
σε ρητορικα ερωτηματα δεν απανταω ουτε καν μπαινω στον κοπο να τα σκεφτω η δικια μου ερωτηση ηταν βγαλμενη μεσα απο τη ζωη ομωςκαι εσυ πως θα ενιωθες αν η γυναικα σου (ρωσιδα) ανακαλυπτε οτι κανεις πιατσα συγγρου μαζι με τον νωντα?
Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας (κοπέλα/γυναίκα) σας αποκάλυπτε ότι στο παρελθόν πριν σας γνωρίσει εκδιδόταν (φυσικά εναντι χρηματικής αμοιβής)και τι θα κάνατε, και τι θα της λέγατε? Θα αλλάζατε στάση απέναντι της? Αν ναι πως και πόσο? Θα φτανατε στο σημείο να τερματίζατε τη σχέση?
θα τον χωριζα...
θα τον χωριζα...
καυλωτικο θα ειναι.μια φορα δεν ξερω αν θα ειναι...εγω σκεφτομαι να τη βαλω να εκδοθει για μια φορα , πιστευω θα ειναι καβλωτικο
Κακώς πάντως,δεν φτάνει που η άλλη βγάζει μόνη της μεροκάματο....καποιες πορνες (κατ'επαγγελμα)
πανω στη συζητηση μου αποκαλυπτουν οτι
εχουν σχεση και οτι ο αγαπημενος τους
δεν ξερει τι δουλεια κανουν...
νομιζω οτι αυτο το φαινομενο
καλλιστα θα δικαιολογουσε
τα εγκληματα παθους που ακουμε
κατα καιρους στα αστυνομικα δελτια
περα απο την πλακα τωραΚακώς πάντως,δεν φτάνει που η άλλη βγάζει μόνη της μεροκάματο....