Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν γεννηθηκε ακομη το πουτανακι που θα απατησει εμενα κυριε  :grin:
αλλα ακομη και αν το κανει... οι συνεπειες θα ειναι αυτες που αναφερονται
προτιμω να πεθανω παρα να την συγχωρεσω.... ειμαι πολυ κακος τυπος σε κατι τετοια.

παιχτη θα τη γαζωσεις με τους πιο κακους ιους που κυκλοφορουνε στη πιατσα  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακους εκει να την συγχωρεσεις κιολας επειδη γαμηθηκε με αλλον χαχαχαχα
και μονο που τιθεται τετοιο ερωτημα νιωθω οτι μου κανετε πλακα!!!!

Δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση απο πλευρας μου τουλαχιστον και φυσικα
αυτο το ξεκαθαριζα εξαρχης με οποια εμπλεκα παλαιοτερα για να μην σκεφτει μετα
οτι δεν την ειχα προειδοποιησει. Τετοια δεν εχει εδω , τα ξεχναμε.  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε γιαυτο πρεπει ο αντρας να περναει απο ενα ικανο αριθμο πορδελων στη ζωη του. για να εχει το κεφαλι του ησυχο οτι δε θα τη πατησει ετσι στο μουλωχτο απο καμια πουτανα, θα την ανακαλυψει αργα η γρηγορα  :rockon: :grin:
τυπε θυμαμαι πριν κατι χρονια μου ειχε πιασει κουβεντα μια στο μεταξι μετα το γαμησι
και της λεω εισαι παντρεμενη?
μου απαντα ναι και ο αντρας μου δεν ξερει οτι κανω αυτη την δουλεια
οταν φευγει για μεροκαματο εγω ερχομαι στο μπουρδελο :2funny: :2funny:
φαντασου τυπε να σου τυχει καμια τετοια :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η απιστια σιγουρα έχει καποια αιτια... αλλα το να μην ερθει σε συζητηση μαζι μου
και να παει να κανει κατι οπως ειναι η απιστια δειχνει οτι η τυπισσα ειναι ακραία και αποτομη
εξ ορισμου ειμαι και εγω αποτομος και θα την δολοφονησω. Φυσικα οχι κυριολεκτικα... αλλα μεταφορικα με το κανοντας απο εκει και περα σαν να μην υπάρχει. Δολοφονεις εναν ανθρωπο μεταφορικα με το να τον περιφρονησεις τελειως... εξουδετερωνεις την υπαρξη του και τελειωνει εκει το ζητημα.

αλλα ακομη και αν το κανει... οι συνεπειες θα ειναι αυτες που αναφερονται
προτιμω να πεθανω παρα να την συγχωρεσω.... ειμαι πολυ κακος τυπος σε κατι τετοια.
θα της ξηγηθεις τηλε-φονικο κλασιμο καργα τυπε :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η απιστια σιγουρα έχει καποια αιτια... αλλα το να μην ερθει σε συζητηση μαζι μου
και να παει να κανει κατι οπως ειναι η απιστια δειχνει οτι η τυπισσα ειναι ακραία και αποτομη

εξ ορισμου ειμαι και εγω αποτομος και θα την δολοφονησω. Φυσικα οχι κυριολεκτικα... αλλα μεταφορικα με το κανοντας απο εκει και περα σαν να μην υπάρχει.

Μεγαλη μπουκια φαε ...... μεγαλη κουβεντα μην λες !!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε θυμαμαι πριν κατι χρονια μου ειχε πιασει κουβεντα μια στο μεταξι μετα το γαμησι
και της λεω εισαι παντρεμενη?
μου απαντα ναι και ο αντρας μου δεν ξερει οτι κανω αυτη την δουλεια
οταν φευγει για μεροκαματο εγω ερχομαι στο μπουρδελο :2funny: :2funny:
φαντασου τυπε να σου τυχει καμια τετοια :2funny:

ρε τυπε τι πραμα και αυτο να πιανουνε συζητηση οι πουτανες. αφου τις πληρωνουμε για να φευγουν ρε τυπε  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
άσχετο!!
τι συμαίνει καληνυχτάκιας ?  :grin:
το διαβάζω που το λέτε συνέχεια..

συμφωνα με το διαγραμμα Β (Βoldemort) ενας γνησιoς μουνοδουλος ακολουθει καποιες φάσεις

χυλοπιτακιας (την πεφτει σε 100 μεχρι να κατσει καποια) -> καληνυχτακιας (της κανει τον ταριφα την παει σπιτι και της λεει και καληνυχτα χωρις να μπει μεσα στο σπιτι της και να την σκυλογαμησει που την πηγε σπιτι της αλλωστε για ποιο λογο να την παει.... δινεις παιρνεις ειναι αυτη η ζωη) -> σχεσακιας (καταφερε να παρει μεταγραφη μετα απο 2-3 μηνες καληνυχτα και ταξιτζιλικι και πλεον εχει γραψει ολους του τους φιλους ενω πριν τους επρηζε για το πως θα την ριξει κτλπ) -> αρρηβωνιαρης (προαιρετικο σταδιο) απλα ο σχεσακιας σε χειροτερο βαθμο (πλεον οπου παει παει μονο με την γκομενα) -> φουστανακιας... τρεχει πισω απο τα φουστανια της λιγο πριν τον γαμο και -> παντοφλακιας... παντρεμενος πλεον και τρωει παντοφλες  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μεγαλη μπουκια φαε ...... μεγαλη κουβεντα μην λες !!!!!!!

δεν υπαρχει ΟΥΤΕ Μια στο εκατομυριο....

βαζουμε και στοιχημα αν θες... το σπιτι μου.

Ουτε να το σκεφτεσαι.... εγω δευτερες ευκαιριες σε τετοια πραγματα δεν δινω...

ειμαι πολυ υπεροπτης για να το κανω  :grin: σιγα μην αναγνωρισω οτι ο αλλος που πηγε μαζι του

ειναι καλυτερος απο μενα... τρελαθηκες τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιχτη θα τη γαζωσεις με τους πιο κακους ιους που κυκλοφορουνε στη πιατσα  :rockon:
τυπε στον μορτη δεν περναν τετοια :grin:
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα της ξηγηθεις τηλε-φονικο κλασιμο καργα τυπε :2funny:

ΜΟνο??????

χαχαχαχχα εχει φυγει το τηλέφωνο της μεσα στις τουαλετες των γκουντις

ή στο ΜΩλ μεσα... ή στις τουαλετες του σταθμου της Ειρηνης απο κατω με τιτλο

"Κανω πιπες και γαμιεμαι για εκδικηση επειδη ο γκομενος μου με παραμελει ζητουνται εθελοντες"

χαχαχαχ ακου να τις δωσω και δευτερη ευκαιρια λεει ο αλλος... το μονο δευτερο σε ολη την ιστορια   θα  ειναι το κινητο που θα παρει μετα απο αυτα που θα γινουν ααχχαχαχαχαχαχαχ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

"Κανω πιπες και γαμιεμαι για εκδικηση επειδη ο γκομενος μου με παραμελει ζητουνται εθελοντες"

:S τυπε εισαι πιο σκληρος και απο το θανατο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΜΟνο??????

χαχαχαχ ακου να τις δωσω και δευτερη ευκαιρια λεει ο αλλος... το μονο δευτερο σε ολη την ιστορια  θα  ειναι το κινητο που θα παρει μετα απο αυτα που θα γινουν ααχχαχαχαχαχαχαχ
Ο ανδρας που ξερει να κρατιεται στο υψος του, δεν κανει τετοιες καφριλες.....

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
συμφωνα με το διαγραμμα Β (Βoldemort) ενας γνησιoς μουνοδουλος ακολουθει καποιες φάσεις

χυλοπιτακιας (την πεφτει σε 100 μεχρι να κατσει καποια) -> καληνυχτακιας (της κανει τον ταριφα την παει σπιτι και της λεει και καληνυχτα χωρις να μπει μεσα στο σπιτι της και να την σκυλογαμησει που την πηγε σπιτι της αλλωστε για ποιο λογο να την παει.... δινεις παιρνεις ειναι αυτη η ζωη) -> σχεσακιας (καταφερε να παρει μεταγραφη μετα απο 2-3 μηνες καληνυχτα και ταξιτζιλικι και πλεον εχει γραψει ολους του τους φιλους ενω πριν τους επρηζε για το πως θα την ριξει κτλπ) -> αρρηβωνιαρης (προαιρετικο σταδιο) απλα ο σχεσακιας σε χειροτερο βαθμο (πλεον οπου παει παει μονο με την γκομενα) -> φουστανακιας... τρεχει πισω απο τα φουστανια της λιγο πριν τον γαμο και -> παντοφλακιας... παντρεμενος πλεον και τρωει παντοφλες  :2funny: :2funny: :2funny:

ξέχασες τον γαμιά τύπε!

αυτόν που γαμάει
δεν παίζει
γαμάει!
:2funny:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν θελει καποιος/α να διαπραξει απιστια θα βρει την αφορμη και θα το κανει.. Κι αν οχι τοτε θα την δημιουργησει για να βρει το πατημα οπου θα το χρησιμοποιησει ως αλλοθι σε περιπτωση που βγει στην επιφανεια.. Οταν θα συμβει ομως θα πρεπει να ψαχτουν και οι δυο αρχης γενομενης απο τον ιδιο τους τον εαυτο για να δουν γιατι συμβαινει.. Διαφορετικα θα πιστευουμε οτι καλα κανουμε  βροντοφωναζοντας εμεις οτι οι γυναικες ειναι πορνες και οι γυναικες να πιστευουν οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια.. Οτι πιο βολικο για τα ξενοπερπατηματα μας και για τις δυο πλευρες..

Και η ζωη συνεχιζεται...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
άσχετο!!
τι συμαίνει καληνυχτάκιας ?  :grin:
το διαβάζω που το λέτε συνέχεια..
ο καληνυχτακιας ειναι αυτος που παει βολτα την γκομενα
την ταιζει,της κανει τον σωφερ και στο τελος την αφηνει σπιτι της λεγοντας της καληνυχτα
μπορει να τον συναντησεις και ως βοσκο καμια φορα :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν θελει καποιος/α να διαπραξει απιστια θα βρει την αφορμη και θα το κανει.. Κι αν οχι τοτε θα την δημιουργησει για να βρει το πατημα οπου θα το χρησιμοποιησει ως αλλοθι σε περιπτωση που βγει στην επιφανεια.. Οταν θα συμβει ομως θα πρεπει να ψαχτουν και οι δυο αρχης γενομενης απο τον ιδιο τους τον εαυτο για να δουν γιατι συμβαινει.. Διαφορετικα θα πιστευουμε οτι καλα κανουμε  βροντοφωναζοντας εμεις οτι οι γυναικες ειναι πορνες και οι γυναικες να πιστευουν οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια.. Οτι πιο βολικο για τα ξενοπερπατηματα μας και για τις δυο πλευρες..

Και η ζωη συνεχιζεται...
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom