Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και αυτό είναι και μια απάντηση στον ελεεινό σχεσάκια rigormortis που με κατηγορεί ότι παρακαλάω και κλαίγομαι στις πουτάνες και τις γκόμενες που έχω γαμήσει. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό το κάνω απλά για να περνάω την ώρα μου με έναν ευχάριστο τρόπο και ότι στην πραγματικότητα δεν θα ήθελα να έχω σχέση μαζί τους. Τη σχέση γενικά τη βαριέμαι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Και αυτό είναι και μια απάντηση στον ελεεινό σχεσάκια rigormortis που με κατηγορεί ότι παρακαλάω και κλαίγομαι στις πουτάνες και τις γκόμενες που έχω γαμήσει. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό το κάνω απλά για να περνάω την ώρα μου με έναν ευχάριστο τρόπο και ότι στην πραγματικότητα δεν θα ήθελα να έχω σχέση μαζί τους. Τη σχέση γενικά τη βαριέμαι.
θανατος στους σχεσακηδες αγκαλιτσες τρυφερογλυκουληδες τυπε

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
εγω σε αντιθεση με το νικ1410 δεν θα ειχα κανενα κολλημα αν τη γκομενα μου την ειχε γαμησει στο παρελθον οποιοσδηποτε αλλοδαπος απο οποιοδηποτε κρατος του κοσμου, ειτε ηταν αμερικανος, ειτε σουηδος, ειτε τουρκος, ειτε αιθιοπας, ειτε σουδανος, ειτε εβραιος, ειτε κινεζος, ειτε αυστραλος, ειτε λαπωνας.
μπορει να αγαπησε καποιον και να γαμηθηκε μαζι του δε λεει κατι αυτο
ισως μονο με γυφτο θα με πειραζε. στο γυφτο μπορει να ειχα κολλημα.
εγω πιο πολυ κολλαω στον αριθμο. ας πουμε αποδεκτο θεωρω τον αριθμο προηγουμενων ερωτικων συντροφων εως 5 το πολυ. εως 3 βασικα αλλα εστω αμα ειναι πολυ αξιολογη γκομενα κανεις μια υποχωρηση και δεχεσαι και το 5. στο 6 καιγεται δεν το συζητω.
ας πουμε πολυ πιο ευκολα θα δεχομουν μια γκομενα που εχει παει με εναν ελληνα, εναν αγγλο κι εναν εβραιο απο μια γκομενα που εχει παει με 15 ελληνες πριν απο μενα

Είχα ακούσει μιά μέρα στο ράδιο , λέγανε οτι η γυναίκα κρατάει ψηγματα dna απο κάθε άντρα που πήγε (λογικά ακάπωτα) για αυτό και μερικές φορές ακους την φράση "ποιανου είναι το παιδι" . Αν ισχύει αυτό είναι ένα επιπλέον "κίνητρο" να έχει πάει με όσο το δυνατόν λιγότερους γιατί μπορεί το παιδί σου να μην σου μοιάζει και πολύ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Είχα ακούσει μιά μέρα στο ράδιο , λέγανε οτι η γυναίκα κρατάει ψηγματα dna απο κάθε άντρα που πήγε (λογικά ακάπωτα) για αυτό και μερικές φορές ακους την φράση "ποιανου είναι το παιδι" . Αν ισχύει αυτό είναι ένα επιπλέον "κίνητρο" να έχει πάει με όσο το δυνατόν λιγότερους γιατί μπορεί το παιδί σου να μην σου μοιάζει και πολύ.
τυπε λες να επιζησει κανενα αιθιοπικο σπερματοζωαριο στο μουνι της 2-3 χρονια και να υπερνικησει τα δικα μου νωθρα σπερματοζωαρια και το παιδι να βγει αραπακι?

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
σχεση κανεις ανετα με πορνη ή πρωην πορνη.
μην πω πολλες φορες στην ζωη σου το επιδιωκεις κιολας ζητωντας το τηλεφωνο από κωλομπαρου, στριπτιτζου, ιεροδουλο.
τωρα να την παντρευτείς είναι καπως βαρυ, εγω πχ δεν θα παντρευομουν όχι απλα γυναικα που ειχε τετοιο επαγγελμα αλλα και γυναικα που εχει παει με μαυρο, εβραιο, τουρκο.
δεν γουστάρω μεθαυριο αν κανω παιδια να τους την εχει γαμησει την μανα τέτοιος, το θεωρω προδοσια και υποταγη και ας με λενε ρατσιστή.
αν ειχε καποτε σχεση με 5 ελληνες ή με έναν φινλανδο ή με έναν γιαπωνεζο ε και εγω ειχα αρκετες σχεσεις πριν.

δεν είναι υποτιμητικο για μια γυναικα πχ να μαθει ότι ο αντρας της στα 25 πηγε με 5 ρωσιδες και 2 μαυρες στην καυλα του.

αντίθετα για την κοινωνια είναι υποτιμητικο και για αυτό είναι βρισια να ξεστομισει ένα παιδακι στο άλλο πχ η μανα σου είναι πουτανα, ή η μανα σου την γαμαγανε μαυροι κλπ.

ποτέ δεν θα ακουσεις παιδακια να βριζουν πχ την μανα σου την γαμησε ολλανδος ή ταϋλανδος. ή ο πατερας σου γαμαγε μαυρες ή ουκρανες.

ρατσιστικο ξερατσιστικο ετσι είναι.
Αν ξεραμε στην πραγματικοτητα  με ποσους εχουν παει οι δικες μας .....μαλλον οι εν ενεργεια πορνες ειναι αγιες μπροστα τους που στην τελικα το κανουν επαγγελματικα και βγαζοντας χρημα.ενω οι θννητες εχουν κανει το μουνι τους πηγαδι ετσι για την πλακα τους και για τον κάλο που εχουν στον εγκεφαλο!χρονια σας πολλα και καλη χρονια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
τυπε λες να επιζησει κανενα αιθιοπικο σπερματοζωαριο στο μουνι της 2-3 χρονια και να υπερνικησει τα δικα μου νωθρα σπερματοζωαρια και το παιδι να βγει αραπακι?
Οχι απο οτι κατάλαβα αν ισχύει αυτό που λέω δεν χρειάζεται να επιζησει κάποιο σπερματοζωάριο , απλά μάλλον η γυναίκα έχει κάποιον μηχανισμό που αντιγράφει το dna μάλλον ... αν βέβαια ισχύει κάτι τέτοιο , και αν τα θυμάμαι καλά απο την μία φορά που τα άκουσα στο ράδιο. Ισως μας βοηθήσει ο nik1410 που είναι και βιολόγος απο οτι θυμάμαι.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Θά τήν ρώταγα άν θέλει νά έργασθεί καί πάλι, άλλά γιά μένα αύτή τήν φορά.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Φιλος παιδικος συνμπουρδελιαρης δαγκωσε τη λαμαρινα πριν χρονια με μια πουτανα και με ειχε πει πως και η πουτανα τον εβλεπε καπως διαφορετικα και του συμπεριφεροταν απο αλλους πελατες.Τελικα μια μερα στο ξεκαρφωτο και μετα απο δεκαδες επισκεψεις μαζι της της κοτσαρε ενα δαχτυληδι και την ζητησε σε γαμο.Φυσικα η γκομενα τα εχασε αλλα τελικα για να μην πολυλογω και πω ολη την ιστορια δεχτηκε να τον παντρευτει.Αφου μενουμε και οι δυο στο ιδιο χωριο ομως οι γνωστοι αγνωστοι ρουφιανοι και καλοι ανθρωποι επιασαν καποιους συγγενεις του φιλου μου τους ειπαν για το πιοια ειναι η μελουσα νυφη και μετα αυτοι το ειπαν και σε αλλους το εμαθαν και οι γονεις του και καταληξαμε σε μια υπεροχη ατμοσφαιρα.Φυσικα ο φιλος μου τους εγραψε ολους σταρχηδια του την παντρευτηκε κανονικα και ολα αυτα τα χρονια η γυναικα ειναι σπαθι και βγηκε διαμαντι σε ολα και σαν νοικοκυρα και σαν ηθος και υφος κλπ.

Εγω δεν θα μπορουσα να το κανω αυτο παντως.Να ειχα σχεση με πουτανα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και σταρχηδια μου κιολας λες και ολες οι γαμιολες που νταραβεριζομαστε ειναι παναγιες και ασπυλες και αμολυντες παρθενες αλλα να την παντρευομουνα δεν υπηρχε περιπτωση.Βιωσα ολα οσα περασε ο φιλος μου απο πολυ κοντα ειδα ποσα σκατα εφαγε που λεει ο λογος και ενα παραπανω που ζουμε σε χωριο που τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ'οτι θα ηταν σε μια μεγαλουπολη.Απο την αλλη το φιλαρακι μου δουλευε και δουλευει σε εργοστασιο νοικιαζε σπιτι εκτος χωριου και δεν ειχε αμεση επαφη με πολλους μαλακες και αυτο ειναι μεγαλο συν σε σχεση με μενα που εχω ενα μαγαζι ζω στο χωριο και ολη μερα εχω επαφη με κοσμο.Ε φανταστειτε να την ειχα παντρευτει εγω να το ηξεραν ολοι και να την ειχα και στο μαγαζι να βοηθαει το καθε αρχηδι που θα εμπαινε μεσα θα πετσουσε και καμια σποντα η και να μην πετουσε μονο απο τα βλεματα θα καταλαβαινες τι γινοταν.

Οποτε οσον αφορα την παρτη μου σχεση φυσικα και ναι αλλα κατι παραπανω αποκλειεται.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Άμα δεν εξαρτάσαι από το σόι και το τι θα πει ο κόσμος κάνεις ότι θες και δεν σε νοιάζει. Άμα πας να παντρευτείς και δεν έχεις σπίτι να τη βάλεις, τότε θα πρέπει να περάσεις και από την έγκριση των συγγενών. Καλά κρασιά δηλαδή. Άμα δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας μην παντρεύεστε καθόλου καλύτερα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οχι απο οτι κατάλαβα αν ισχύει αυτό που λέω δεν χρειάζεται να επιζησει κάποιο σπερματοζωάριο , απλά μάλλον η γυναίκα έχει κάποιον μηχανισμό που αντιγράφει το dna μάλλον ... αν βέβαια ισχύει κάτι τέτοιο , και αν τα θυμάμαι καλά απο την μία φορά που τα άκουσα στο ράδιο. Ισως μας βοηθήσει ο nik1410 που είναι και βιολόγος απο οτι θυμάμαι.
μιας και ερωτηθηκα ας κανω τον εξυπνακια και σε αυτο το θρεντ χεχε.

πρακτικα και μονολεκτικα η απαντηση ειναι οχι, εχει και ομως...
το δνα που κληρονομει το παιδι το παιρνει ουσιαστικα απο το ωραιο και το σπερματοζωαριο. εχει δνα και στα μιτοχονδρια που ειναι απο τα ωαρια της μανας επισης.

τωρα υπαρχουν χιλιαδες ιοι μεσα στα κυτταρα και ειδικα στους πυρηνες των κυτταρων μας που ενδεχομενως να αντεχουν σε κυλοτητες ή το εσωτερικο του σωματος μας και αφου μπουν πχ με σεξουαλικη επαφη μεσα μας να μας επηρεασουν , πχ να παραγουν μια οσμηρη ουσια και να μυριζει το μουνι της αλλης με τα χρονια χωρις να μπορει να καθαρισει με τιποτα, αλλα και χωρις να ειναι αυτο καποια επικινδυνη ασθενεια.

χαρακτηριστικα οπως το χρωμα των μαλλιων, το σχημα της μυτης, η ομαδα αιματος οφειλονται κατα κυριο λογω σε γονιδια που ειναι στο δνα απο τα χρωμοσωματα των πυρηνων του ωαριου της μανας και του σπερματοζωαριου του πατερα, οποτε μην περιμενετε να μοιαζει το παιδι πχ στα ματια με καποιον εραστη που ειχε η συζυγος πριν 10 χρονια.

αν εκανε λινκ αρθρο αυτος που εγραψε για δνα που επιβιωνει μετα απο χρονια, θα μπορουσαμε να δουμε τι πιθανα γνωρισματα πχ παραγωγη καποιων ουσιων σαν το παραδειγμα που εγραψα θα μπορουσαν να περασουν και στην σεξουαλικη συντροφο και υστερα απο αυτην στο παιδι... κατι σαν κολλητικη αρρωστια δηλαδη οπως η συφιλη ή αιητζ που μπορει να επηρεασει την γκομενα και αργοτερα και το παιδι , χωρις απαραιτητα να προκαλει τοσο δυσαρεστες συνεπειες (δυστυχως εχουμε ταυτισει ιους και μικροβια με αρρωστιες που ελαχιστοι απο αυτους προκαλουν αλλα τοτε μονο αναφερονται τα μμε σε αυτα)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
μιας και ερωτηθηκα ας κανω τον εξυπνακια και σε αυτο το θρεντ χεχε.

πρακτικα και μονολεκτικα η απαντηση ειναι οχι, εχει και ομως...
το δνα που κληρονομει το παιδι το παιρνει ουσιαστικα απο το ωραιο και το σπερματοζωαριο. εχει δνα και στα μιτοχονδρια που ειναι απο τα ωαρια της μανας επισης.

τωρα υπαρχουν χιλιαδες ιοι μεσα στα κυτταρα και ειδικα στους πυρηνες των κυτταρων μας που ενδεχομενως να αντεχουν σε κυλοτητες ή το εσωτερικο του σωματος μας και αφου μπουν πχ με σεξουαλικη επαφη μεσα μας να μας επηρεασουν , πχ να παραγουν μια οσμηρη ουσια και να μυριζει το μουνι της αλλης με τα χρονια χωρις να μπορει να καθαρισει με τιποτα, αλλα και χωρις να ειναι αυτο καποια επικινδυνη ασθενεια.

χαρακτηριστικα οπως το χρωμα των μαλλιων, το σχημα της μυτης, η ομαδα αιματος οφειλονται κατα κυριο λογω σε γονιδια που ειναι στο δνα απο τα χρωμοσωματα των πυρηνων του ωαριου της μανας και του σπερματοζωαριου του πατερα, οποτε μην περιμενετε να μοιαζει το παιδι πχ στα ματια με καποιον εραστη που ειχε η συζυγος πριν 10 χρονια.

αν εκανε λινκ αρθρο αυτος που εγραψε για δνα που επιβιωνει μετα απο χρονια, θα μπορουσαμε να δουμε τι πιθανα γνωρισματα πχ παραγωγη καποιων ουσιων σαν το παραδειγμα που εγραψα θα μπορουσαν να περασουν και στην σεξουαλικη συντροφο και υστερα απο αυτην στο παιδι... κατι σαν κολλητικη αρρωστια δηλαδη οπως η συφιλη ή αιητζ που μπορει να επηρεασει την γκομενα και αργοτερα και το παιδι , χωρις απαραιτητα να προκαλει τοσο δυσαρεστες συνεπειες (δυστυχως εχουμε ταυτισει ιους και μικροβια με αρρωστιες που ελαχιστοι απο αυτους προκαλουν αλλα τοτε μονο αναφερονται τα μμε σε αυτα)

Αν θυμάμαι καλά σχετικά με αυτό που άκουσα στο ράδιο, μιλούσανε για μία έρευνα που είχε γίνει και είχανε διαπιστώσει κάτι τέτοιο , δηλαδή τίποτα το επιβεβαιωμένο. Έψαξα λίγο και στο ιντερνετ μήπως βρω κανένα άρθρο σχετικό αλλά δεν βρήκα κατι.

edit : Ειχα κάνει την αναζήτηση στα ελληνικά . τώρα που την έκανα στα αγγλικά κάτι βρήκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom