Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πως θα αντιδρούσε η σχέση σας άμα μάθαινε ότι πάτε με πουτάνες?
Προσωπικά, μπορεί και να χώριζα γιατί θα μου γαμούσε το μυαλό

ετσι οπως το γραφεις
μπορει καποιος να μεταφρασει οτι εισαι gay
που θα χωριζες τον μπουρδελιαρη συντροφο σου
αν μαθαινες τις πομπες του  :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας (κοπέλα/γυναίκα) σας αποκάλυπτε ότι στο παρελθόν πριν σας γνωρίσει εκδιδόταν  (φυσικά εναντι χρηματικής αμοιβής)και τι θα κάνατε, και τι θα της λέγατε? Θα αλλάζατε στάση απέναντι της? Αν ναι πως και πόσο? Θα φτανατε στο σημείο να τερματίζατε τη σχέση?
θα την εβγαζα στην βιζιτα τυπε να φερει και κανενα φραγκο στο σπιτι.
να πληρωθουν και τα εκτατα μετρα,εισφορες-τελη και ολα τα νταβατζιλικια.
πιο πολυ θα την εβγαζα για να βοηθησει τον γιωργακη και την ελλαδα παρα εμενα.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
ετσι οπως το γραφεις
μπορει καποιος να μεταφρασει οτι εισαι gay
που θα χωριζες τον μπουρδελιαρη συντροφο σου
αν μαθαινες τις πομπες του  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: τώρα είδα ότι το έκοψες.
Δημοσιογράφος είσαι? Κάτι τέτοια κάνουν και αυτοί.
Μη μας βγει και το όνομα ρε.
Η απάντηση ήταν προς την ερώτηση του θρέντ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny: :2funny: τώρα είδα ότι το έκοψες.
Δημοσιογράφος είσαι? Κάτι τέτοια κάνουν και αυτοί.
Μη μας βγει και το όνομα ρε.
Η απάντηση ήταν προς την ερώτηση του θρέντ.
το καταλαβα  ,
απλα ετσι οπως το εγραψες στην αρχη

λεω  εχει γουστο να ειναι  :2funny:

χιουμορ κανω  ;)

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Ναι το ξέρω έτσι φάνηκε, ήθελα να γράψω πολλά και βαριέμαι τώρα γι'αυτό τα έγραψα εν συντομία...πολύ βαρεμάρα τελευταία άσε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
;) Σωστος εδω.....

Ερωτηση κρισεως .....

Αν ερθει μετα απο λιγο καιρο και σου ζητησει μια δευτερη ευκαιρια..... τι κανεις ?

τιποτα. Δεν την δινω.

Τυπε ειναι βαρυ πραγμα η απιστια για μενα.

ΣΙγουρα υπαρχουν καλυτεροι γκομενοι απο μενα και μπορει η συμπεριφορα μου να εχει προβληματα
αλλα δεν θα διαλεξει καποια τον σωστο τροπο για να μου το δειξει αν διαλεξει την απιστια.
Επειδη ενα παιδι κανει ζημιες και η συμπεριφορα του εχει προβληματα θα πιασεις την πιο ακραια μεθοδο για να το κανεις να καταλαβει καποια πραγματα? ΟΠως το να το σακατεψεις στο ξυλο?

Για μενα ειναι ανοητος οποιος δεχθει να δωσει δευτερη ευκαιρια σε μια γκομενα που επελεξε τοσο ασχημο τροπο για να του δειξει οτι κατι δεν παει καλα. Ειμαι αμειλικτος σε αυτο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τιποτα. Δεν την δινω.

ΣΙγουρα υπαρχουν καλυτεροι γκομενοι απο μενα και μπορει η συμπεριφορα μου να εχει προβληματα
αλλα δεν θα διαλεξει καποια τον σωστο τροπο για να μου το δειξει αν διαλεξει την απιστια.
Επειδη ενα παιδι κανει ζημιες και η συμπεριφορα του εχει προβληματα θα πιασεις την πιο ακραια μεθοδο για να το κανεις να καταλαβει καποια πραγματα? ΟΠως το να το σακατεψεις στο ξυλο?

Για μενα ειναι ανοητος οποιος δεχθει να δωσει δευτερη ευκαιρια σε μια γκομενα που επελεξε τοσο ασχημο τροπο για να του δειξει οτι κατι δεν παει καλα. Ειμαι αμειλικτος σε αυτο.
Μου αρεσε ο τροπος που το εθεσες !!!!!!

Μιλας ωραια οταν θες μερικες φορες ...

Μην εισαι απολυτος ομως .... Οχι να φαινεσαι για μαλακας, αλλα οχι και απολυτος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τιποτα. Δεν την δινω.

τυπε οταν σταματησεις να δινεις στις ελλεεινιδες και πρωτη ευκαιρια θα βρεις την ησυχια σου :2funny:
μονο μπουρδελα και freelancer δικε μου :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για ολους ειναι βαρυ πραγμα η απιστια οταν συμβει
Λιγοι εχουν την δυναμη να προχωρησουν αντιδρωντας σωστα και ακομη πιο λιγοι ....
αυτοι που μπορουν να εχουν το σθενος να συγχωρησουν, υπο προυποθεσεις...

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πως γινεται αυτο ??αφου ολες οι ελλεινηδες ειναι εκλεκτικες δεν πανε με οποιον κι οποιον  ολες ειναι καλα κοριτσια παρθενες και οταν τις γνωριζουμε ειμαστε οι πρωτοι τους και τους μαθαινουμε τα μυστικα του ερωτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι αυτες δεν ειχαν ποτε κανει σχεση να εκδοθουν τωρα !!!τι πραματα ειναι αυτα .
Μονο αυτες που οανε εξωτερικο ξεδινουν λιγο γιατι εκει δεν εχει τα καλα παιδια τους ελληνες να τις παρηγορουναι :2funny:

Ακου εκει να εκδιδεται για ποιες τις περασες !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου αρεσε ο τροπος που το εθεσες !!!!!!

Μιλας ωραια οταν θες μερικες φορες ...

Μην εισαι απολυτος ομως .... Οχι να φαινεσαι για μαλακας, αλλα οχι και απολυτος.

και εσυ αμα τα δεις σαν γεγονοτα ετσι θα τα σκεφτεις  :grin:

ΓΕΓΟΝΟΣ Α -> Δεν εχω σωστη νοοτροπια η γκομενα το αντιλαμβανεται και θελει να κανει κατι για να το αλλαξει... καλη φαση! Και ακομα καλυτερη να σκουντησει και μενα λεγοντας "ξερεις , κατι δεν παει καλα με σενα" αλλα το να σε γραφει στο μουνι της... να μην σου λεει καν τιποτα... και να προχωραει στο ΓΕΓΟΝΟΣ Β -> Παω και γαμιεμαι με τον αλλον.... πολυ αμφιβαλλω αν το εκανε οντως για να με ταρακουνησει και οχι επειδη το ηθελε και αυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σιγα μην παρει η αλλη τοσο κρισιμη αποφαση για να ταρακουνησει εσενα (με σκοπο να ταρακουνησει εσενα)

επομενως ΟΧΙ. Ειμαι απολυτος. Καμια τυχη καμια δευτερη ευκαιρια... βλεπεις ειμαι συζητησιμος και προσπαθω να βρω μια τρυπα να το δικαιολογησω αλλα δεν δικαιολογειται με τιποτα  :grin: συνεπως η τελικη απαντηση ειναι =>

ΟΧΙ  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• απολυτος λυκανθρωπος.jpg
    απολυτος λυκανθρωπος.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πειραχτηρι δεν παιζεσαι......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια χαρα εισαι σαν λυκανθρωπος  :P

Οποια ομοιοτης με το αβαταρ ειναι συμπτωματικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε εγω περιμενα πως θα πει αυτο το κολπακι με το απολυτος
και εβαλα εξεπιτηδες την συνωνυμη λεξη "αμειλικτος"  :2funny: :2funny: :2funny:

απολυτε στην εφερα... παρε τα αρχιδια μου  :rockon: :rockon: :rockon:

με αγαπη  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και εσυ αμα τα δεις σαν γεγονοτα ετσι θα τα σκεφτεις  :grin:

ΓΕΓΟΝΟΣ Α -> Δεν εχω σωστη νοοτροπια η γκομενα το αντιλαμβανεται και θελει να κανει κατι για να το αλλαξει... καλη φαση! Και ακομα καλυτερη να σκουντησει και μενα λεγοντας "ξερεις , κατι δεν παει καλα με σενα" αλλα το να σε γραφει στο μουνι της... να μην σου λεει καν τιποτα... και να προχωραει στο ΓΕΓΟΝΟΣ Β -> Παω και γαμιεμαι με τον αλλον.... πολυ αμφιβαλλω αν το εκανε οντως για να με ταρακουνησει και οχι επειδη το ηθελε και αυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σιγα μην παρει η αλλη τοσο κρισιμη αποφαση για να ταρακουνησει εσενα (με σκοπο να ταρακουνησει εσενα)

επομενως ΟΧΙ. Ειμαι απολυτος. Καμια τυχη καμια δευτερη ευκαιρια... βλεπεις ειμαι συζητησιμος και προσπαθω να βρω μια τρυπα να το δικαιολογησω αλλα δεν δικαιολογειται με τιποτα  :grin: συνεπως η τελικη απαντηση ειναι =>

ΟΧΙ  :grin:
Αν δεν υπαρχει αυτο που λεμε επικοινωνια στην σχεση αστο να παει τοτε.....

Για ολα πρεπει να υπαρχει αμοιβαια επικοινωνια και ανοικτος διαλογος και κατανοηση φυσικα....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε εγω περιμενα πως θα πει αυτο το κολπακι με το απολυτος
και εβαλα εξεπιτηδες την συνωνυμη λεξη "αμειλικτος"  :2funny: :2funny: :2funny:

απολυτε στην εφερα... παρε τα αρχιδια μου  :rockon: :rockon: :rockon:

με αγαπη  :grin:
οχι τετοια στον απολυτο....  :S

Ειναι ωραιος τυπος .... ΑΠΟΛΥΤΟΣ !!!!!!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom