Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
περα απο την πλακα τωρα
φανταζεσαι η γυναικα σου
που  εισαι ερωτευμενος μαζι της
να ειναι και εν'αγνοια σου...πορνη? !

της αγαπης μαχαιρια

κυριολεκτικα ομως  
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτό το: '' εν'αγνοια σου'' κάθεται βαρύ συνήθως κ λογικό...
Αλλά για να κάνουμε κ λίγο το δικηγόρο: πόσοι θα δεχόταν κάποια πόρνη;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καποιες πορνες (κατ'επαγγελμα)
πανω στη συζητηση μου αποκαλυπτουν οτι
εχουν σχεση και οτι ο αγαπημενος τους
δεν ξερει τι δουλεια κανουν...

νομιζω οτι αυτο το φαινομενο
καλλιστα θα δικαιολογουσε
τα εγκληματα παθους που ακουμε
κατα καιρους στα αστυνομικα δελτια
τυπε και εγω το εχω ακουσει αυτο
φαντασου εχεις μια τετοια γκομενα και να πας εσυ ή καποιος γνωστος σου σε μπουρδελο και να ακουσεις ελευθερο στοματικο μουνι κωλος και να δεις την γκομενα σου :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
περα απο την πλακα τωρα
φανταζεσαι η γυναικα σου
που  εισαι ερωτευμενος μαζι της
να ειναι και εν'αγνοια σου...πορνη? !

της αγαπης μαχαιρια

κυριολεκτικα ομως 

δεν ήταν τέλειο σίριαλ???
:P

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
αν ηταν γυρισμενο στην τουρκια δεν θα ταν ακομα πιο ωραιο αντιγονειτορ? :grin:

οχι ρε συ!!!
δεν μ΄ αρεσουν τα τουρκικα!

δεν ήταν τέλειο που στο τελευταίο επεισόδιο, αφού μας είχανε σπασει τα νεύρα δυο χρόνια, πιανει ο Μαρινάκης την Πολυχρονίδη και της πετάει τα ματια εξω πάνω στα χορτάρια ???
[έτσι για να είμαι και στο κλίμα του σιτε δηλαδή!]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι αλλα εχω καταλαβει οτι εισαι ποιοτικο ατομο :grin:

για καβατζο ατομο την κοβω εγω...
πολυ χα χα και χου χου και ψωνιλικι.
Απαισια κατηγορια γκομενας  :- την νοιαζει
μονο η διασκεδαση της.

χθες ζητουσε καληνυχτακια για τα μπουζουκια.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τιποτα απολυτως.
Θα την αγκαλιαζα και θα της ελεγα οτι ολα ανηκουν στο παρελθον.
Και το παρελθον δεν με ενδιαφερει καθολου.
θα της ελεγα να το ξεγραψει (οσο γινεται αυτο) και να κοιταξουμε μαζι να φτιαξουμε την ζωη μας διαγραφοντας το παρελθον.
Σταση δεν θα αλλαζα καθολου αλλα θα προσεχα περισσοτερο σε τυχον καυγα η εντονη διαφωνια
για κατι να μην ξεστομησω την ''λεξη'' γιατι αυτη θα την πονουσε περισσοτερο απο καθε τι αλλο.

αχε ρε Δημητρακη...εισαι καλο παιδι γμτ...αλλα πρεπει να σου κανω ιδιαιτερα...δεν μπορω να φδιαβαζω κατι τετοια..ανατρυχιαζω... :huh: :huh: :huh:

να απαντησπουμμε στο ερωτημα. δεν κανεις ΤΙΠΟΤΑ. Βλέπεις πως παει η κατασταση, πως αναδιαρθρωνονται οι ισσοροπιες, ποια ειναι η σταση της και συνεχιζεις ή οχι. το σωστο βεβαια ειναι να μην αλλαξεις σταση. ετσι θα εκανε ενας κυριος.

τωρα βεβαια προκυπτει το ερωτημα τι πουτανα ειναι. ειναι του μεταξιου με 50 επισκεψεις την ημερα> του στουντιπου με 15? cg ε 1-2 την ημερα?  :boobies: :boobies: :boobies: Φοιτητρια που 1 στις τοσες επιζητει ενα συμπληρωμα εισοδηματος (sic)?  :boobies: :boobies: :headbang: :dancing: :think: :humpleg: :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
μονο η διασκεδαση της.

οχι ρε τύπε!
δε με νοιάζει μόνο η διασκέδασή μου!
με νοιάζει και η δικιά σας!
:P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μονο η διασκεδαση της.

τυπε η αντιγονειτορ?
εισαι σιγουρος? :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχε ρε Δημητρακη...εισαι καλο παιδι γμτ...αλλα πρεπει να σου κανω ιδιαιτερα...δεν μπορω να φδιαβαζω κατι τετοια..ανατρυχιαζω... :huh: :huh: :huh:

να απαντησπουμμε στο ερωτημα. δεν κανεις ΤΙΠΟΤΑ. Βλέπεις πως παει η κατασταση, πως αναδιαρθρωνονται οι ισσοροπιες, ποια ειναι η σταση της και συνεχιζεις ή οχι. το σωστο βεβαια ειναι να μην αλλαξεις σταση. ετσι θα εκανε ενας κυριος.

τωρα βεβαια προκυπτει το ερωτημα τι πουτανα ειναι. ειναι του μεταξιου με 50 επισκεψεις την ημερα> του στουντιπου με 15? cg ε 1-2 την ημερα?  :boobies: :boobies: :boobies: Φοιτητρια που 1 στις τοσες επιζητει ενα συμπληρωμα εισοδηματος (sic)?  :boobies: :boobies: :headbang: :dancing: :think: :humpleg: :2funny:

Δεν βρισκω το ποστ του μητσ να το σχολιασω.
Λυπαμαι αλλα δεν θα εδινα απολυτως καμια ευκαιρια σε γκομενα
που θα με απατουσε. Τελος εκει. Καποια πραγματα ειναι σαν τα διαγραμματα του MarkoV
αν κατι πάει σε μια κατάσταση που δεν έχει αλλο path μένει εκει. ΜΟνιμη κατασταση
δεν θυμαμαι καλα το μαθηματικο μοντελο... αλλα δεν αξιζει καμια δευτερη ευκαιρια γιατι θα ξανακανει τα ιδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε η αντιγονειτορ?
εισαι σιγουρος? :think:
δεν την πολυ συμπαθω.

Δεν μ αρεσουν αυτα τα στυλ εμενα.

Δεν μ αρεσει η πολυ πλακα τυπε  :grin:
και το δηθεν "Ειμαι κουλ τυπος κτλπ"  :2funny: :2funny: :2funny:

εσενα σε παω μονο επειδη κανεις καλτ-πλάκα !

οποτε μου ερχεται διαλειψη αρχιζω την πλακα! Οχι για να διασκεδασει η γκομενα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

τωρα βεβαια προκυπτει το ερωτημα τι πουτανα ειναι. ειναι του μεταξιου με 50 επισκεψεις την ημερα> του στουντιπου με 15? cg ε 1-2 την ημερα?  :boobies: :boobies: :boobies: Φοιτητρια που 1 στις τοσες επιζητει ενα συμπληρωμα εισοδηματος (sic)?  :boobies: :boobies: :headbang: :dancing: :think: :humpleg: :2funny:
Δεν νομιζω οτι εχει σημασια το ποσα εκανε η γιατι το εκανε αν οντως το εχει σταματησει....

Ειτε 1-2 ειτε 50 να εκανε την ημερα τι θα αλλαζε στην τελικη ?

Αυτο που μετραει ειναι αυτο που ειναι υπαρκτο την δεδομενη στιγμη.......
Το παρελθον οσο μαυρο η ασπρο ειναι στον καθε ανθρωπο δεν εχει σημασια γιατι ειναι παρελθον .....
Το απο δω και μπρος, μετραει περισσοτερο και πιστευω οτι ολοι εχουν δικαιωμα στην δευτερη ευκαιρια.....

Με αυτο το σκεπτικο καταδικαζεις ολες οσες κανουν αυτη την δουλεια........
Κατι που δεν κρινω σωστο κατα την δικη μου αποψη.

Να συμπληρωσω και κατι αλλο ομως.....

Επειδη οι περισσοτερες κοπελες απο τον χωρο χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις αεροβατουν γενικως στα συναισθηματα (χωρις να θελω να θιξω καμια κοπελα) καλο ειναι να κρατας μια πισινη για συναισθηματικο πατατρακ !!!!!!!
(να κρατας μια ψιλοαποσταση)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν βρισκω το ποστ του μητσ να το σχολιασω.
Λυπαμαι αλλα δεν θα εδινα απολυτως καμια ευκαιρια σε γκομενα
που θα με απατουσε. Τελος εκει. Καποια πραγματα ειναι σαν τα διαγραμματα του MarkoV
αν κατι πάει σε μια κατάσταση που δεν έχει αλλο path μένει εκει. ΜΟνιμη κατασταση
δεν θυμαμαι καλα το μαθηματικο μοντελο... αλλα δεν αξιζει καμια δευτερη ευκαιρια γιατι θα ξανακανει τα ιδια.
Ακομη και η απιστια εχει καποια αιτια..... καλο ειναι να ερευνωνται για καλυτερη αντιμετωπιση μελλοντικα
Πως προδιαγραφεις οτι θα το ξανακανει ?

Υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις φιλε μου και η αντιμετωπιση ειναι διαφορετικη σε καθε περιπτωση........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε και εγω το εχω ακουσει αυτο
φαντασου εχεις μια τετοια γκομενα και να πας εσυ ή καποιος γνωστος σου σε μπουρδελο και να ακουσεις ελευθερο στοματικο μουνι κωλος και να δεις την γκομενα σου :2funny:

τυπε γιαυτο πρεπει ο αντρας να περναει απο ενα ικανο αριθμο πορδελων στη ζωη του. για να εχει το κεφαλι του ησυχο οτι δε θα τη πατησει ετσι στο μουλωχτο απο καμια πουτανα, θα την ανακαλυψει αργα η γρηγορα  :rockon: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακομη και η απιστια εχει καποια αιτια..... καλο ειναι να ερευνωνται για καλυτερη αντιμετωπιση μελλοντικα
Πως προδιαγραφεις οτι θα το ξανακανει ?

Υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις φιλε μου και η αντιμετωπιση ειναι διαφορετικη σε καθε περιπτωση........

Η απιστια σιγουρα έχει καποια αιτια... αλλα το να μην ερθει σε συζητηση μαζι μου
και να παει να κανει κατι οπως ειναι η απιστια δειχνει οτι η τυπισσα ειναι ακραία και αποτομη
εξ ορισμου ειμαι και εγω αποτομος και θα την δολοφονησω. Φυσικα οχι κυριολεκτικα... αλλα μεταφορικα με το κανοντας απο εκει και περα σαν να μην υπάρχει. Δολοφονεις εναν ανθρωπο μεταφορικα με το να τον περιφρονησεις τελειως... εξουδετερωνεις την υπαρξη του και τελειωνει εκει το ζητημα.

Δεν γεννηθηκε ακομη το πουτανακι που θα απατησει εμενα κυριε  :grin:
αλλα ακομη και αν το κανει... οι συνεπειες θα ειναι αυτες που αναφερονται
προτιμω να πεθανω παρα να την συγχωρεσω.... ειμαι πολυ κακος τυπος σε κατι τετοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom