Επισκέπτης
Σχέση που να αποκαλύψει ότι εκδίδονταν στο παρελθόν δεν νομίζω να υπάρξει πάντως,από τον γείτονα αν το μάθεις!!!
Δεν ειναι θεμα συμπαθειας αλλα θεμα λογικης !!!
Πιπερι.... κοριτσι πραγμα !!!!!!!Δεν κατάλαβα, απο πότε το δικαίωμα μια πόρνης στο γάμο και στην ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή συνιστά υποχρέωση κάποιου να της το παράσχει?
Αν ο άνθρωπος δεν θέλει πρωην πουτάνα, εχει κάθε δικαιωμα να μη θέλει. Νταβα στα αρχίδια μας θα βάλουμε τον κάθε ενα που θελει να το παιξει "προοδευτικος" και ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?
Το έχεις ψάξει τόσο σε βάθος;;;Αν και δεν εχω πολυ χρονο θα σου απαντησω.
Καταρχην στο κρεββατι δεν σεβομαι καμμια, το ακριβως αντιθετο θα ελεγα, δεν φταιω μονο εγω ομως το γουσταρουν. Ο σεβασμος ειναι αλλου οχι στο κρεββατι.
Πλην ελαχιστων περιπτωσεων ειναι επιλογη τους να κανουν αυτο το επαγγελμα. Σεβομαι μια γυναικα που επελεξε να πλενει σκαλες και τουαλετες, οχι αυτες ομως. Ρωτησε τες απο περιεργια αν θα το εκαναν. Αρα εχω καταληξει οτι ειναι θεμα χαρακτηρα. Για να δεχεσαι τον καθενα να ασελγει στο κορμι σου και την ψυχη σου για το χρημα σημαινει οτι ο χαρακτηρας σου καπου χανει.
Αυτα τα ολιγα.
Το έχεις ψάξει τόσο σε βάθος;;;
Δεν νομίζω ότι η πλειψηφία βρίσκεται εκεί από ηθελημένη επιλογή...
Υπάρχει νεαρή κοπέλα που μικρή έχει όνειρο να γίνει πουτάνα;;;
Tο ότι μετά την αρχή σαπίζουνε είναι γεγονός...
Υπάρχει νεαρή κοπέλα που μικρή έχει όνειρο να γίνει πουτάνα;;;
Και προς θεου δεν εχω σκοπο να σε θιξω ουτε να σε εκθεσω καπου.Αν και δεν εχω πολυ χρονο θα σου απαντησω.
Καταρχην στο κρεββατι δεν σεβομαι καμμια, το ακριβως αντιθετο θα ελεγα, δεν φταιω μονο εγω ομως το γουσταρουν. Ο σεβασμος ειναι αλλου οχι στο κρεββατι.
Το καταλαβαινω και το βρισκω σωστο αλλα οχι απολυτα
Πλην ελαχιστων περιπτωσεων ειναι επιλογη τους να κανουν αυτο το επαγγελμα. Σεβομαι μια γυναικα που επελεξε να πλενει σκαλες και τουαλετες, οχι αυτες ομως. Ρωτησε τες απο περιεργια αν θα το εκαναν. Αρα εχω καταληξει οτι ειναι θεμα χαρακτηρα. Για να δεχεσαι τον καθενα να ασελγει στο κορμι σου και την ψυχη σου για το χρημα σημαινει οτι ο χαρακτηρας σου καπου χανει.
Συμφωνω εν μερει μαζι σου αλλα
Δεν λεμε για χαρακτηρα και θελω αλλα για δικαιωματα...
Ολοι κανουν σφαλματα η λαθος επιλογγες και αναλωνονται εκει σε αυτες
ομως καποια στιγμη αποφασιζουν να επιστρεψουν η να αλλαξουν δρομο
Ειναι καπου λαθος αυτο ?
Και ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ διαμορφωνεται μεσα απο βιωματα....
Αυτα τα ολιγα.
Οχι αλλα υπαρχουν πολλες κοπελες που εχουν σαν ονειρο την γκλαμουρια την ακριβη ζωη το σταριλικι κοκ.
Αλλό κεφάλαιο αυτό...Υπάρχει νεαρή κοπέλα που εχει όνειρο να βγάλει πολλά και εύκολα χρήματα?
αυτο ειναι το σωστο ερωτημα. Την απάντηση την ξερεις.
Δεν λεμε για χαρακτηρα και θελω αλλα για δικαιωματα...
Ολοι κανουν σφαλματα η λαθος επιλογγες και αναλωνονται εκει σε αυτες
ομως καποια στιγμη αποφασιζουν να επιστρεψουν η να αλλαξουν δρομο
Ειναι καπου λαθος αυτο ?
Και προς θεου δεν εχω σκοπο να σε θιξω ουτε να σε εκθεσω καπου.
Απλα κανουμε διαλογο....
Γιαυτο σε παω εσενα ρε !!!!!!Αλλό κεφάλαιο αυτό...
Όλες θέλουνε το χρήμα...
Όμως η πορνεία είναι ο δύσκολος δρόμος...
Οχι αλλα υπαρχουν πολλες κοπελες που εχουν σαν ονειρο την γκλαμουρια την ακριβη ζωη το σταριλικι κοκ.
ΟΧΙ ολες και οχι παντα....Επιλεγουν να αλλαξουν δρομο οταν βρουν το χοντρο πορτοφολι ή οταν γερασει ο κωλος τους και δεν εχει πια ζητηση. Στο τελος δε το παιζουν και θεουσες....
αλλες κουτσα κουτσα,Σαν να λέμε δηλαδή : "Πούτσα, λούσα και blackjack".
Τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...
Σαν να λέμε δηλαδή : "Πούτσα, λούσα και blackjack".
Τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...
αλλες κουτσα κουτσα,
και αλλες πουτσα πουτσα
χαχαχαχαχα ρε
μα καλα ολα τα θεματα απο φορουμ τα παιρνουν?
για τον πουτσο η ελληνικη τιβι
το μπουρδελα κομ ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη του