You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 431
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Εξαρτάται από την συμπεριφορά της κυρίως απέναντι μου καθώς και τον λόγο για τον οποίο το έκανε. Αν το έκανε για να επιβιώσει δεν έχω πρόβλημα. Αν το έκανε για να αγοράζει ακριβά ρούχα κλπ τότε δεν θα ήθελα να είμαι μαζί της επειδή θεωρώ τέτοιου είδους γυναίκες καμμένες. Αλλά και πάλι εξαρτάται από το πως συμπεριφέρεται και τι άτομο είναι.
Αν νομίζετε πάντως ότι η μέση κοπέλα έχει πάει απλά με "μερικούς" ζείτε σε άλλον πλανήτη. Η μέση γυναίκα έχει γαμηθεί πολύ περισσότερο απ' ότι νομίζετε και δεν θα το μάθετε ποτέ επειδή έχετε σχέση μαζί της. Μόνο οι τύποι που έχουν ελευθερές σχέσεις μαζί τους μαθαίνουν τι ακριβώς παίζει και φυσικά περνάνε πολύ καλύτερα γιατί τους προσφέρει και καλύτερες "υπηρεσίες" ;) .
Αν νομίζετε πάντως ότι η μέση κοπέλα έχει πάει απλά με "μερικούς" ζείτε σε άλλον πλανήτη. Η μέση γυναίκα έχει γαμηθεί πολύ περισσότερο απ' ότι νομίζετε και δεν θα το μάθετε ποτέ επειδή έχετε σχέση μαζί της. Μόνο οι τύποι που έχουν ελευθερές σχέσεις μαζί τους μαθαίνουν τι ακριβώς παίζει και φυσικά περνάνε πολύ καλύτερα γιατί τους προσφέρει και καλύτερες "υπηρεσίες" ;) .
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Αν νομίζετε πάντως ότι η μέση κοπέλα έχει πάει απλά με "μερικούς" ζείτε σε άλλον πλανήτη. Η μέση γυναίκα έχει γαμηθεί πολύ περισσότερο απ' ότι νομίζετε και δεν θα το μάθετε ποτέ επειδή έχετε σχέση μαζί της.
τελικά γαμιούνται οι ελλεηνίδες?
οχι ρε τι ειναι αυτα που λες?τελικά γαμιούνται οι ελλεηνίδες?
μα καλα,ρωτανε τετοια πραγματα?
στις αλλες εθνικοτητες αναφεροταν..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απο τον ηλια που χει ολα τα εργαλεια....μόνο κώλο
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Το όνομά της δεν μας είπες μόνο μήπως και την ξέρουμε..
Αν την γνωρίζουμε θα σε βοηθήσουμε πιο πολύ στα ερωτηματικά σου...!!!!
;)
Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
ακομα και αυτες που διωχνουμε. παιρνουν ταρχιδια μας
[/quote]
[/quote]
Επισκέπτης
Σφάξιμο κ μετά εξετάσεις!!!
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ
Την πουτανα στην ψυχη θα την καταλαβεις αργα η γρηγορα και θα της δωσεις ποδι
Την επαγγελματια ομως καπου θα πρεπει να την σεβαστεις γιατι δεν κρυβεται.
Και ΝΑΙ ολοι ειμαστε ανθρωποι με δικαιωματα στην ΓΑΜΩΖΩΗ..... ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ !!!!!!!!!
νατος ο πρωτος που προσφερει γελιο
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
νατος ο πρωτος που προσφερει γελιο
Σιγα βρε εξυπνε εσυ....
Ισως μερικα πραγματα να μην τα εχω καταννοησει αρκετα καλα....
Απλα ετσι νιωθω κι ετσι λειτουργω ......
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ?
Και που εισαι .....
Να δεις κατι αλλοι εξυπνοι και εξυπνες τι γελιο προσφερουν ....... ;)
Ειδικα οταν ειναι αργα........
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ακριβως !!!οχι ρε τι ειναι αυτα που λες?
μα καλα,ρωτανε τετοια πραγματα?
στις αλλες εθνικοτητες αναφεροταν..
Τιποτα απολυτως.
Θα την αγκαλιαζα και θα της ελεγα οτι ολα ανηκουν στο παρελθον.
Και το παρελθον δεν με ενδιαφερει καθολου.
θα της ελεγα να το ξεγραψει (οσο γινεται αυτο) και να κοιταξουμε μαζι να φτιαξουμε την ζωη μας διαγραφοντας το παρελθον.
Σταση δεν θα αλλαζα καθολου αλλα θα προσεχα περισσοτερο σε τυχον καυγα η εντονη διαφωνια
για κατι να μην ξεστομησω την ''λεξη'' γιατι αυτη θα την πονουσε περισσοτερο απο καθε τι αλλο.
Φιλε μου μετα να παρεις και τον πρωτο κυκλο απο το σηριαλ "Το σπιτι στο λιβαδι" και να κατσετε αγκαλια να το δειτε....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ναι ρε φιλε.... γιατι οχι ?Φιλε μου μετα να παρεις και τον πρωτο κυκλο απο το σηριαλ "Το σπιτι στο λιβαδι" και να κατσετε αγκαλια να το δειτε....
Το παρελθον αν το θελει κανεις το ''διαγραφει''
και ξεκιναει απο την αρχη.....
Που ειναι το παραλογο δεν καταλαβα ?
Εννοεις οτι οσες κανουν μια τετοια δουλεια θα πρεπει να στιγματιζονται σε ολη την ζωη τους ?
Θα πρεπει να ζουν μονο για να κανουν αυτο το επαγγελμα δηλαδη?
Δεν εχουν δικαιωμα να ζησουν , να κανουν οικογενεια η εστω να βρουν καποιον που θα νοιαζεται αν ειναι καλα να νιωθει κατι γιαυτες οπως οποιαδηποτε αλλη που δεν κανει αυτη την δουλεια κτλ ?
Και γιατι τοση ειρωνια απο μερους σου ?
Τις θεωρεις κατωτερες των περιστασεων για σενα δηλαδη ?
Αν οντως νιωθεις ετσι, ισως τοτε να μην πρεπει να βρισκεσαι κι εδω
σ' αυτο το σαιτ...
ΕΛΕΟΣ με την στενοκεφαλια μερικων μερικων πια !!!
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Δε γαμιέται μωρέ
Όπως έλεγε και ένας φίλος
I like prostitution , is like dating but more sincere.
I like prostitutes , are like girlfriends , but more honest.
Ναι ρε φιλε.... γιατι οχι ?
Εννοεις οτι οσες κανουν μια τετοια δουλεια θα πρεπει να στιγματιζονται σε ολη την ζωη τους ?
Δεν εχουν δικαιωμα να ζησουν , να κανουν οικογενεια η εστω να βρουν καποιον που θα νοιαζεται αν ειναι καλα να νιωθει κατι γιαυτες οπως οποιαδηποτε αλλη που δεν κανει αυτη την δουλεια κτλ ?
σ' αυτο το σαιτ...
+100000000000000000000000000000000000000[sup]10000000000000000000000000[/sup] έκαστος ;)
Ναι ρε φιλε.... γιατι οχι ?
σ' αυτο το σαιτ...
Οχι ρε συ Δημητρηςς, δεν στιγματιζονται για μια ζωη, μολις γυρισουν απο την βυζιτα πλενονται με αζαξ που τα κανει αορατα και φευγει το στιγμα αυτομάτως....
Δεν καταλαβα δηλαδη το σαιτ ειναι αποκλειστικα για οσους ονειρευονται να παντρευτουν μια εκδιδομενη ή οτι γαμαμε συνεπαγεται αυτοματως οτι το σεβομαστε κιολας και το εκθειαζουμε?
Αφου τρεφεις τοσο συμπαθεια σε αυτες σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις μια να την παντρευτεις να κανεις οικογενεια να κανεις παιδακια και οτι αλλο τραβα η ψυχη σου (το εννοω)
Εγω σαν στενομυαλος και ισως χαζος που ειμαι προτιμω να πιστευω οτι "μια φορα πουτανα, εκατο φορες πουτανα."
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Οχι ρε συ Δημητρηςς, δεν στιγματιζονται για μια ζωη, μολις γυρισουν απο την βυζιτα πλενονται με αζαξ που τα κανει αορατα και φευγει το στιγμα αυτομάτως....
εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας ανθρωπινα και οχι στεγνα
Δεν καταλαβα δηλαδη το σαιτ ειναι αποκλειστικα για οσους ονειρευονται να παντρευτουν μια εκδιδομενη ή οτι γαμαμε συνεπαγεται αυτοματως οτι το σεβομαστε κιολας και το εκθειαζουμε?
Εθεσα πουθενα σαν αυτοσκοπο την παντρεια ?
Απλα λεω οτι ολοι εχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΖΩΗ ανεξαιρετως κοινωνικης θεσης...
Δεν εχουν δηλαδη το ανθρωπινο δικαιωμα στην αποκατασταση ?
Τι διαολο εγινε η δημοκρατια σε αυτη την χωρα που υποτιθεται προασπιζε τους νομους και τα δικαιωματα των πολιτων της ισοτιμα ?
Και κατι αλλο...
Οταν κανεις ερωτα με μια γυναικα υποτιθεται οτι σεβεσαι την υπαρξη της εφοσον σε θελει κι αυτη και την τιμας
Ομως ειναι αλλο θεμα το να πληρωσεις μια επαγγελματια για να κανεις την αναγκη σου οσο μπορει αυτη να βγει ετσι στεγνα και στυγνα
Αφου τρεφεις τοσο συμπαθεια σε αυτες σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις μια να την παντρευτεις να κανεις οικογενεια να κανεις παιδακια και οτι αλλο τραβα η ψυχη σου (το εννοω)
Ευχαριστω πολυ (το εννοω)
Ομως δεν ειπα πουθενα οτι μπορει να εχω τετοιο σκοπο....
Πιστευω ομως οτι αρκετες εχουν πολυ καλυτερη ψυχη απο τις δηθεν καθαρες
διοτι εχουν κυλιστει στον βουρκο και την εκμεταλλευση (μπορει να ειμαι και λαθος διοτι δεν ειμαι ξερολας και το εχω δηλωσει αυτο)
Εγω σαν στενομυαλος και ισως χαζος που ειμαι προτιμω να πιστευω οτι "μια φορα πουτανα, εκατο φορες πουτανα."ΧΑΖΟΣ δεν εισαι
ομως σιγουρα στενομυαλος ρατσιστης εισαι....
Ομως αυτο ειναι δημοκρατικο σου δικαιωμα να πιστευεις οτι θελεις και το σεβομαι.....
Δεν ειναι θεμα συμπαθειας αλλα θεμα λογικης !!!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Δεν κατάλαβα, απο πότε το δικαίωμα μια πόρνης στο γάμο και στην ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή συνιστά υποχρέωση κάποιου να της το παράσχει?
Αν ο άνθρωπος δεν θέλει πρωην πουτάνα, εχει κάθε δικαιωμα να μη θέλει. Νταβα στα αρχίδια μας θα βάλουμε τον κάθε ενα που θελει να το παιξει "προοδευτικος" και ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?
Αν ο άνθρωπος δεν θέλει πρωην πουτάνα, εχει κάθε δικαιωμα να μη θέλει. Νταβα στα αρχίδια μας θα βάλουμε τον κάθε ενα που θελει να το παιξει "προοδευτικος" και ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 323
- Εμφανίσεις
- 30K