Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
πάντως πρέπει να ομολογήσω πως εκ του ασφαλούς κρίνετε όλοι μάγκες μου...εξου και ο τίτλος του θρέντ ....ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

Εεεετσι πουλάκια μου με την ασφάλεια του παρελθόντος...που να φανταστείτε να σας πει καμιά πως εκδίδεται στο παρόν και να την κρατήσετε για σύντροφο...εδώ ειναι που απαιτούνται τα @@ μάγκες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
για αυτό τα λάθη τα οποία γίνονται να υποδυκνύονται....για να διορθώνονται

και γενικώς δεν είναι λάθος να γίνονται όνειρα...αλλά να μην πετας στα συνεφα με βάση τα δεδομένα σου που έχεις...

τα όνειρα γίνονται απο ανθρώπους οραματιστές για να πετύχεις όσο το δυνατό ενα κομματάκι καλύτερο αύριο από το σήμερα...

:offtopic:

έτσι κι έτσι..;)

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
πάντως πρέπει να ομολογήσω πως εκ του ασφαλούς κρίνετε όλοι μάγκες μου...εξου και ο τίτλος του θρέντ ....ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

Εεεετσι πουλάκια μου με την ασφάλεια του παρελθόντος...που να φανταστείτε να σας πει καμιά πως εκδίδεται στο παρόν και να την κρατήσετε για σύντροφο...εδώ ειναι που απαιτούνται τα @@ μάγκες

τηρήσαμε τον τιτλο του θρεντ

είναι άλλο θρέντ εκείνο.... που σκέφτομαι να ανοιξω προσεχώς... :) :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

δεν το πιασα ..γιατι ενας μαγκας να θελει να κρατησει για συντροφο μια που εκδιδεται..; ποσο μαλακας ειναι; ποσο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

εγώ το έμαθα και μαζεύω και το μπαγιόκο πλέον από τα κορόιδα.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
δεν το πιασα ..γιατι ενας μαγκας να θελει να κρατησει για συντροφο μια που εκδιδεται..; ποσο μαλακας ειναι; ποσο;

έρωτας που τυφλώνει τη λογική ίσως... με απλετες ψευδαισθήσεις...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
έρωτας που τυφλώνει τη λογική ίσως... με απλετες ψευδαισθήσεις...

θα στο  πω απλα .... ο ανθρωπος που θελει συντροφο οχι γαμησι.. και ψαχνει στο τιποτα τα παντα ...ειναι νεκρος ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
θα στο  πω απλα .... ο ανθρωπος που θελει συντροφο οχι γαμησι.. και ψαχνει στο τιποτα τα παντα ...ειναι νεκρος ;)

δηλαδή κατά την  άποψη σου πρέπει να θέλουμε μόνο γαμήσι....σωστή η Ερινάλ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δηλαδή κατά την  άποψη σου πρέπει να θέλουμε μόνο γαμήσι....σωστή η Ερινάλ

ναι ξεκαθαρα αυτο δεν θελεις; οποτε γιατι του χωνεις ερωτες  για προζα; πληρωνεις παιρνεις... τελος.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

κάποιος ο οποίος θέλει ετσι ιστορία και είναι ερωτευμένος αν του το πεις αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβει με τιποτα...
ειναι αυτό που σου είπα... δεν βλέπει τον τυφλώνει και ειναι πεποισμενος...
και το ψυχικό κόστος μετα όταν γίνει η συντριβή είναι τεράστιο όπως το είπες νεκρα...

δεν διαφωνούμε σε κατι

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
ναι ξεκαθαρα αυτο δεν θελεις; οποτε γιατι του χωνεις ερωτες  για προζα; πληρωνεις παιρνεις... τελος.
ασε ρε Εριναλ ...οχι δεν θέλω μόνο αυτό ...αυτό που περιγράφεις είναι η Φυλής

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ασε ρε Εριναλ ...οχι δεν θέλω μόνο αυτό ...αυτό που περιγράφεις είναι η Φυλής

αν δεν θες αυτο εισαι σε λαθος μερος. την γαμησες... θα σε πνιξει το λαθος την στιγμη που εσυ θα νομιζεις.. α ρε λουκι που τραβας για να δεις..

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
αν δεν θες αυτο εισαι σε λαθος μερος. την γαμησες... θα σε πνιξει το λαθος την στιγμη που εσυ θα νομιζεις.. α ρε λουκι που τραβας για να δεις..

οσο αφορα σερβις εννοει ο ανθρωπος.... εννοεί οχι ξεπετες... ποιοτικότερο σεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom