gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
αυτό συζητάμε...
Εγώ δεν το συζητώ. Το χαρακτήρισα!
αυτό συζητάμε...
Εγώ δεν το συζητώ. Το χαρακτήρισα!
εμένα στα αρχίδια μου τι έχει κάνει στο παρελθόν..αρκεί να μου φέρεται όπως πρέπει, να είναι κυρία στην συμπεριφορά...
Πόσο υποκριτικό μου ακούγεται άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολλές φορές στη ζωή τους κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι πόρνες (άλλο αν είσαι του κατηχητικού) να κρίνουν μια γυναίκα που θα γνωρίσουν, εκ των υστέρων μάλιστα, αφού έχει σταματήσει την πορνεία, όχι με βάση την προσωπικότητά της, αλλά το "επαγγελματικό" της παρελθόν!
αυτά εχουν σημασία...
γενικά φίλος είμαι πολύ openminded για τα δεδομένα μου..
υβριδικό μοντέλο που προέκυψε - η γυναίκα/πουτάνα...... πως γίνεται κάποια να είναι πουτάνα και να μήν είναι γυναίκα...??? Τι θα ήταν αστερόσκονη ή γιουβαρλάκια???
δεν το καταλαμβαίνω αυτό...
Απο που το συμπερανες αυτο ?πουτσες μλπε... δεν ειστε ανθρωποι με αρχιδια εκ φυσεως..
γενικά φίλος είμαι πολύ openminded για τα δεδομένα μου..
εμενα ειναι κοκκινη ψιτ θελω τη συμβουλη σου γυναικαπουτσες μλπε... δεν ειστε ανθρωποι με αρχιδια εκ φυσεως..
Εννοώ φίλτατε πως άλλο "πουτάνα" = ιερόδουλη (επάγγελμα),και άλλο γυναίκα πουτάνα = ανέντιμη (αυτή δηλαδή που θα σου την κάνει προκειμένου να εξασφαλίσει το μέγιστο για ίδιο όφελος)
σωστός εισαι φιλε... απο τη στιγμή που είναι οκ μαζί σου... (νουμένου οτι δεν κινδυνευετε από τον νταβάς της εαν είχε) και ο χαρακτήρας της και προσωπικότητα της μια χαρα όλα γιατι όχι...
το παρελθόν είναι παρελθον...
γτ να θυμώνεις για το γάλα που χύθηκε...
στο κάτω κάτω ποίος είσαι εσύ που θα κρίνει οποιονδήποτε για τις πράξεις του... μονο ο Θεος μπορει να κανει έτσι πραμα
Απο που το συμπερανες αυτο ?
οπότε να υποθέσω πως είμαστε όλοι Οκ αν το παρελθόν είναι μια ώρα πριν????σωστός εισαι φιλε... απο τη στιγμή που είναι οκ μαζί σου... (νουμένου οτι δεν κινδυνευετε από τον νταβάς της εαν είχε) και ο χαρακτήρας της και προσωπικότητα της μια χαρα όλα γιατι όχι...
το παρελθόν είναι παρελθον...
γτ να θυμώνεις για το γάλα που χύθηκε...
Οπως και να την πεις ειναι ασχημο...γιατι να μην την πείς τσούλα τότε που είναι πιο κοντά στην περιγραφή που λες και πρέπει να την πείς ντε και καλά πουτάνα...
οπότε να υποθέσω πως είμαστε όλοι Οκ αν το παρελθόν είναι μια ώρα πριν????
Αν φανει αποφασισμενη να ξεκοψει ναι .....οπότε να υποθέσω πως είμαστε όλοι Οκ αν το παρελθόν είναι μια ώρα πριν????
Οπως και να την πεις ειναι ασχημο...
Αρα καλο ειναι να αποφευγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι....
Ενδεικτικα να σου αναφερω το εξης...
Ενα ατομο με καθυστερηση στην νοημοσυνη
εχει τους εξης χαρακτηρισμους
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
ΧΑΖΟΣ
ΗΛΙΘΙΟΣ
ΒΛΑΚΑΣ
Οποιον και να πεις ομως στην προκειμενη περιπτωση ποναει ....
Ετσι και με τις επαγγελματιες του σεξ εχουν τις εξη ονομασιες
Πουτανα
Ιεροδουλη
Εταιρα
Πορνη
Παλακιδα
Τσουλα
Οπως και να τις αποκαλεσεις ειναι ''καπως''
Εγω προτιμω τους ορους ιεροδουλη και επαγγελματια
και τις περισσοτερες φορες αποφευγω και την λεξη Ιεροδουλη ακομη