Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
to θεμα λεει για γυναικα που εχει σταματησει ιδη την δουλεια και το αποκαλυπτει η ιδια,χορηγος=γκομενος,αν δεν την πληρωνες για το πηδημα παλι λεφτα θα εδινες,για το παιδι για δωρα τραπεζωματα βολτες κλπ.σου φαινεται ασχημο που γινετε εξηγα εξ αρχης και δεν ζητα αγαπουληδες,θα καικε η γυναικα και σου λεει καλυτερα ετσι παρα αγαπες και ερωτες!!

Αυτα ειναι ....
Γεια σου Σωτηρη !!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΣΩΣΤΟΣ
Αλλα και να το πει η αν το ανακαλυψεις απο τριτους πρεπει να εχεις ανοικτο μυαλο για να διαχειριστεις την κατασταση.

Αυτό φίλε είναι πολύ δύσκολο. στις περισσότερες φορές θα πάρουμε αποφάσεις βασιμένοι ΜΟΝΟ στο ότι το μάθαμε.

έτσι ενώ πριν όλα μπορεί να ήταν μια χαρούλα ... τώρα το μάθαμε ... και δεν καταλαβαίνουμε ότι ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε.

Το μόνο που αλλαζει είναι ότι πριν δεν ήξερες, τώρα ξέρεις.

Ας μή ξέρουμε  ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

Αγαπητέ μου στην εποχή που ζούμε νομίζω πως θα έπρεπε να σε απασχολεί αν σου αποκάλυπτε πως πρόκειται να εδοθεί στο μέλλον... ;)

κατα τα άλλα "ο γέγονε,γέγονε"

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτό φίλε είναι πολύ δύσκολο. στις περισσότερες φορές θα πάρουμε αποφάσεις βασιμένοι ΜΟΝΟ στο ότι το μάθαμε.

έτσι ενώ πριν όλα μπορεί να ήταν μια χαρούλα ... τώρα το μάθαμε ... και δεν καταλαβαίνουμε ότι ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε.

Το μόνο που αλλαζει είναι ότι πριν δεν ήξερες, τώρα ξέρεις.

Ας μή ξέρουμε  ;)
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολο
Σιγουρα ειναι καλυτερα να μην ξερουμε αν και το παρελθον δεν εχει σημασια
Σκεψου και το αλλο ομως....
Να μην ξερεις και σε εναν καυγα η μια διαφωνια να την λες π.....α .....
Πως θα νιωθει..... κι ας ξερει οτι το λες διχως να γνωριζεις
το μυαλο της θα πηγαινει στο αν ξερεις

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

συμφωνώ

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

Εισαι αλλού φιλαράκο...
Αν έχει κάνει την πουτάνα στην ζωή της να είσαι σίγουρος πως αν την αποκαλέσεις πουτάνα δεν θα τρέξει κάστανο...γιατί για να φτάσει να κάνει την πουτάνα έχει όλες τις απαντήσεις στο γιατί το έκανε...τα υπόλοιπα είναι σενάρια για Ελληνικές ταινίες τύπου ο Κατήφορος

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Αγαπητέ μου στην εποχή που ζούμε νομίζω πως θα έπρεπε να σε απασχολεί αν σου αποκάλυπτε πως πρόκειται να εδοθεί στο μέλλον... ;)

κατα τα άλλα "ο γέγονε,γέγονε"

:thumbsup:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εισαι αλλού φιλαράκο...
Αν έχει κάνει την πουτάνα στην ζωή της να είσαι σίγουρος πως αν την αποκαλέσεις πουτάνα δεν θα τρέξει κάστανο...γιατί για να φτάσει να κάνει την πουτάνα έχει όλες τις απαντήσεις στο γιατί το έκανε...τα υπόλοιπα είναι σενάρια για Ελληνικές ταινίες τύπου ο Κατήφορος

Δεν μπορω να διαφωνησω γιατι ειμαι εξω απο τον χορο και
οι αποψεις ποικιλουν ως προς το σκεπτικο του καθενος
αρα ολα ειναι μεσα στην ζωη και παιζουν χωρις ομως να μπορει
κανεις να αποκλεισει τιποτα...

Μετα για ολα οσα γινονται υπαρχει αιτια εξηγηση και δικαιολογια...
Ετσι και μια επαγγελματιας μπορει να σου πει χιλιαδες εξηγησεις γιατι επελεξε να κανει αυτο που κανει...
Απο δικη της ευχαριστηση με σκοπο την αποκτηση κομποδεματος μεχρι αναγκαστικη επιλογγη εργασιας για διαβιωση

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μερικά ρε παίχτη μπορείς να τα ποκλείσεις,μη τρελαθούμε.Αν το ξέρεις-μάθεις εννοώ.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εισαι αλλού φιλαράκο...

το παιδι εννοεί ότι εχει ξεγράψει πλεον εκείνο το state of mind όπως περιγράφεται... και δεν πιστεύω σε καμιά γυναίκα έστω και αν είναι στην πραγματικότητα πουτάνα να της αρέσει να την λές πουτάνα (στα σοβάρα όχι στην καύλα του σεξ). Σε καμια δεν αρέσει... Εδώ στα μπουρδέλα ένα παιδί (δεν βρίσκω το ποστ) πρωτάρης μαγκωμένος και του ξέφυγε του παιδίου και της είπε "σορρυ απλώς πρώτη φορά με πουτάνα..." και να του απαντάει "όχι δεν είμαι πουτάνα... ιερόδουλη" με ύφος κόμπρας

ακόμα και εδώ στο σαιτ πολλές φορές αντί πουτάνα γράφουμε ...τανα
και δεν ειναι πάντα για οικονομία χρονου και για συντομια... 
είναι σκληρος χαρακτηρισμός

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μερικά ρε παίχτη μπορείς να τα ποκλείσεις,μη τρελαθούμε.Αν το ξέρεις-μάθεις εννοώ.
Το λες μονος σου ...
Αν μαθεις ....
Οποτε μεχρι να μαθεις και αν δεν μπορεις να αποκλειεις τιποτα !!!!!
Ειναι και θεμα διαχειρισης μυαλου και βαθους σκεψεως.
Οσο παπαρολογια κι αν ακουγεται.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
το παιδι εννοεί ότι εχει ξεγράψει πλεον εκείνο το state of mind όπως περιγράφεται... και δεν πιστεύω σε καμιά γυναίκα έστω και αν είναι στην πραγματικότητα πουτάνα να της αρέσει να την λές πουτάνα (στα σοβάρα όχι στην καύλα του σεξ). Σε καμια δεν αρέσει... Εδώ στα μπουρδέλα ένα παιδί (δεν βρίσκω το ποστ) πρωτάρης μαγκωμένος και του ξέφυγε του παιδίου και της είπε "σορρυ απλώς πρώτη φορά με πουτάνα..." και να του απαντάει "όχι δεν είμαι πουτάνα... ιερόδουλη" με ύφος κόμπρας

ακόμα και εδώ στο σαιτ πολλές φορές αντί πουτάνα γράφουμε ...τανα
και δεν ειναι πάντα για οικονομία χρονου και για συντομια...   
[glow=red,2,300]είναι σκληρος χαρακτηρισμός [/glow]
Πολυ σκληρος ομως ... και αδικος

ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ...

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας (κοπέλα/γυναίκα) σας αποκάλυπτε ότι στο παρελθόν πριν σας γνωρίσει εκδιδόταν  (φυσικά εναντι χρηματικής αμοιβής)και τι θα κάνατε

Θα ανέβαζα φώτο της στο site να δω ποσοι θα την είχατε πάρει και τι κριτικές θα γράφατε για αυτήν!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Πολυ σκληρος ομως ... και αδικος

ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ...
Για να γίνω πιο κατανοητός:

ΠΟΥΤΑΝΑ - Το φαινόμενο
Η πουτάνα ηταν το μέσω ανδρώσεως κάθε αγοριού έναντι αντιτίμου...
Όταν όμως η γυναίκα αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχη των ηθών της άνοιξε η αγορά και οι πουτάνες έμαθαν τι πάει να πει ελεύθερος ανταγωνισμός- ενίοτε και αθέμιτος αφού δωρεάν παρεχόμενος- και έτσι κάθε αγόρι είχε την ευκαιρία να γίνει άνδρας δωρεάν επικοινωνόντας βαθύτερα με την "γυναίκα"

Το νέο υβριδικό μοντέλο που προέκυψε -  η γυναίκα/πουτάνα - βάζει νέους κανόνες στο παιχνίδι πλέον ανταγωνιστικούς ψάχνοντας για τους άνδρες αυτούς που θα πληρώσουν τα περισσότερα προκειμένου να έχουν την συντροφιά της και είναι διατεθημένη να ακυρώσει οποιαδήποτε προηγούμενη συμφωνία συναλλαγής αν προκύψει βελτιωμένη προσφορά.

Έτσι πλέον πας άρρην ηλικίας άνω των 17 προσφωνεί πως πάσα θήλυ, πλην της μητρός του και της αδερφής του, πουτάνα.

Καθημερινές εκφράσεις όπως:
  1. "Γαμώ την πουτάνα μου"
  2. "Πουτάνα κοινωνία"
  3. "Πουτάνα τύχη"
  4. "Την πουτάνα έτσι και τη βρώ θα την γαμήσω"
  5. "Η Ευτέρπη κάνει σαν πουτάνα"
  6. "Πουτάνες γυναίκες μου ξεζουμίσατε τα ενδότερα μου"
  7. "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
  8. "Πουτάνα μπάλα"
  9. "Έγινε της πουτάνας''
  10." Της πουτάνας το κάγκελο"

Υποβιβάζουν τις αθώες κατά τα άλλα επαγγελματίες πουτάνες  σε γυναίκες!

Γνωστές από την Ιστορία Πουτάνες
  1. Κοκκινοσκουφίτσα
  2. Χιονάτη
  3. Κλεοπάτρα
  4. Κασσιανή
  5. Τζούλια Αλεξανδράτου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Πόσο υποκριτικό μου ακούγεται άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολλές φορές στη ζωή τους κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι πόρνες (άλλο αν είσαι του κατηχητικού) να κρίνουν μια γυναίκα που θα γνωρίσουν, εκ των υστέρων μάλιστα, αφού έχει σταματήσει την πορνεία, όχι με βάση την προσωπικότητά της, αλλά το "επαγγελματικό" της παρελθόν!

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Για να γίνω πιο κατανοητός:

ΠΟΥΤΑΝΑ - Το φαινόμενο
Η πουτάνα ηταν το μέσω ανδρώσεως κάθε αγοριού έναντι αντιτίμου...
Όταν όμως η γυναίκα αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχη των ηθών της άνοιξε η αγορά και οι πουτάνες έμαθαν τι πάει να πει ελεύθερος ανταγωνισμός- ενίοτε και αθέμιτος αφού δωρεάν παρεχόμενος- και έτσι κάθε αγόρι είχε την ευκαιρία να γίνει άνδρας δωρεάν επικοινωνόντας βαθύτερα με την "γυναίκα"

Το νέο υβριδικό μοντέλο που προέκυψε -  η γυναίκα/πουτάνα - βάζει νέους κανόνες στο παιχνίδι πλέον ανταγωνιστικούς ψάχνοντας για τους άνδρες αυτούς που θα πληρώσουν τα περισσότερα προκειμένου να έχουν την συντροφιά της και είναι διατεθημένη να ακυρώσει οποιαδήποτε προηγούμενη συμφωνία συναλλαγής αν προκύψει βελτιωμένη προσφορά.

Έτσι πλέον πας άρρην ηλικίας άνω των 17 προσφωνεί πως πάσα θήλυ, πλην της μητρός του και της αδερφής του, πουτάνα.

Καθημερινές εκφράσεις όπως:
  1. "Γαμώ την πουτάνα μου"
  2. "Πουτάνα κοινωνία"
  3. "Πουτάνα τύχη"
  4. "Την πουτάνα έτσι και τη βρώ θα την γαμήσω"
  5. "Η Ευτέρπη κάνει σαν πουτάνα"
  6. "Πουτάνες γυναίκες μου ξεζουμίσατε τα ενδότερα μου"
  7. "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
  8. "Πουτάνα μπάλα"
  9. "Έγινε της πουτάνας''
  10." Της πουτάνας το κάγκελο"

Υποβιβάζουν τις αθώες κατά τα άλλα επαγγελματίες πουτάνες  σε γυναίκες!

Γνωστές από την Ιστορία Πουτάνες
  1. Κοκκινοσκουφίτσα
  2. Χιονάτη
  3. Κλεοπάτρα
  4. Κασσιανή
  5. Τζούλια Αλεξανδράτου

υβριδικό μοντέλο που προέκυψε -  η γυναίκα/πουτάνα...... πως γίνεται κάποια να είναι πουτάνα και να μήν είναι γυναίκα...???  :think:Τι θα ήταν αστερόσκονη ή γιουβαρλάκια??? :think:

δεν το καταλαμβαίνω αυτό...

αντε να πω η χιονάτη το έκανε με τους νανους και η κοκκινοσκουφίτσα που κολλάει...???? το έκανε με τον κακο λύκο???  :think:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πόσο υποκριτικό μου ακούγεται άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολλές φορές στη ζωή τους κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι πόρνες (άλλο αν είσαι του κατηχητικού) να κρίνουν μια γυναίκα που θα γνωρίσουν, εκ των υστέρων μάλιστα, αφού έχει σταματήσει την πορνεία, όχι με βάση την προσωπικότητά της, αλλά το "επαγγελματικό" της παρελθόν!

αυτό συζητάμε...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εμένα στα αρχίδια μου τι έχει κάνει στο παρελθόν..αρκεί να μου φέρεται όπως πρέπει, να είναι κυρία στην συμπεριφορά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom