Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οπότε να υποθέσω πως είμαστε όλοι Οκ αν το παρελθόν είναι μια ώρα πριν????

άνοιξε καινούργιο θρεντ

"πώς θα αντιδρούσατε αν η σχέση σας, σας έλεγε ότι στάματησε να γαμιέται μετά το ραντεβού της με τον νίτρο...και κατόπιν έψησε μπάμιες"

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα της ελεγα... "και τι τα κανες ρε βουρλο τα λεφτα ? τωρα εγω γιατι σε παιρνω με το βρακι σου?"      :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
στην κοινωνία που ζούμε δεν υπάρχει Θεός...όλοι κρίνουν δίχως να κρίνονται..έτσι τλχστν θέλουν όλοι.. ;)

και ετσι να το θέσεις... πως είναι δυνατό κάποιος μια λεπτομέρια του συμπαντος όλου να αποφασίσει να κρινει τις πράξεις σου....

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εγω θα της ελεγα... "και τι τα κανες ρε βουρλο τα λεφτα ? τωρα εγω γιατι σε παιρνω με το βρακι σου?"      :tickedoff: :tickedoff:

αν είναι τουρμπο θα σου πεί... τι ήθελες δλδ να αφήσω τα λεφτάκια μου στην ελλάδα να μου τα φάει το ΔΝΤ?... στην ελβετία τα έχω γλυκέ μου...  :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
και ετσι να το θέσεις... πως είναι δυνατό κάποιος μια λεπτομέρια του συμπαντος όλου να αποφασίσει να κρινει τις πράξεις σου....

μα καλά ρε θέλεις να μου σπάσεις τα νεύρα? ξέρεις που ζεις? σε ποιά κοινωνία? ή είσαι σε παράλληλο σύμπαν? κόψε τα Ε και μετά ξαναμιλάμε...

είμαι λίγο απότομος.. σόρι :(

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αν είναι τουρμπο θα σου πεί... τι ήθελες δλδ να αφήσω τα λεφτάκια μου στην ελλάδα να μου τα φάει το ΔΝΤ?... στην ελβετία τα έχω γλυκέ μου...  :2funny: :2funny: :2funny:
αν ειναι ετσι ενταξει... κανενα προβλημα... αστα να αυγατιζονται....

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μα καλά ρε θέλεις να μου σπάσεις τα νεύρα? ξέρεις που ζεις? σε ποιά κοινωνία? ή είσαι σε παράλληλο σύμπαν? κόψε τα Ε και μετά ξαναμιλάμε...

είμαι λίγο απότομος.. σόρι :(

to ξέρω... μαλλώσαμε στο παρελθόν ξανά....  :2funny: :2funny:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

ισχύει αυτό.... αλλά απλώς εννοώ οτι γίνετα αλλά δεν ειναι σωστό.... anyway

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
απο του φιλους μου ... μεγαλη πικρα να μην εχεις καταφερει στην ζωη σου να εχεις ανθρωπους που αγαπουν.. πικρα μεγαλη για τους ερποντες... θα μου πεις τι καταφερνεις με το να λες σε ανθρωπους που δεν εζησαν οτι ζεις.. και θα πω .. μπορει καποτε να δουν.. ειναι κριμα μα μην τους λες οτι υπαρχει και η αλλη ζωη....ετσι δεν πρεπει..;
Ομολογω οτι δεν καταλαβα πολλα πολλα
αν δεν σου ειναι κοπος εξηγησε μου πιο λιανα να καταλαβω τι λες .......

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
είδες σε τι αρχιδοκοινωνία ζούμε? μουνιά όλοι ΜΑΣ :ak:

για αυτό τα λάθη τα οποία γίνονται να υποδυκνύονται....για να διορθώνονται

και γενικώς δεν είναι λάθος να γίνονται όνειρα...αλλά να μην πετας στα συνεφα με βάση τα δεδομένα σου που έχεις...

τα όνειρα γίνονται απο ανθρώπους οραματιστές για να πετύχεις όσο το δυνατό ενα κομματάκι καλύτερο αύριο από το σήμερα...

:offtopic:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom