οπότε να υποθέσω πως είμαστε όλοι Οκ αν το παρελθόν είναι μια ώρα πριν????
άνοιξε καινούργιο θρεντ
"πώς θα αντιδρούσατε αν η σχέση σας, σας έλεγε ότι στάματησε να γαμιέται μετά το ραντεβού της με τον νίτρο...και κατόπιν έψησε μπάμιες"
οπότε να υποθέσω πως είμαστε όλοι Οκ αν το παρελθόν είναι μια ώρα πριν????
στην κοινωνία που ζούμε δεν υπάρχει Θεός...όλοι κρίνουν δίχως να κρίνονται..έτσι τλχστν θέλουν όλοι.. ;)
Αν φανει αποφασισμενη να ξεκοψει ναι .....
Τωρα με εστειλες βρε συ.....δεν μιλούσαμε για πουτάνες... για ανέντιμες μιλούσαμε
στην κοινωνία που ζούμε δεν υπάρχει Θεός...όλοι κρίνουν δίχως να κρίνονται..έτσι τλχστν θέλουν όλοι.. ;)
Ανοιξε θρεντ !!!!!!!δεβ ξερω αν κουνιουνται τα αρχιδια σας πριν...η το πουσι μου αχχααχχαχ
εγω θα της ελεγα... "και τι τα κανες ρε βουρλο τα λεφτα ? τωρα εγω γιατι σε παιρνω με το βρακι σου?"
και ετσι να το θέσεις... πως είναι δυνατό κάποιος μια λεπτομέρια του συμπαντος όλου να αποφασίσει να κρινει τις πράξεις σου....
αν ειναι ετσι ενταξει... κανενα προβλημα... αστα να αυγατιζονται....αν είναι τουρμπο θα σου πεί... τι ήθελες δλδ να αφήσω τα λεφτάκια μου στην ελλάδα να μου τα φάει το ΔΝΤ?... στην ελβετία τα έχω γλυκέ μου...
μα καλά ρε θέλεις να μου σπάσεις τα νεύρα? ξέρεις που ζεις? σε ποιά κοινωνία? ή είσαι σε παράλληλο σύμπαν? κόψε τα Ε και μετά ξαναμιλάμε...
είμαι λίγο απότομος.. σόρι
αν ειναι ετσι ενταξει... κανενα προβλημα... αστα να αυγατιζονται....
μα καλά ρε θέλεις να μου σπάσεις τα νεύρα? ξέρεις που ζεις? σε ποιά κοινωνία? ή είσαι σε παράλληλο σύμπαν? κόψε τα Ε και μετά ξαναμιλάμε...
to ξέρω... μαλλώσαμε στο παρελθόν ξανά....
Ομολογω οτι δεν καταλαβα πολλα πολλααπο του φιλους μου ... μεγαλη πικρα να μην εχεις καταφερει στην ζωη σου να εχεις ανθρωπους που αγαπουν.. πικρα μεγαλη για τους ερποντες... θα μου πεις τι καταφερνεις με το να λες σε ανθρωπους που δεν εζησαν οτι ζεις.. και θα πω .. μπορει καποτε να δουν.. ειναι κριμα μα μην τους λες οτι υπαρχει και η αλλη ζωη....ετσι δεν πρεπει..;
ισχύει αυτό.... αλλά απλώς εννοώ οτι γίνετα αλλά δεν ειναι σωστό.... anyway
Ανοιξε θρεντ !!!!!!!
πού και δεν το θυμούμαι γέρος άνθρωπος ( emoticon mε τον θείο που κρατάει την μαγκούρα στα 8 ριχτερ )
πλακα εκαναδεν εχω οφελος....
είδες σε τι αρχιδοκοινωνία ζούμε? μουνιά όλοι ΜΑΣ