Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν η σχέση σας αποκάλυπτε ότι εκδιδόταν στο παρελθόν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και συ μια ζωη θα πληρωνεις χωρις να βλεπεις γιατι ο πουτσος ποτε δεν βλεπει...  :pipa2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γεια σας πουταναρες μου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :fuck2:

ειδα κοσμο και μπηκα....

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
κάποιος ο οποίος θέλει ετσι ιστορία και είναι ερωτευμένος αν του το πεις αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβει με τιποτα...
ειναι αυτό που σου είπα... δεν βλέπει τον τυφλώνει και ειναι πεποισμενος...
και το ψυχικό κόστος μετα όταν γίνει η συντριβή είναι τεράστιο όπως το είπες νεκρα...

δεν διαφωνούμε σε κατι

και αν ο έρωτας ήταν παιδί της λογικής θα ερωτευόμασταν όλοι και όλες τον σωστη/ο γυναίκα/ανδρα και θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι αλλά δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής όπως λέει ο αοιδός.. ;)

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

2. Οι άντρες πηγαίνουν στις πόρνες μόνο για σεξ

Συχνά τις πληρώνουν και για να μιλήσουν. Έχω ήδη μελετήσει πόρνες πολυτελείας (και εννοώ αυτές που κερδίζουν περισσότερα από 200€ ανά «ραντεβού») στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Παρίσι για περισσότερο από μια δεκαετία, και μια από τις πιο εντυπωσιακές διαπιστώσεις μου είναι ότι πολλοί άνδρες πληρώνουν τις γυναίκες για να μην κάνουν σεξ. Δηλαδή πληρώνουν για σεξ, αλλά στη συνέχεια καταλήγουν να συζητούν ή να τρώνε, και ποτέ δεν έρχονται σε σωματική επαφή. Περίπου το 40% των συναλλαγών που κάνουν οι πόρνες πολυτελείας καταλήγουν να είναι χωρίς σεξ. Αλλά ακόμα και στις πόρνες που αμείβονται με λιγότερα χρήματα περίπου το 20% των συναλλαγών δεν καταλήγει σε σεξ.

Η παρατήρηση μιας πόρνης από’τη Νέα Υόρκη είναι χαρακτηριστική: «Στους άντρες αρέσει να τους ακούς... το έμαθα εδώ και πολύ καιρό. Σε πληρώνουν για τους ακούς – και να τους λες πόσο σπουδαίοι είναι». Πράγματι οι πόρνες πολυτελείας που έχω μελετήσει συνήθως θεωρούν τους εαυτούς τους ότι ενεργούν σαν θεραπεύτριες ή σύμβουλοι γάμου. Λένε ότι δουλειά τους είναι να ικανοποιούν την ανάγκη των αντρών για φιλία χωρίς κριτική και κατά καιρούς να τους βοηθούν να αποκαταστήσουν την κλονισμένη τους σχέση.

................................................................................................

και ενα σχετικό αρθρο που έβαλε ο αντυ και μια παράγραφος κολλάει κάπως.... :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
[size=20pt]πολλοί άνδρες πληρώνουν τις γυναίκες για να μην κάνουν σεξ.[/size]

Φτου σου ρε...Την πατησα........Εγω παντα κανω...θα ζητησω τα λεφτα μου πισω :headbang:

dacapo

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι καλα τωρα θα μας πιασουν τα κλαματα για οσους ερωτευονται πουτανες

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
[size=20pt]πολλοί άνδρες πληρώνουν τις γυναίκες για να μην κάνουν σεξ.[/size]

Φτου σου ρε...Την πατησα........Εγω παντα κανω...θα ζητησω τα λεφτα μου πισω :headbang:

ο ψυχολόγος χρεώνει περισσότερα... η ..τανα αν της πεις οχι σεξ θα σου κάνει εκπτωση σίγουρα... :2funny:

συμφέρει ακου που σου λέω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
απο του φιλους μου ... μεγαλη πικρα να μην εχεις καταφερει στην ζωη σου να εχεις ανθρωπους που αγαπουν.. πικρα μεγαλη για τους ερποντες... θα μου πεις τι καταφερνεις με το να λες σε ανθρωπους που δεν εζησαν οτι ζεις.. και θα πω .. μπορει καποτε να δουν.. ειναι κριμα μα μην τους λες οτι υπαρχει και η αλλη ζωη....ετσι δεν πρεπει..;

Καταλαβα τελικα Ερι.....  ;)

Πολυ πικρα επεσε ρε γαμωτο.....

Τι να γινει ομως ?
Δεν πρεπει ποτε να το βαζουμε κατω....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ναι καλα τωρα θα μας πιασουν τα κλαματα για οσους ερωτευονται πουτανες

''Όσοι κυκλοφορείτε τις πουτάνες έξω κάνετε λειτούργημα,
πρώτον κάνετε καλό στα κορίτσια και νιώθουν άνθρωποι
και δεύτερον γελάμε οι υπόλοιποι τζάμπα.''
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Την πουτανα στην ψυχη θα την καταλαβεις αργα η γρηγορα και θα της δωσεις ποδι

Την επαγγελματια ομως καπου θα πρεπει να την σεβαστεις γιατι δεν κρυβεται.

Και ΝΑΙ ολοι ειμαστε ανθρωποι με δικαιωματα στην ΓΑΜΩΖΩΗ..... ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ !!!!!!!!!

Επισκέπτης
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Την πουτανα στην ψυχη θα την καταλαβεις αργα η γρηγορα και θα της δωσεις ποδι

Την επαγγελματια ομως καπου θα πρεπει να την σεβαστεις γιατι δεν κρυβεται.

Και ΝΑΙ ολοι ειμαστε ανθρωποι με δικαιωματα στην ΓΑΜΩΖΩΗ..... ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ !!!!!!!!!

πανω απ'ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom