Επισκέπτης
Γάμων την κρίση μου μεσα ........
Πρώτα περναγα κάθε μέρα απο ένα studio
Τώρα περνάω μέρα παρά μέρα
Πτώση 50%
Πτώση 50%
Γάμων την κρίση μου μεσα ........
Πτώση 50%
σε λιγο δεν θα πηγαινουμε καθολου αμα δεν μειωσουν τις τιμες
Mε τι λεφτα αφου δεν εχω μια ?κερασε μπιρακι κοτοπουλακι σκαραβεο κε στιπ
σε προσωπικό επίπεδο μάλλον θα με λιθοβολήσουν στο σύνταγμα γιατί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση πρέπει μέχρι να πάρω σύνταξη από το ταμείο μου να με πληρώνουν 3000€ κάθε μήνα ως αποζημίωση για κάτι υπερβολικά βαρύ που μου έκαναν ως αντάλλαγμα του να μην έχω δυνατότητα να εργαστώ με οποιαδήποτε μορφή εργασίας
Εδώ και έξι μήνες , ένεκα κρίσης , κάνω αποκλειστικά μπιντέ.
Στην Θεσ/κη που βρεθηκα την προηγουμενη βδομαδα δεν ειδα να πτοειται κανεις απο την κριση...κυριως οσον αφορα την νεολαια...ειδικα στην Βαλαωριτου στα μπαρακια καθε μερα (5 βραδια συνεχομενα)δεν επεφτε καρφιτσα κατω...που σκατα τα βρισκουν τα λεφτα/?
Στην Θεσ/κη που βρεθηκα την προηγουμενη βδομαδα δεν ειδα να πτοειται κανεις απο την κριση...κυριως οσον αφορα την νεολαια...ειδικα στην Βαλαωριτου στα μπαρακια καθε μερα (5 βραδια συνεχομενα)δεν επεφτε καρφιτσα κατω...που σκατα τα βρισκουν τα λεφτα/?
καλως η κακώς μη ξεχνάμε οι περισσότεροι απο μας (αν όχι όλοι λίγο πολύ) έχουμε φάει απο το κράτος και έχουμε κονομήσει όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε κάνει τις καβάτζες μας. και μη πεί κανένας όχι..
1. φοροδιαφυγές
2. επιδόματα και υπερωρίες μούφες
3. θέσεις στο δημόσιο που δεν άξιζαν σε κάποιους με καλούς μισθούς
4. δωράκια (για όσους είναι γιατροί εφοριακοί κ.λ.π.)
και άλλα κι άλλα πολλά
η μήπως όχι..;;;
Κάποιοι ναι,κάποιοι όχι.καλως η κακώς μη ξεχνάμε οι περισσότεροι απο μας (αν όχι όλοι λίγο πολύ) έχουμε φάει απο το κράτος και έχουμε κονομήσει όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε κάνει τις καβάτζες μας. και μη πεί κανένας όχι..
1. φοροδιαφυγές
και άλλα κι άλλα πολλά
η μήπως όχι..;;;
καλως η κακώς μη ξεχνάμε οι περισσότεροι απο μας (αν όχι όλοι λίγο πολύ) έχουμε φάει απο το κράτος και έχουμε κονομήσει όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε κάνει τις καβάτζες μας. και μη πεί κανένας όχι..
1. φοροδιαφυγές
και άλλα κι άλλα πολλά
η μήπως όχι..;;;