axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ετσιΝα βρειτε εναν τριτοφιλοκοροιδο που να κερναει ;)
ετσιΝα βρειτε εναν τριτοφιλοκοροιδο που να κερναει ;)
ανετα θα ειχα μαζεψει με γερες οικονομιες 200 χιλιαρικα...ουτε σπουδες, ουτε τπτ..
επεσα στα 1250ε το μηνα,για να μην κοψω το αθλημα που με ενδιαφερει και περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπα κατεβηκα προγραμμα ομιλιας στο κινητο οπου γλιτωσα πολλα ευρω ,και σταματησα κατι μαλακιες του τυπου μπουκαλια σε κλαμπακια κλπ,καλυτερα να μου τρωνε οι πουτανες...
ι ελινιδεσ ινε ι καλιτερεσ γινεκεσΕυγε,με ενα 20ρικο η ακομα και 10ρικο γαμας τα καλουτερα μουνια,απο καθε τρυπα.Γιατι δηλαδη να κερνας ολες τις απλυτες ελλεηνιδες,με αμφιβολο αποτελεσμα,και να σου φευγουν τα φραγκα;
Το πιστεβο κι εγο αφτο αλα δαιν με θαιλουν ωμος.....ι ελινιδεσ ινε ι καλιτερεσ γινεκεσ
ετσι λει ι μαμα μου
Εδω κι ενα χρονο, ισως και περισοτερο, εκοψα το σχεδον καθε βραδι καφενειο, μασες, πιωματα. Εκοψα και τα ταξιδακια. Την Αθηνα τη βλεπω πλεον σε καρτ-ποσταλ. Εδω κι ενα μηνα εκοψα το στοιχημα και γενικα τον τζογο. Μια βδομαδα τωρα εκοψα και το καπνισμα μετα απο 17 χρονια καπνιστης.
εσι με κοροδεβι αλα δε πιραζι εσι ισε εκσιπνοσ κε εγο χαζοΤο πιστεβο κι εγο αφτο αλα δαιν με θαιλουν ωμος.....
Ιμε ασχιμος μονοπωντος και φτοχος λαινε....
Τη να κανο πες μου ?
Το πιστεβο κι εγο αφτο αλα δαιν με θαιλουν ωμος.....
Ιμε ασχιμος [size=10pt][size=20pt]μονοπωντος [/size][/size]και φτοχος λαινε....
Τη να κανο πες μου ?
Καλα εκανες τυπε...... σκετη βρωμια ειναι .....Μια βδομαδα τωρα εκοψα και το καπνισμα μετα απο 17 χρονια καπνιστης.
με κοροδεβι γιατι το πουλι μου ινε μονοποντο
Εσενα δεν σε δουλευω βρε ......εσι με κοροδεβι αλα δε πιραζι εσι ισε εκσιπνοσ κε εγο χαζο
εχισ δικιο
εμ εσι πιδασ πολι εγο δε μποραοΕσενα δεν σε δουλευω βρε ......
Σε πειραζω μονο
εσι ισε παντα κσαλαφρομενοσ κε χαρουμενοσ εγο δ εμποραο γιαφτο κε ολο τροο κε πινο
δαιν πεζεσεεσι ισε παντα κσαλαφρομενοσ κε χαρουμενοσ εγο δ εμποραο γιαφτο κε ολο τροο κε πινο
κερασε μπιρακι κοτοπουλακι σκαραβεο κε στιπδαιν πεζεσε
εσι ισε παντα κσαλαφρομενοσ κε χαρουμενοσ εγο δ εμποραο γιαφτο κε ολο τροο κε πινο