Ειμαι συνταξιουχος αποστρατος κατω των 55 χρονων.Εμας μας ξεσκισαν γιατι μας περικοψαν τα διπλασια απ' οτι κοψαν στους υπολοιπους συνταξιουχους.Παρα ταυτα μεχρι σημερα(το αυριο αγνωστο για ολους μας να ουμε) δεν εχω κοψει καμμια απο τις συνηθειες μου.Και στο καθαριστηριο συνεχιζω και στελνω τα ρουχα μου και εξω συνεχιζω και τρωω καθοτι ειμαι εργενης και δεν ασχολουμαι με την μαγειρικη, αλλα και στις τανες συνεχιζω να πηγαινω και ας εχω δημιουργησει το τελευταιο διαστημα μια ομορφη σχεση που την βρισκω στο πηδημα!!!...Για ολα αυτα...η αιτια ειναι ο Ο.Π.Α.Π...που βγαζω κερδη απο το στοιχημα του και τα διατηρω διχως να τα σκορπιζω αλογιστα.Σημερα κανω την αρχη.... σε site φιλου μας που ηταν εδω μεσα και αποχωρησε..οπως και εγω(δεν μπαινω πλεον οπως εμπαινα παλια) και γραφω τρια ματσακια σημερινα που ειναι δωρο απο τον Ο.Π.Α.Π....για να κανει ο κοσμος Πασχα.Παλια εγραφα και εδω προγνωστικα αλλα εχανα τον χρονο μου, καθοτι εδω μεσα ειναι πνιχτρα στην κλωνοποιηση να ουμε!!!!Καλο Πασχα σε ολους, απο τον Παιχτουρα.