Νέα

Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και μας κολλησε ολους

εκτος απο τα ιδια τα παρασιτα του
Τα παρασιτά έχουν τα περισσότερα νοσήματα αλλά δεν τα νοιάζει πλέον....ποιος άνθρωπος ρε θα κοιμόταν τα βράδια ξέροντας ότι έχει στείλει 10εκ. στον διάολο(αλλά σάμπως το ξέρουν,αυτοί νιώθουν κ σωτήρες που δεν χρεωκοπήσαμε);;; :idiot: :uglystupid:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τα παρασιτά έχουν τα περισσότερα νοσήματα αλλά δεν τα νοιάζει πλέον....ποιος άνθρωπος ρε θα κοιμόταν τα βράδια ξέροντας ότι έχει στείλει 10εκ. στον διάολο(αλλά σάμπως το ξέρουν,αυτοί νιώθουν κ σωτήρες που δεν χρεωκοπήσαμε);;; :idiot: :uglystupid:
Mερος του παιχνιδιου ειναι κι αυτοι

Η χρεοκωπια δεν εχει φυγει απο γυρω μας ακομη ......
Εχουμε χρεοκωπησει ηδη και απομενει το μπαμ τωρα
Μπαμ = ατακτη χρεοκωπια + πιθανη εξοδο απο την ευρωζωνη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η κριση με ξεσκισε τα μαλα
Οχι μονο ειδα να συρικνωνεται το εισοδημα μου αλλα μου ετυχαν και τα εκτροπα....

Και δυστυχως εμπορευομαι ενα προιον που δεν ειναι πρωτης αναγκης.....

Ψαχνωμαι για κατι αλλο, αλλα και οι εποχες δεν ειναι για ρισκα

Δεν σκαω ομως γιατι απο ανεκαθεν δεν ειχα πολλα εξοδα και ηδη εχω κοψει τα περιττα και τις μαλακιες

Κανω στον σταυρο μου που δεν εχω πολλες υποχρεωσεις και δανεια στο κεφαλι μου .....

Το ποτε θα τελειωσει αυτη η λαιλαπα, κανεις δεν γνωριζει πλεον

Παντως ολο αυτο το σκηνικο, συνιστα αποσταθεροποιηση των παντων και οδηγει σε εκρυθμες και ανεξελεγκτες καταστασεις.
Πολυ φοβαμαι οτι θα χυθει πολυ αιμα στο προσεχες μελλον

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εαν μπορουσα να ξαναγυρισω τον χρονο στα 20 μου θα πηγαινα σχολη ασπροπουργου, θα μπαρκαρα και σε 10 χρονια στα 32-33 ανετα θα ειχα μαζεψει με γερες οικονομιες 200 χιλιαρικα...ουτε σπουδες, ουτε τπτ..

μετα στα 32-33 θα θα αφηνα την γαμωαθηνα θα πηγαινα σε ενα παραθαλασιιο χωριουδακι με την βαρκα μου, το χωραφι μου και τα ζωακια μου και θα ζουσα σαν ανθρωπος..και κυριως χωρις αγχος..

και να πανε να γαμηθουν  και κρισεις και ολα..και μνημονια και αρχιδια..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εαν μπορουσα να ξαναγυρισω τον χρονο στα 20 μου θα πηγαινα σχολη ασπροπουργου, θα μπαρκαρα και σε 10 χρονια στα 32-33 ανετα θα ειχα μαζεψει με γερες οικονομιες 200 χιλιαρικα...ουτε σπουδες, ουτε τπτ..

μετα στα 32-33 θα θα αφηνα την γαμωαθηνα θα πηγαινα σε ενα παραθαλασιιο χωριουδακι με την βαρκα μου, το χωραφι μου και τα ζωακια μου και θα ζουσα σαν ανθρωπος..και κυριως χωρις αγχος..

και να πανε να γαμηθουν  και κρισεις και ολα..και μνημονια και αρχιδια..
Ειναι δυσκολη η ζωη στο χωριο τυπε......

Ασε που και 200.000 οπως λες να εχεις μαζεψει δεν θα σου φτουρουσαν, γιατι......

Θα πρεπει να αγορασεις, αν δεν εχεις ετοιμα και ολα τα παραπανω που αναφερες (ζωα, βαρκα, σπιτι να μεινεις, εργασια - να καθεσαι ολη μερα δεν λεει - και με τους λογαριασμους και το ρισκο τι κανεις ?)

Το χωριο ειναι καλο ΜΟΝΟ οταν το εχεις ΕΤΟΙΜΟ απο παππου η γονεις διαφορετικα.... παπαλα
ΕΚΤΟΣ κι αν εχεις οικογενεια και ειστε αποφασισμενοι...... (εκει παιζει να τα καταφερετε ΜΑΖΙ)
Απο την αλλη ποια σημερινη ελληνιδα σκεφτεται ετσι ?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ειναι δυσκολη η ζωη στο χωριο αν εχεις ετοιμη δουλεια εκει τυπε
Ασε που και 200.000 οπως λες να εχεις μαζεψει δεν θα σου φτουρουσαν γιατι
Θα θες να εχεις ετοιμα και ολα τα παραπανω που αναφερες (ζωα, βαρκα, σπιτι να μεινεις, εργασια - να καθεσαι ολη μερα δεν λεει - και με τους λογαριασμους και το ρισκο τι κανεις ?)

Το χωριο ειναι καλο ΜΟΝΟ οταν το εχεις ΕΤΟΙΜΟ απο παππου η γονεις διαφορετικα.... παπαλα
ΕΚΤΟΣ κι αν εχεις οικογενεια και ειστε αποφασισμενοι...... (εκει παιζει να τα καταφερετε ΜΑΖΙ)
Απο την αλλη ποια σημερινη ελληνιδα σκεφτεται ετσι ?
τους τοκους θα σηκωνες ρε και θα ζουσες
εαν εχεις δικο σου σπιτι,δικο σου τυρι,ψαρι ποσα θελεις τον μηνα για να περασεις?

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τα επομενα 3 χρονια ειναι το + η - της ιστοριας.
η Ε.Ε θελει οι εταιρους που να τρεχουν ρυθμους κεντροβοριους η κινεζους.
Τι ρολο θα παιξει η Ελλαδα σε μας απομενει να ανακαλυψουμε και να τονπερπατησουμε.
Θα ειμαστε στην πρωτη γραμμη υψηλης τεχνολογιας και υπηρεσιων επιπεδου ααα'
η θα εχουμε φθηνο εργατικο δυναμικο νοτος +βαλκανια κλπ.
Η ωρα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΟΣΥΝΗΣ ΕΦΘΑΣΕ

Αιχμη του δορατος ο τουρισμος και οι πρωτες υλες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εγω πιστευω οτι η βορεια ευρωπη θα γεμισει ελληνιδες που θα ξεσκατιζουν γερμανιδες και ολλανδεζες

η χωρα αυτη εχει τελειωσει..ξεχαστε την..

οποιος μπορει να ζει με 400 - 500 τον μηνα θα μεινει

οι υπολοιποι με μια βαλιτσα και οπου τους βγαλει

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι η βορεια ευρωπη θα γεμισει ελληνιδες που θα ξεσκατιζουν γερμανιδες και ολλανδεζες

η χωρα αυτη εχει τελειωσει..ξεχαστε την..

οποιος μπορει να ζει με 400 - 500 τον μηνα θα μεινει

οι υπολοιποι με μια βαλιτσα και οπου τους βγαλει

το αβαταρ σου δειχνει εναν μαχητη και απο τους καλλιτερους
δωσε τον αγωνα σου εδω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τους τοκους θα σηκωνες ρε και θα ζουσες
εαν εχεις δικο σου σπιτι,δικο σου τυρι,ψαρι ποσα θελεις τον μηνα για να περασεις?
Αν εχεις σπιτι και ολα αυτα που προαναφερες, ναι, την κουτσοβγαζεις......

Τοκους απο 200.000 ?

Αντε να στο παω με τα τωρινα δεδομενα στο 6% θα παρεις ακαθαριστα 12.000
Αφαιρεσε 15% φορο σου μενουν περιπου 10.000

Αλλους λογαριασμους δεν θα πληρωνεις ?
Μονος σου θα εισαι εκει ?

Μην τα βλεπεις ολα τοσο ευκολα, γιατι δεν ειναι σε διαβεβαιω.......

Κατσε να δεις που θα παει το ολο πραγμα εδω, με το νεο φορολογικο με μειωση του αφορολογητου και ειδικα αν βαλει και φορο ιδιοκατοικησης στα ακινητα που λενε....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το αβαταρ σου δειχνει εναν μαχητη και απο τους καλλιτερους
δωσε τον αγωνα σου εδω.

φιλε εαν μεινω να δωσω αγωνα θα μπω φυλακη 100% γιατι θα φαω λαχανο καναν απο δαυτους..γιατι αυτο ειναι αγωνας για εμενα

οποτε αστο καλυτερα

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
φιλε εαν μεινω να δωσω αγωνα θα μπω φυλακη 100% γιατι θα φαω λαχανο καναν απο δαυτους..γιατι αυτο ειναι αγωνας για εμενα

οποτε αστο καλυτερα

Δεν διαφωνω αλλα ολα στην ωρα τους και με τον τροπο τους.

7 Noma

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...ολα στην ωρα τους σημαινει οτι παλι θα επρεπε να περιμενω. Ε δεν το αντεξα και εφυγα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εδώ και 2,5χρόνια απο τότε που πήρε την εξουσία ο γιος της Μάργκαρετ και κατέστρεψε την Ελλάδα,η κρίση μας έχει γαμήσει..
Πως σας έχει επηρεάσει?
Χωρίσατε εξαιτίας της κρίσης?σας κεράτωσε η γυναίκα σας εξαιτίας της όπως λένε οι τελευταίες ερευνες?μεινατε άνεργοι?κόψατε τις εξόδους?τα μπουρδέλα?τα ντελίβερι?
πως σας επηρέασε προσωπικά?

Προσωπικα ειμαι καλυτερα τωρα (οικονομικα) απο οτι ημουν 2,5 χρονια πριν. Αυτο ομως επειδη ειμαι 26 και μολις ξεκινησα να δουλευω ενω 2,5 χρονια πριν ημουν ακομα φοιτητης. Η κριση με γαμησε σε επιπεδο κοστους ευκαιριας, δηλαδη στο τι θα μπορουσα να κανω αν δεν υπηρχε κριση: θα μπορουσα να δουλευω εξω με ετησιο εισοδημα αρκετες δεκαδες χιλιαδες ευρω, ενω τωρα δουλευω εδω για λιγοτερα απο 1000 ευρω το μηνα.

Σε οικογενειακο επιπεδο το εισοδημα μας παρεμεινε το ιδιο, με τη διαφορα ομως οτι τωρα δουλευουμε 3 ατομα για να βγαλουμε αυτα που εβγαζαν 2.

irkanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
122
Like
12
Πόντοι
230
Ίσως ντρέπομαι που το λέω ,όμως μέχρι στιγμής ελάχιστα έχω αλλάξει τις συνήθειες μου λόγω της κρίσης. Βέβαια έτσι όπως πάνε τα πράγματα κανένας δεν είναι σίγουρος πουθενά και για τίποτα. Κι εγώ σε λίγο καιρό θα κινδυνευσω να μείνω χωρίς δουλειά. Το γεγονός όμως ότι είμαι αδέσμευτος και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, μου δίνει ακόμα το περιθώριο να βγαίνω και να κανω και κανένα ταξιδάκι. Μέχρι πότε? Άγνωστο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μειωθηκαν στο ελαχιστο οι μπουρδελοτσαρκες !

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εχουν μειωθει τα εισοδηματα μου περιπου 30%  :S με αποτελεσμα να εχω μειωσει κ τα εξοδα μου.
ακομα ομως ειμαι σε καλο επιπεδο εσοδων.
το αμεσο μελλον φαινεται δυσκολο  :zfuck:
θα δουμε...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Εγώ έχω κόψει ταξιδια και διακοπές. Έξω δεν έβγαινα οπότε δεν ξοδεύω για φαι και ποτά και χαζομάρες. Έχω έξοδα για θέματα υγείας στην οικογένεια. Τα κυρίως ατομικά μου έξοδα είναι τα στουντιο όπου έχω κόψει τα μεγάλα προγρομματα και πάω αραιότερα. Το εισόδημα μου έχει μειωθεί ενώ δουλεύω περισσότερο. Ελπίζω να μην μείνω άνεργος. Το κακό με την υπόθεση είναι ότι πέρα από τους άμεσα οικονομικούς πόρους, χάνουε και ανθρώπινους. Κάποιοι λίγοι μπορεί να μείνουν στον τόπο και να κάνουν high tech όπως έγραψε κάποιος. Οι άλλοι γκαρσόνια, αστυνόμοι να φυλάνε τα ευρωπαικά σύνορα (π.χ. να φτιάξουμε Αλκατραζ), άλλες θα φεύγουν για να ξεσκατίζουν στο εξωτερικό (για τανες δύσκολα τις βλέπω τις ελληνίδες -θέλει και καποια προσόντα και η πλεοιοψηφία...-).

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η χαριστικη βολη μετα τον Ιουνιο.......

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom