whiplash
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Με μαύρες και Ball gag στο στόμα..οχι κοκκινες ομως.
Με μαύρες και Ball gag στο στόμα..οχι κοκκινες ομως.
Ανάθεμα σε βραδιάτικαΓια δεύτερη συνεχόμενη βραδιά το μουνί μου πλημμυρίζει εξαιτίας της παρουσίας μου εδώ.......
και τσοκερ με λουρι-αλυσιδα.Με μαύρες και Ball gag στο στόμα..
Καλά θα ήταν να μας χαλάρωνε λίγο το Χριστινάκι ε τύπε;Ανάθεμα σε βραδιάτικα
Εξαρτάται τις αντοχές του καθενόςΚαλά θα ήταν να μας χαλάρωνε λίγο το Χριστινάκι ε τύπε;
Κάνουμε Hiit τύπε.Εξαρτάται τις αντοχές του καθενός
Πίνε πολλά υγρά να μην πάθεις αφυδάτωση και ανέβα γρήγορα Αθήνα , άντε σε περιμένουμε .Για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά το μουνί μου πλημμυρίζει εξαιτίας της παρουσίας μου εδώ.......
Το τσοκερ με καρφιά η προτιμάς κάτι πιο φιλικό στον χρήστη;και τσοκερ με λουρι-αλυσιδα.
Φταίμε εμείς που σε αναστατωσαμε.....Άλλη μια νυχτα γεματη υγρα και καβλα
Πρέπει να μας αναστατώσει και αυτήν λίγο!Φταίμε εμείς που σε αναστατωσαμε.....
τσοκερ καλαισθητο να'ναι μπρο και ας εχει και καρφια αμα γουσταρεις.Το τσοκερ με καρφιά η προτιμάς κάτι πιο φιλικό στον χρήστη;
Τσακαλακο,είσαι πολύ λαρτζ....τσοκερ καλαισθητο να'ναι μπρο και ας εχει και καρφια αμα γουσταρεις.
δε χαλαω χατηρια εγω μαν.
εξαρταται την περιπτωση μπρο.Τσακαλακο,είσαι πολύ λαρτζ....
Έχουμε και λέμε λοιπόν.. μαύρες ζαρτιέρες,ballgag στο στόμα.. Τσόκερ με αλυσίδα στον λαιμό.. Και μετά; μετά βόλτες σαν σκυλίτσα από δωμάτιο σε δωμάτιο για μπούκωμα-ξεμπούκωμα.τσοκερ καλαισθητο να'ναι μπρο και ας εχει και καρφια αμα γουσταρεις.
δε χαλαω χατηρια εγω μαν.
ολοσωμο διχτυ ξεχασες με κανενα εσωρουχο απο μεσα.Έχουμε και λέμε λοιπόν.. μαύρες ζαρτιέρες,ballgag στο στόμα.. Τσόκερ με αλυσίδα στον λαιμό.. Και μετά; μετά βόλτες σαν σκυλίτσα από δωμάτιο σε δωμάτιο για μπούκωμα-ξεμπούκωμα.
Με συγκινεις ,μάν...εξαρταται την περιπτωση μπρο.
Θα τον παίξω με αυτό το δίχτυ ρε.....ολοσωμο διχτυ ξεχασες με κανενα εσωρουχο απο μεσα.
Αν φορούσε ολόσωμο δίχτυ θα προτιμούσα να μην φοράει ζαρτιέρες και να είναι άτσαλα σχισμένο σε κώλο,μουνί και βυζάρες.ολοσωμο διχτυ ξεχασες με κανενα εσωρουχο απο μεσα.