Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
τα ζητησε ο @paparotriftoulas νομιζω...ρε τυπε @Reznov δν ζηταγες τα αποτελεσματα στο στοιχημα καλυτερα!
τα ζητησε ο @paparotriftoulas νομιζω...ρε τυπε @Reznov δν ζηταγες τα αποτελεσματα στο στοιχημα καλυτερα!
Θα τους βγάλουμε έξω και θα τους μετρήσουμε να δούμε ποιος τον έχει πιο μεγάλο....τον βαθμό εννοώ!
Ελπίζω να μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία ,όλοι είμαστε συναγωνιστές και ουχί ανταγωνιστές!
...ενδιαφερον ακουγεταιΌπως τα λες
Στείλε μου πμΤέτοια ανάκριση και τόσες ερωτήσεις ούτε η πεθερά μου δεν μου έχει κάνει! Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να διαβάσεις τη συζήτηση απλά η κοπτοραπτικη των σχολίων δεν βοηθάει.... Αλλά οποιος έχει απορίες που αφορούν στην ιστορία της ζωής μου ειμαι πρόθυμη να απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα..
Η πλειοψηφία των μελών του μπου πως νομίζεις ότι είναι?Αμοιβαίο το αίσθημα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είμαστε όλοι σαπακια εδώ μέσα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ,εσύ...!!!
λυσσαξεςΗ πλειοψηφία των μελών του μπου πως νομίζεις ότι είναι?
Το διασκεδάζω ρε,μη μου το χαλάςλυσσαξες
Εννοείς λεφτάδες που ζουν στο εξωτερικό και έρχονται Ελλάδα μια στο τόσο για να ρίξουν κανά κρύο σε καμιά Ελληνίδα και να φάνε και κανά σουβλάκι?Η πλειοψηφία των μελών του μπου πως νομίζεις ότι είναι?
Κάτι μεταξύ Κμαν και Δημητράκη είναι.
Όσο είναι ο Τσουκαλάς βαζελος,άλλο τόσο είναι ο Κμαν και ο Δημητράκης αυτό που περιγράφειςΕννοείς λεφτάδες που ζουν στο εξωτερικό και έρχονται Ελλάδα μια στο τόσο για να ρίξουν κανά κρύο σε καμιά Ελληνίδα και να φάνε και κανά σουβλάκι?
ΥπερβολέςΌσο είναι ο Τσουκαλάς βαζελος,άλλο τόσο είναι ο Κμαν και ο Δημητράκης αυτό που περιγράφεις
Για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά το μουνί μου πλημμυρίζει εξαιτίας της παρουσίας μου εδώ.... ΜΟΥΝΑΡΑ
αδυνατισμενη θα μας ερθεις.Άλλη μια νυχτα γεματη υγρα και καβλα
Με ζαρτιέρες να μας έρθει.αδυνατισμενη θα μας ερθεις.
οχι κοκκινες ομως.Με ζαρτιέρες να μας έρθει.