xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.486
- Πόντοι
- 446
Έτσι λέγειπηρες ποντους εεε ?
Έτσι λέγειπηρες ποντους εεε ?
και εις ανώτερα τυπεΚάτι καινούργιο πάλι... Κέρδισα λέει τρόπαιο... Τι σημαίνει αυτό?
Kαι μία μετά τον ύπνοΗ χαλάρωση έρχεται με μια καλή πίπα πριν τον ύπνο.
ε οταν ερθεις καλο ειναι να παρεις και τιποτα αλλο, μη μεινεις μονο σε αυτους τους ποντους.Έτσι λέγει
Η μετά τον ύπνο , είναι για να ανέβεις σε mode Mouthfuck.Kαι μία μετά τον ύπνο
ΣωστόςΚαι με την γυμναστική έχεις και αντοχές και πούτσο πέτρα.. Η χαλάρωση έρχεται με μια καλή πίπα πριν τον ύπνο.
Ετοιμασε επιτροπη υποδοχης στα διοδιαΧριστίνα αποφάσισες τι θα κάνεις στις γιορτές; Πρέπει να μας ενημερώσεις να ξέρουμε. Να σε περιμένουμε στην Αθήνα ή να κάνουνε το πρόγραμμά μας;
Να ετοιμάσω εγώ μια στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης ;Ετοιμασε επιτροπη υποδοχης στα διοδια
Και πιο πάνω τι νομίζεις ότι γίνεται;Μου κάνει εντύπωση που έχετε τόσο ανάγκη στην Αθήνα
σιγα μην εχουμε αναγκη στην αθηνα.Μου κάνει εντύπωση που έχετε τόσο ανάγκη στην Αθήνα
Δεν ξερω αν εχει ανακοινωσει τετοιο ταξιδι η ΜυστισσαΝα ετοιμάσω εγώ μια στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης ;
Είναι πολύ πιο δύσκολο, όμως θα χαρώ να την ξεναγήσω στην ερωτική Θεσσαλονίκη....Δεν ξερω αν εχει ανακοινωσει τετοιο ταξιδι η Μυστισσα
κρυψε προσωπο και κερνα καμια σεξυ φωτο τους φαν σου χριστινα.Θεσσαλονικη λίγο μακριά αλλά αν υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία γιατί όχι