Νέα

Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristina35ara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.286
Πόντοι
2.536
Γιατί μένεις με έναν τύπο που κερατώνεις εδώ και μια δεκαετία;
Να ξέρεις του αξίζει ότι έχει πάθει
Τι σου έκανε; Ξέρει ότι γαμιέσαι δεξιά αριστερά;
Θα ήμουν εδώ αν το έκανε?
Άρα εδώ είσαι για να βρεις γαμιά χωρίς να ζητάς λεφτά;
Ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Τι λέει η ατζέντα σου για αυτές τις μέρες;
Σπίτι είναι αλλά προτιμάει να αποβλακωνεται στα πιδισφαιρα
Στα πιδίσφαιρα ή στα πηδήσφαιρα; Είναι Παναχαϊκή;
Αν στείλω τον άντρα μου να φάει στην μάνα του....
Η μάνα του πρεπει να είναι περίπου 80. Λες να προτιμήσει να φάει φιδέ αντί κοκκινιστό;
Αφού πριστηκαν τα μουνοχειλα από την Καβλα
Εύκολα καυλώνεις. Τι ζητάς από τα καλοκάγαθα μέλη του σάιτ τελικά ;

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.188
Πόντοι
456
Γιατί μένεις με έναν τύπο που κερατώνεις εδώ και μια δεκαετία;

Τι σου έκανε; Ξέρει ότι γαμιέσαι δεξιά αριστερά;

Άρα εδώ είσαι για να βρεις γαμιά χωρίς να ζητάς λεφτά;

Τι λέει η ατζέντα σου για αυτές τις μέρες;

Στα πιδίσφαιρα ή στα πηδήσφαιρα; Είναι Παναχαϊκή;

Η μάνα του πρεπει να είναι περίπου 80. Λες να προτιμήσει να φάει φιδέ αντί κοκκινιστό;

Εύκολα καυλώνεις. Τι ζητάς από τα καλοκάγαθα μέλη του σάιτ τελικά ;
Ωραίος , συνοπτικός και περιεκτικός

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.184
Πόντοι
3.846
όποια γυναίκα άσχημη ,όμορφη, νέα ,μεγάλη, ελεύθερη, σε σχέση, νιώθει παραμελημένη και θέλει να τονώσει την αυτοπεποίθησή της, εδώ. 24/7 εντελώς δωρεάν υπηρεσίες ανύψωσης ηθικού από τα εκλεκτά μέλη του φόρουμ. Ανεβάστε φωτογραφίες και βίντεο και ας μην είναι καν δικές σας κορίτσα, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
όποια γυναίκα άσχημη ,όμορφη, νέα ,μεγάλη, ελεύθερη, σε σχέση, νιώθει παραμελημένη και θέλει να τονώσει την αυτοπεποίθησή της, εδώ. 24/7 εντελώς δωρεάν υπηρεσίες ανύψωσης ηθικού από τα εκλεκτά μέλη του φόρουμ. Ανεβάστε φωτογραφίες και βίντεο και ας μην είναι καν δικές σας κορίτσα, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Δεν μένει καμία παραπονεμενη!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
OP
OP
xristina35ara

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.471
Πόντοι
446
Τέτοια ανάκριση και τόσες ερωτήσεις ούτε η πεθερά μου δεν μου έχει κάνει! Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να διαβάσεις τη συζήτηση απλά η κοπτοραπτικη των σχολίων δεν βοηθάει.... Αλλά οποιος έχει απορίες που αφορούν στην ιστορία της ζωής μου ειμαι πρόθυμη να απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
Τέτοια ανάκριση και τόσες ερωτήσεις ούτε η πεθερά μου δεν μου έχει κάνει! Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να διαβάσεις τη συζήτηση απλά η κοπτοραπτικη των σχολίων δεν βοηθάει.... Αλλά οποιος έχει απορίες που αφορούν στην ιστορία της ζωής μου ειμαι πρόθυμη να απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα..
εδω ειμαστε....

κατσε να βοηθησω γιατι χωρις παραθεση θα νομιζει ο χρηστος1011 οτι λες αυτον

@CaptainK ειναι εδω? :coffee:

OP
OP
xristina35ara

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.471
Πόντοι
446
Σε ευχαριστώ πολύ.... Τελικά με την παράθεση δεν το έχω. Προσπαθώ αλλά δεν καλαβαινω πως λειτουργεί

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Σε ευχαριστώ πολύ.... Τελικά με την παράθεση δεν το έχω. Προσπαθώ αλλά δεν καλαβαινω πως λειτουργεί
Στο ποστ που σε ενδιαφέρει πατάς κάτω δεξιά εκεί που λέει απάντηση. Θα σου βγάλει το ποστ που θες να γράψεις και κάτω από το ποστ θα δεις να αναβοσβηνει μια γραμμουλα όπου εκεί ξεκινάς να γράφεις και μετά πατάς δημοσίευση απάντησης

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
καταλαβαινω...

πατας "παραθεση" (αναμεσα στο like και το απαντηση ειναι κατω δεξια) και γραφεις κατω και εξω απο το πλαισιο με το κειμενο :thumbsup:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.286
Πόντοι
2.536
Θέλω απλώς να ακούω ιστορίες που έχουν μια συνοχή κι ας είναι εν όλω ή εν μέρει μη αληθινές. Αλλά να στέκουν σεναριακά έστω. Επίσης θέλω να μάθω αν υποστηρίζεις ότι ψάχνεις εδώ εραστή ή πελάτες.... Απάντησέ μου λοιπόν σε προσωπικό μήνυμα ή μην απαντάς. Δεν το κάνω σοβαρό. Εδώ είμαστε για χαβαλέ κυρίως.

OP
OP
xristina35ara

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.471
Πόντοι
446
Μια απάντηση μόνο : Δεν ζητάω χρήματα και πελάτες. Σε ένα τέτοιο site θα ήταν ανόητο να το κάνω... Υπάρχουν πολλές και όμορφες γυναίκες εδώ για έρωτα με πληρωμή

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
Αφήστε το κορίτσι να μαγειρέψει βρε παλιόπαιδα....:2funny::2funny:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.547
Πόντοι
11.956
Εγώ νομίζω καλύτερα να τα πούμε από κοντά

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!

Stories