xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.471
- Πόντοι
- 446
Πως να δείξω κάτι που δεν έχω?
μην το κάνεις ανάλατο, δεν έχουμε υπέρταση...Θα προσπαθήσω απλά τώρα είμαι πάνω στο μαγείρεμα!!!
Κάποιοι είμαστε και ωραίοι,για αυτό νιώθεις όμορφαΑπό χτες νιώθω πολύ πιο όμορφα στην παρέα σας εδώ
Αμοιβαίο το αίσθημα...Από χτες νιώθω πολύ πιο όμορφα στην παρέα σας εδώ
Δεν είμαστε όλοι σαπακια εδώ μέσα....Κάποιοι είμαστε και ωραίοι,για αυτό νιώθεις όμορφα
Αχ,εσύ...!!!Θεσσαλονικη λίγο μακριά αλλά αν υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία γιατί όχι
Ανάγκη δεν έχουμε.Για σένα θα το κάνουμε..Μου κάνει εντύπωση που έχετε τόσο ανάγκη στην Αθήνα
Στα ώπα ώπα σ'έχουμε. Παρεμελήσαμε τις δικές μας και ασχολούμαστε με το δικό σου το μουνακι.Από χτες νιώθω πολύ πιο όμορφα στην παρέα σας εδώ
δειξε μας κατι που εχεις τοτε. Δεν θα το πουμε πουθεναΠως να δείξω κάτι που δεν έχω?
Για ποιο θέμα?τα συμπεράσματα δικά σου Χριστίνα
Ήδη ξεκίνησα από χτεςδειξε μας κατι που εχεις τοτε. Δεν θα το πουμε πουθενα
το χτες περασε, τελος.Ήδη ξεκίνησα από χτες
για το αν υπάρχουν ανάγκες στην πρωτεύουσαΓια ποιο θέμα?
το χτες περασε, τελος.
σημερα θελουμε το πισω συστημα.
ειναι παλια αυτη, καινουρια θελουμε.Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες; - Page 211 - bourdela.com forum
Για ν' ακούσω τις γνώμες και τις εμπειρίες σας... :boff: ( και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε γι αυτό: ;) )www.bourdela.com
...για προφιλ απο το 17, ανενημερωτο/η σε βρισκω !!!Κάποιοι χαρακτηρισμοι στα profiles μέγας, σπουδαίος κλπ τι σημαίνουν?