Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Θα μαθουμε απο τις πρωινες εφημεριδεςΜαλακες λέτε να την έσφαξε την Χριστίνα ο σύζυγος;
Ελπίζω να πήγε για ύπνο απλά....
Θα μαθουμε απο τις πρωινες εφημεριδεςΜαλακες λέτε να την έσφαξε την Χριστίνα ο σύζυγος;
Ελπίζω να πήγε για ύπνο απλά....
Δεν θα το πιστεύουμε τύπε γιατί ότι γράφεται για Πάτρα και Λάρισα είναι αστικός μύθοςΘα μαθουμε απο τις πρωινες εφημεριδες
Λίβ γιορ μύθ ιν μπουΘα ήμουν εδώ αν το έκανε?
Σχεδόν φοβάμαι να δω τα εξώφυλλα....Θα μαθουμε απο τις πρωινες εφημεριδες
το σχιζεις εσυ αμα ειναι ρε παιχτη.
εγω εδω ειμαι παντως, αλλα μεχρι λαιμο.
οχι βυζια οπως εδω ομως.
και στο κεφαλι μασκα αλλα πλεϊμποϊ που ειναι της μοδας εχω δει τωρα τελευταια.
Μάλλον δεν θα κάνουμε ποτέ καριέρα στην πορνοβιομηχανια...εκτός αν ζητήσουμε να μην κάνουμε ανάλογες σκηνές...γάμησε τα!εμενα απλα δε μου κανει σαν εικονα.
να γαμαω και να βλεπω αλλουνου ψωλη διπλα μου η' κοντα μου
μα ετσι κι αλλιως δε θελω να κανω καριερα καπου, ιδιως στην πορνοβιομηχανια.Μάλλον δεν θα κάνουμε ποτέ καριέρα στην πορνοβιομηχανια...εκτός αν ζητήσουμε να μην κάνουμε ανάλογες σκηνές...γάμησε τα!
Και εγώ δεν ψήνομαι για πορνοβιομηχανια...τα είπαμε σε σχετικό νήμα προσφάτως.μα ετσι κι αλλιως δε θελω να κανω καριερα καπου, ιδιως στην πορνοβιομηχανια.
καλημερα και σε σενα ρε φιλε...Καλημέρα στον παίδαρο!!
ανεβασε φωτο με τα μακαρονια κοκκινιστο ;καλημερα και σε σενα ρε φιλε...
πες μια καλημερα και στην χριστινα ομως δικο της ειναι το θρεντ
μπα οχιανεβασε φωτο με τα μακαρονια κοκκινιστο ;
Το διχτακι μου έχει μικρότερες οπές είναι πιο πυκνότο σχιζεις εσυ αμα ειναι ρε παιχτη.
εγω εδω ειμαι παντως, αλλα μεχρι λαιμο.
οχι βυζια οπως στη φωτο ομως.
και στο κεφαλι μασκα αλα πλεϊμποϊ, που ειναι της μοδας εχω δει τωρα τελευταια.
το χθεσινο φαγητο ανέβασε να τσεκαρουμεΤο διχτακι μου έχει μικρότερες οπές είναι πιο πυκνό
Εγώ σου τα είπα και στο νήμα διάσημες...Ούτε εγώ, όμως αν ορμηξουμε καμμιά δεκαριά μαζί σημαδεύοντας την Χριστίνα στην καλύτερη περίπτωση θα πιτσιλαμε ο ένας τον άλλον και στην χειρότερη θα βγούμε όλοι ενεργοπαθητικοι από εκεί....
Να ενυδατώνουμε-ραντίζουμε καταπιόλες μουνάρες....Πράγματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική μέρα