Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καρτέρι στα γκαραζ των παρακείμενων ξενοδοχείων και μόλις εμφανίζεται το φόρτωμα να ρωτάμε τον καταφερτζή
"συγνώμη φιλαράκι πως το έριξες το μουνί εεε?"

:2funny: :2funny:χαράς το κουράγιο σου!

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
καρτέρι στα γκαραζ των παρακείμενων ξενοδοχείων και μόλις εμφανίζεται το φόρτωμα να ρωτάμε τον καταφερτζή
"συγνώμη φιλαράκι πως το έριξες το μουνί εεε?"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
+10000000000000000000000000000000

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οι συγκεκριμενες κοπελες παλευουνε μονες τους για το αυριο χωρις καμια μανα κ κανενα πατερα.Το νυχτοκαματο τους οπως ειπε καποιος πριν τσεκαρισμενο ειναι το λιγοτερο 80 ευρωπουλα σε κακιες βραδιες.30 επι 80 ισον 2400 το μηνα κ λεω πολυ λιγα γιατι εχω βαλει το χειροτερο μεροκαμματο.Καταρχας τα παιρνει κανεις αυτα τα λεφτα το μηνα?κ αμα τα παιρνει να τα εχει για την παρτι του κ οχι για δοσεις κ πιστωτικες.Το λογικο ειναι να κοιταξουνε να βρουνε εναν γκομενο ο οποιος να περνει πολυ περισσοτερα απο αυτες.Τους αρεσει η καλοπεραση κ το καλο ντυσιμο οπως ολων μας στην τελικη.Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παρεις 20 χωρους κ 20 ποτα κ θα την ριξεις γιατι κατι τετοια ακουγονται.Κ ποιος σας ειπε εσας οτι οι στριπτηζουδες τρελαινονται για πηδημα?Οι περισσοτερες ενδιαφερονται στο να φτιαξουνε την ζωη τους να πηγαινουνε για ηλιοθεραπειες ειδικα αυτες που ειναι απο βορειες χωρες να τρωνε καλα κ καποια γαμημενη στιγμη να ξεχασουνε αυτο το επαγγελμα.Τα μυαλα τους ειναι πολυ διαφορετικα απο μια γκομενα ελληνιδα πχ γιατι ετσι εχουνε μαθει οχι γιατι το θελουν.Γιαυτο κ οι περισσοτερς ειναι κ χυμα γκομενακια.αν εχεις μια πορσε κ εισοδημα πανω απο 5 χιλιαρικα το μηνα κ με πολυ καλο λεγειν κ ευγενια,να εισαι καλοντυμενος κ προσεγμενος μπορεις να κανεις τα παιχνιδια σου.Απλα η πρωτη εντυπωση που τις εκανες η το πρωτο κλικ ειναι η χλιδα που ειδε απεναντι σου κ οχι ο κυριος μαζντα η ο κυριος κλαινμαιν.Στριπτηζουδες θα ριξετε με πολυ τρελα κ με πολλα λεφτα.ο κανονας πιστευω οτι ειναι ο ιδιος για ολες τις γυναικες.Δειτε εσεις μια ωραια γκομενα κ πειτε μου αν δεν τα εχει με λεφτα.τζουλια μπαστα στικουδη ματσουκα μενεγακη  κ πολλες αλλες.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
οι συγκεκριμενες κοπελες παλευουνε μονες τους για το αυριο χωρις καμια μανα κ κανενα πατερα.Το νυχτοκαματο τους οπως ειπε καποιος πριν τσεκαρισμενο ειναι το λιγοτερο 80 ευρωπουλα σε κακιες βραδιες.30 επι 80 ισον 2400 το μηνα κ λεω πολυ λιγα γιατι εχω βαλει το χειροτερο μεροκαμματο.Καταρχας τα παιρνει κανεις αυτα τα λεφτα το μηνα?κ αμα τα παιρνει να τα εχει για την παρτι του κ οχι για δοσεις κ πιστωτικες.Το λογικο ειναι να κοιταξουνε να βρουνε εναν γκομενο ο οποιος να περνει πολυ περισσοτερα απο αυτες.Τους αρεσει η καλοπεραση κ το καλο ντυσιμο οπως ολων μας στην τελικη.Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παρεις 20 χωρους κ 20 ποτα κ θα την ριξεις γιατι κατι τετοια ακουγονται.Κ ποιος σας ειπε εσας οτι οι στριπτηζουδες τρελαινονται για πηδημα?Οι περισσοτερες ενδιαφερονται στο να φτιαξουνε την ζωη τους να πηγαινουνε για ηλιοθεραπειες ειδικα αυτες που ειναι απο βορειες χωρες να τρωνε καλα κ καποια γαμημενη στιγμη να ξεχασουνε αυτο το επαγγελμα.Τα μυαλα τους ειναι πολυ διαφορετικα απο μια γκομενα ελληνιδα πχ γιατι ετσι εχουνε μαθει οχι γιατι το θελουν.Γιαυτο κ οι περισσοτερς ειναι κ χυμα γκομενακια.αν εχεις μια πορσε κ εισοδημα πανω απο 5 χιλιαρικα το μηνα κ με πολυ καλο λεγειν κ ευγενια,να εισαι καλοντυμενος κ προσεγμενος μπορεις να κανεις τα παιχνιδια σου.Απλα η πρωτη εντυπωση που τις εκανες η το πρωτο κλικ ειναι η χλιδα που ειδε απεναντι σου κ οχι ο κυριος μαζντα η ο κυριος κλαινμαιν.Στριπτηζουδες θα ριξετε με πολυ τρελα κ με πολλα λεφτα.ο κανονας πιστευω οτι ειναι ο ιδιος για ολες τις γυναικες.Δειτε εσεις μια ωραια γκομενα κ πειτε μου αν δεν τα εχει με λεφτα.τζουλια μπαστα στικουδη ματσουκα μενεγακη  κ πολλες αλλες.
Το λιγοτερο 80???  :2funny: :2funny: Τις καλες μερες ενοεις που θα κανουν τις απαιτουμενες καρτες? Σαββατο Βραδυ για παραδειγμε αρκετες κορασιδες πειραν τα αρχιδια μου αφου καναν μολις 10 καρτουλες ενω παλαιοτερα βαραγαν 30αρες.

2400 το οποιο το βγαζεις απο το 30Χ80... Δλδ τα ρεπο τους τα ξεχασες? που ειναι υποχρεωτικα 2 και μερικες φορες 3?
Δλδ 22 μερες το πολυ τον μηνα. βαλε εναν μεσο ορο 60 ευρο την μερα γιατι δεν βγαζουν καθε μερα το 80αρι ή και παραπανω. Και ειμαι και πολυ λαρτζ στον υπολογισμο. 60Χ22 = 1320 αντε θες 1500 οκ.

Αν εχεις μια πορσε και εισοδημα 5000 δεν περιμενεις να στην κατσει η καθε Τρυπερ αλλα γαμας οτι κινειτε με επιδειξη του Ε9 σου !!!
Δεν συζηταω αμα εχεις τροπους και εισαι και γκομενος. Τοτε θες φρουρα να κραταει τις λυσσαρες μακρυα.

Και που ξερεις οτι ο Μαζντα και ο Κλαινμαιν δεν οδηγουν Πορσε ή εστω εχουν ρε παιδι μου 4.000-5.000 εισοδημα ή εστω ειναι αστερατοι γκομενοι ή εστω εχουν λεγειν, τυπο ή τα εχουν ολλα τα παραπανω???

Σε δικαιολογω λογο της ωρας που τα γραφεις προφανως νυσταξες. :S
Καληνυχτα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οχι συμφωνω με ολα αυτα που λες απλα ειπα δυο ονοματα στην τυχη.εσεις μπορει να περνετε κ 20 χιλιαρικα το μηνα....

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Μην κολας στο ποσα περνουμε...
Εξαλου ξερω τυπους που περνουν 10.000 και δεν χαλανε μια για γκομενες ή πουτανες ή γενικος ειναι σπαγκοι.
Και αλλους που παιρνουν 2.000 χιλιαρικα και τα κανουνε λιαρδα.

Δεν ειναι εκει το θεμα στα ονοματα μας δεν θιχτηκα.

Παντως γνωστη μου τρυπερ πλεον εβαλε και συνγατικο στο διαμερισμα και κοιματε πλεον στο σαλονι καθοτιν η οικια ειναι γκαρσονιερα. Και ολλα αυτα για να μοιραστει το τεραστιο νοικι των 300 ευρο.

Επισης σε γνωστο σωληνουργειο απολυσαν 4 Τσεχες χτες μιας και δεν φερναν ικανοποιητικο αριθμο καρτων.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι φιλε το ξερω η κριση ειναι μεγαλη κ καποιοι δεν το εχουνε καταλαβει.Τσεχες κ δεν κανανε καρτες?περιεργο....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

Επισης σε γνωστο σωληνουργειο απολυσαν 4 Τσεχες χτες μιας και δεν φερναν ικανοποιητικο αριθμο καρτων.

Λετε λογω του γεγονοτος να αρχισουνε καποιες τον φραπε??

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ναι φιλε το ξερω η κριση ειναι μεγαλη κ καποιοι δεν το εχουνε καταλαβει.Τσεχες κ δεν κανανε καρτες?περιεργο....

Καινουργιες βλεπεις.
Ηρθανε σε ασχημη στιγμη πανω που φερανε και 2-3 Ρωσσιδες μπανικες μπηκαν ποιο γρηγορα στο παιχνιδι τα Ρωσσιδακια και οι αλλες πηραν τον πουλο.

Εγω το εχω πει ετσι οπως παει η δουλεια μην μαζευτε τηλεφωνα δωστε τους το δικο σας. Οταν πεινασουν θα λαβετε κληση ή μηνημα.

Και θα πεινασουν οι καργιολες και τοτε να δουμε... ποιος γαμαει ποιον

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Τι να σου πω?
Εγω δεν ειμαι του φραπε. Δεν γουσταρω να μου τον παιζει η τυπισα και 30 εκ. δυπλα να παιρνει χορο ο συναγωνιστης.

Εδω και τον απλο χορο τον εκοψα. Αμα ειναι να γυνω πυρκαυλος μετα τι να κανω να παω να τον παιξω σπιτι?
Πλεον ο φυσφιρικος απαξ και συκωθει φτυνει... Τερμα οι μαλακιες.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το καλο ειναι ποτακια να χουφτωνεις κ λιγακι κ μετα εξω απο το μαγαζι για πηδουλοω...στο γκαρσονιερακι της..

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Εγω το εχω πει ετσι οπως παει η δουλεια μην μαζευτε τηλεφωνα δωστε τους το δικο σας. Οταν πεινασουν θα λαβετε κληση ή μηνημα.

Και θα πεινασουν οι καργιολες και τοτε να δουμε... ποιος γαμαει ποιον

Φιλαράκι, έγραψες με το εν λόγω σχόλιο, μου'φτιαξες τη μέρα. Αν και νομίζω πως πάλι θα έχουν καβάντζα κάποιο φτιαγμένο θείο/παππού που θα τους τα χώνει.... Εγώ πάντως θα λεγα το εξής. Δεν χρειάζεται να το πολυκυνηγάμε το θέμα... Αν είναι να'ρθει, θα'ρθει μόνο του. Και τότε, εννοείται πως εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
άντε πάλι....

γιατί οι φτιαγμένοι πρέπει απαραίτητα να είναι θείοι ή παππούδες ?
(εκτός από μαλάκες, χοντροί, χαζοί, άχρηστοι κλπ που τα έχουμε εμπεδώσει παλαιότερα)

μην βγάζετε χολή και widen τους ορίζοντές σας και επιτρέψτε στα κορίτσια να ζήσουν και αυτές το παραμύθι τους

[youtube=150,25]5DJ27YxZ2f0[/youtube]

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
άντε πάλι....

(εκτός από μαλάκες, χοντροί, χαζοί, άχρηστοι κλπ που τα έχουμε εμπεδώσει παλαιότερα)

μην βγάζετε χολή και widen τους ορίζοντές σας και επιτρέψτε στα κορίτσια να ζήσουν και αυτές το παραμύθι τους

Εγω τους εχω εμπεδωσει Γιωργηηη...
Παω για καφε με το στριπακι να μου πει τον πονο του....
Ντεν κανει καρτες γκαμοτο....

Επισκέπτης
άντε πάλι....

Ζηλιάρηηηηηηηηηη.....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γρήγορα το πρόγραμμα των 65 Ευρώ να τεθεί σε εφαρμογή μπας και γαμήσουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom