οι συγκεκριμενες κοπελες παλευουνε μονες τους για το αυριο χωρις καμια μανα κ κανενα πατερα.Το νυχτοκαματο τους οπως ειπε καποιος πριν τσεκαρισμενο ειναι το λιγοτερο 80 ευρωπουλα σε κακιες βραδιες.30 επι 80 ισον 2400 το μηνα κ λεω πολυ λιγα γιατι εχω βαλει το χειροτερο μεροκαμματο.Καταρχας τα παιρνει κανεις αυτα τα λεφτα το μηνα?κ αμα τα παιρνει να τα εχει για την παρτι του κ οχι για δοσεις κ πιστωτικες.Το λογικο ειναι να κοιταξουνε να βρουνε εναν γκομενο ο οποιος να περνει πολυ περισσοτερα απο αυτες.Τους αρεσει η καλοπεραση κ το καλο ντυσιμο οπως ολων μας στην τελικη.Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παρεις 20 χωρους κ 20 ποτα κ θα την ριξεις γιατι κατι τετοια ακουγονται.Κ ποιος σας ειπε εσας οτι οι στριπτηζουδες τρελαινονται για πηδημα?Οι περισσοτερες ενδιαφερονται στο να φτιαξουνε την ζωη τους να πηγαινουνε για ηλιοθεραπειες ειδικα αυτες που ειναι απο βορειες χωρες να τρωνε καλα κ καποια γαμημενη στιγμη να ξεχασουνε αυτο το επαγγελμα.Τα μυαλα τους ειναι πολυ διαφορετικα απο μια γκομενα ελληνιδα πχ γιατι ετσι εχουνε μαθει οχι γιατι το θελουν.Γιαυτο κ οι περισσοτερς ειναι κ χυμα γκομενακια.αν εχεις μια πορσε κ εισοδημα πανω απο 5 χιλιαρικα το μηνα κ με πολυ καλο λεγειν κ ευγενια,να εισαι καλοντυμενος κ προσεγμενος μπορεις να κανεις τα παιχνιδια σου.Απλα η πρωτη εντυπωση που τις εκανες η το πρωτο κλικ ειναι η χλιδα που ειδε απεναντι σου κ οχι ο κυριος μαζντα η ο κυριος κλαινμαιν.Στριπτηζουδες θα ριξετε με πολυ τρελα κ με πολλα λεφτα.ο κανονας πιστευω οτι ειναι ο ιδιος για ολες τις γυναικες.Δειτε εσεις μια ωραια γκομενα κ πειτε μου αν δεν τα εχει με λεφτα.τζουλια μπαστα στικουδη ματσουκα μενεγακη κ πολλες αλλες.
Το λιγοτερο 80???
Τις καλες μερες ενοεις που θα κανουν τις απαιτουμενες καρτες? Σαββατο Βραδυ για παραδειγμε αρκετες κορασιδες πειραν τα αρχιδια μου αφου καναν μολις 10 καρτουλες ενω παλαιοτερα βαραγαν 30αρες.
2400 το οποιο το βγαζεις απο το 30Χ80... Δλδ τα ρεπο τους τα ξεχασες? που ειναι υποχρεωτικα 2 και μερικες φορες 3?
Δλδ 22 μερες το πολυ τον μηνα. βαλε εναν μεσο ορο 60 ευρο την μερα γιατι δεν βγαζουν καθε μερα το 80αρι ή και παραπανω. Και ειμαι και πολυ λαρτζ στον υπολογισμο. 60Χ22 = 1320 αντε θες 1500 οκ.
Αν εχεις μια πορσε και εισοδημα 5000 δεν περιμενεις να στην κατσει η καθε Τρυπερ αλλα γαμας οτι κινειτε με επιδειξη του Ε9 σου !!!
Δεν συζηταω αμα εχεις τροπους και εισαι και γκομενος. Τοτε θες φρουρα να κραταει τις λυσσαρες μακρυα.
Και που ξερεις οτι ο Μαζντα και ο Κλαινμαιν δεν οδηγουν Πορσε ή εστω εχουν ρε παιδι μου 4.000-5.000 εισοδημα ή εστω ειναι αστερατοι γκομενοι ή εστω εχουν λεγειν, τυπο ή τα εχουν ολλα τα παραπανω???
Σε δικαιολογω λογο της ωρας που τα γραφεις προφανως νυσταξες. :S
Καληνυχτα...