Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Τι εννοείς με τον όρο επικίνδυνες ? Χρηματικά ή συναισθηματικά ?
Και τα δυο....Το χειροτερο ειναι να σου τυχουν και τα δυο μαζι....(Συνηθως νομιζω συμβαινει αυτο)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Βασικα οταν βγαινουμε εξω, πηγαινουμε σε μαγαζια με κοσμο. Την παιρνω απο το σπιτι που βρίσκετε σε κεντρικο δρομο.

Στο μαγαζι δεν προκειτε να την αφησω εξω ακριβως γιατι δεν θελω να με δουν καθως με γνωριζουν, γνωστος πελατης.

ξερω το κανονικο της ονομα και επωνυμο εχω το κανονικο της τηλ. και το ξενο και το σταθερο ξερω που μενει και γενικα σχεδον τα παντα ενω αυτη ξερει μονο το μικρο μου ονομα και το κινητο της δουλειας.

Παντα ομως προσεχω. Δεν ανεβαινω σπιτι της για το παραμικρο και παντα επιλεγω εγω που θα παμε και φροντιζω να μην ειναι κοντα στα λημερια της αλλα σε μεγαλα κυριλε μαγαζια.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δύο πράγματα έχω να πώ σε όσους ασχολούνται και παράλληλα προβληματίζονται με συμπεριφορές και άλλα τέτοια.
α)Προσεχτικοί είναι οι περισσότεροι οπότε περισσεύουν οι συμβουλές. Αρκεί η "ενισχυμένη αντίληψη" ;)
β)Όταν ζεις ένα παραμύθι είναι προτιμότερο να πιστεύεις πως είναι πραγματικότητα, αλλιώς θα παραμείνει παραμύθι.
Φιλικά σε όσους έχουν "τον τρόπο" να αποκομίζουν το κάτι παραπάνω από τις κοπέλες.

Στους υπόλοιπους...
Larrivedere nebun!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δύο πράγματα έχω να πώ σε όσους ασχολούνται και παράλληλα προβληματίζονται με συμπεριφορές και άλλα τέτοια.
α)Προσεχτικοί είναι οι περισσότεροι οπότε περισσεύουν οι συμβουλές. Αρκεί η "ενισχυμένη αντίληψη" ;)
β)Όταν ζεις ένα παραμύθι είναι προτιμότερο να πιστεύεις πως είναι πραγματικότητα, αλλιώς θα παραμείνει παραμύθι.
Φιλικά σε όσους έχουν "τον τρόπο" να αποκομίζουν το κάτι παραπάνω από τις κοπέλες.

Στους υπόλοιπους...
Larrivedere nebun!

να προσέχεις μόνο γιατί τα παραμύθια γίνονται και εφιάλτες.....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
να προσέχεις μόνο γιατί τα παραμύθια γίνονται και εφιάλτες.....
Μπαααα! Όχι πλέον!
Εγώ δεν ζω το παραμύθι...μας τέλειωσε.
Έχω το πάνω χέρι και πολύ απλά δεν με νοιάζει.
Πουλάω τρέλλα πλέον και όποια θέλει αγοράζει ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.997
Πόντοι
22.785
Μπαααα! Όχι πλέον!
Εγώ δεν ζω το παραμύθι...μας τέλειωσε.
Έχω το πάνω χέρι και πολύ απλά δεν με νοιάζει.
Πουλάω τρέλλα πλέον και όποια θέλει αγοράζει ;)

ίνδιάνε μού τά έφαγε η ρουμάνα!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.997
Πόντοι
22.785
Δεν σε πιστεύω ρε...
Αφού έχεις καβάτζα και για τη Ρωσίδα... :2funny:
Είσαι μια και εσύ....

Ή Ρωσίδα τά έφαγε τό καλολαίρι στη Κώ............. γάματα.
άρε πούστη cheyeen μέ κατέστρεψες..............

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ή Ρωσίδα τά έφαγε τό καλολαίρι στη Κώ............. γάματα.
άρε πούστη cheyeen μέ κατέστρεψες..............
Κω...λο τα έκανες μου φαίνεται :tickedoff:
Ασε τον Ινδιάνο Cheyene στην ησυχία του... άλλο που δεν ήθελες και εσύ....
Γύρνα το στις Πολωνέζες... να έχεις και επιστροφή.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.997
Πόντοι
22.785
Κω...λο τα έκανες μου φαίνεται :tickedoff:
Ασε τον Ινδιάνο Cheyene στην ησυχία του... άλλο που δεν ήθελες και εσύ....
Γύρνα το στις Πολωνέζες... να έχεις και επιστροφή.

Ω Ω Ω Ω Ω  Λές  :think: :think:
ρέ σύ πολλά φραγκα ........  :headbang: :headbang:
ο cheyeen μέ πήρε στό λαιμό του................

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χμμμμ τα πιο πιθανά βήματα κατά τη γνώμη μου κρίνοντας από τα (όχι δυστυχώς πολυάριθμα ομολογώ) καλά κοννέ που έχω κάνει:
1) Επιλέγεις για χορό κάποια που θα σου ρίξει μια ματιά/ χαμόγελο ενώ κάθεται ή ακόμα καλύτερα όταν είναι στην πίστα. Αν η συγκεκριμένη δεν είναι από τις κοπέλες που δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα και πάνε από προσωπικό σε προσωπικό ακόμα καλύτερα. Ακόμα καλύτερα αν την έχεις δει να βαράει 2-3 ποτά και έχει επιλέξει να ξεκουράζεται σε τραπεζάκι κοντά στο μπαρ. Η κοπέλα που έχει πιει τα ποτάκια της ακόμα και το διυλιστήριο του τζακ ντανιελς να έχει πάντα είναι πιο εύκολος στόχος.
2) Στον χορό αν βλέπεις ότι είναι από αυτές που σηκώνει πασπατεύεις γερά διαφορετικά πιο τρυφερά. Και στις 2 περιπτώσεις εκτός από τα επίμαχα σημεία φροντίζεις και κάποια που οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία για να κάνεις τη "διαφορά" όπως επίσης της μιλάς λέγοντας τα κλασικά πόσο όμορφη είσαι κτλ κτλ.
3) Κερνάς ποτά και πιάνεις το μπλα μπλα αποφεύγοντας τα πολλά αγγίγματα και τις σοβαρές κουβέντες. Βλακειούλες και γελάκια και σε μια τέτοια σφήνα τσιμπάς κινητό κάνοντας αναπάντητη και στο κινητό της για να τσεκαρεις ότι το πήρες σωστά και να κάνεις σίγουρο ότι θα σε σημειώσει. Έπειτα από την επίτευξη του πρώτου στόχου κερνάς 1-2 ποτά (μέχρι στιγμής έχουμε φτάσει κατά μέσο όρο το 100αρικο - σημαντικό να μη δαγκωθείς σε αυτό το σημείο) για να δηλώσεις ότι πήρα το τηλέφωνο σου αλλά έχω λεφτά. Αν είναι αργά και πάντα σφήνα σε χαλαρή συζήτηση την ρωτάς πως θα γυρίσει σπίτι ή αν πεινάει κτλ κτλ μπας και καταφέρεις να την φορτώσεις επιτόπου. Αν είναι νωρίς και είσαι ένα μέσο πορτοφόλι που δεν θέλει να καταλήξει -300 ευρώ...τα μαζεύεις και ΦΕΥΓΕΙΣ. Δεν έχεις πει κατά τη διάρκεια της κουβέντας ότι είναι θεά, κούκλα, την αγαπάς κτλ κτλ.
4) Τώρα από εδώ και πέρα είναι θέμα χρημάτων. Θεωρώ και πάλι ότι θέλουμε την πιο οικονομική λύση και αυτή συνεχίζω. Την παίρνεις κάποια μέρα τηλέφωνο κατά τις 21:00 που έχει ξυπνήσει σίγουρα και ετοιμάζεται για δουλειά. Κατά 99% σου λέει να περάσεις από το μαγαζί και λες ότι θα πας αλλά ποτέ δεν το κάνεις. Μετά από μερικές μέρες στέλνεις κανένα κουκουρουκου μήνυμα και περιμένεις απάντηση ή αναπάντητη που 99% θα έχεις. Λες ότι θέλεις να την δεις κτλ κτλ. Αυτό φροντίζεις να κάνεις άμεσα όσο πιο αργά γίνεται για να μην κεράσεις πολύ. Δεν παίρνεις χορό αλλά ποτά και πετάς το παραμύθι ότι ήθελες πολύ να πας να την δεις αλλά δεν μπόρεσες γιατί σε κυνηγάνε που χρωστάς στα χαρτιά, που είσαι έμπορος όπλων κτλ κτλ (αν της πεις ότι ήσουν Σουηδία για να πάρεις το νόμπελ ποίησης έχεις χάσει τη μέχρι στιγμής σου επένδυση 150 ευρω συν τηλέφωνο και μήνυμα). Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό λες ότι με τίποτα δεν μπορείς να γυρίσεις σπίτι και δηλώνεις ότι δεν θέλεις να μείνεις μόνος και ότι μόνο και για βόλτα θα περιμένεις να την πας σπίτι. Εδώ παρακαλάς να σου πει ναι διαφορετικά οι πιθανότητες σου έχουν πλησιάσει πολύ κοντά στο 0%. Αν ακούσεις το ναι φρόντισε να το εκμεταλευτείς αλλά αν ακούσεις όχι .. άστο καλύτερα και σώσε μερικά λεφτά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Χμμμμ τα πιο πιθανά βήματα κατά τη γνώμη μου κρίνοντας από τα (όχι δυστυχώς πολυάριθμα ομολογώ) καλά κοννέ που έχω κάνει:
Αν ακούσεις το ναι φρόντισε να το εκμεταλευτείς αλλά αν ακούσεις όχι .. άστο καλύτερα και σώσε μερικά λεφτά.

Μάστορα τη διατριβή αυτή εγώ τη βαθμολογώ με άριστα και τώρα πες πως έχεις Ph.D. στις στριπτιτζούδες!
Τώρα καμία πρακτική αξία έχει, έχεις βγάλει και σπρώξει κανένα μωρό έτσι, ή σαν τις υπόλοιπες διατριβές στα χαρτιά και στους επαίνους θα μείνει κι αυτή;

Επισκέπτης
και πετάς το παραμύθι ότι ήθελες πολύ να πας να την δεις αλλά δεν μπόρεσες γιατί σε κυνηγάνε που χρωστάς στα χαρτιά, που είσαι έμπορος όπλων κτλ κτλ (αν της πεις ότι ήσουν Σουηδία για να πάρεις το νόμπελ ποίησης έχεις χάσει τη μέχρι στιγμής σου επένδυση 150 ευρω συν τηλέφωνο και μήνυμα).

ναι και δεν μπορει να μυριστει αυτη αμεσως τι καπνο φουμαρεις και αν εισαι νονος της νυκτας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  Δεν παίρνεις χορό αλλά ποτά και πετάς το παραμύθι ότι ήθελες πολύ να πας να την δεις αλλά δεν μπόρεσες γιατί σε κυνηγάνε που χρωστάς στα χαρτιά, που είσαι έμπορος όπλων κτλ κτλ (αν της πεις ότι ήσουν Σουηδία για να πάρεις το νόμπελ ποίησης έχεις χάσει τη μέχρι στιγμής σου επένδυση 150 ευρω συν τηλέφωνο και μήνυμα).
αυτη τι μαλακια αν την πει καποιος,οχι μονο δεν θα γαμησι,αλλα η γκομενα θα τον παρει εντελως στο χαβαλε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom