Επισκέπτης
Εννοειται...Κι αυτες δυστυχως ειναι ποιο επικινδυνες απο τις strippers!!!!!!
Τι εννοείς με τον όρο επικίνδυνες ? Χρηματικά ή συναισθηματικά ?
Εννοειται...Κι αυτες δυστυχως ειναι ποιο επικινδυνες απο τις strippers!!!!!!
Και τα δυο....Το χειροτερο ειναι να σου τυχουν και τα δυο μαζι....(Συνηθως νομιζω συμβαινει αυτο)Τι εννοείς με τον όρο επικίνδυνες ? Χρηματικά ή συναισθηματικά ?
Ξερεις κανεναν με τετοιο μηχανημα να κυνηγαει στριπερς, μαλλον εχει οποιο μοντελο θελειΠώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες; τοσο ευκολα....
και με πενηνταρικα μπορω να σου πω αλλα μεχρι το καναπε του μαγαζιου για παρα εξω αστο καλυτερα......με εκατοσταευρα πρασινα
Εγώ δύο πράγματα έχω να πώ σε όσους ασχολούνται και παράλληλα προβληματίζονται με συμπεριφορές και άλλα τέτοια.
α)Προσεχτικοί είναι οι περισσότεροι οπότε περισσεύουν οι συμβουλές. Αρκεί η "ενισχυμένη αντίληψη" ;)
β)Όταν ζεις ένα παραμύθι είναι προτιμότερο να πιστεύεις πως είναι πραγματικότητα, αλλιώς θα παραμείνει παραμύθι.
Φιλικά σε όσους έχουν "τον τρόπο" να αποκομίζουν το κάτι παραπάνω από τις κοπέλες.
Στους υπόλοιπους...
Larrivedere nebun!
Μπαααα! Όχι πλέον!να προσέχεις μόνο γιατί τα παραμύθια γίνονται και εφιάλτες.....
Μπαααα! Όχι πλέον!
Εγώ δεν ζω το παραμύθι...μας τέλειωσε.
Έχω το πάνω χέρι και πολύ απλά δεν με νοιάζει.
Πουλάω τρέλλα πλέον και όποια θέλει αγοράζει ;)
Δεν σε πιστεύω ρε...ίνδιάνε μού τά έφαγε η ρουμάνα!!!!!!!!!!!
Δεν σε πιστεύω ρε...
Αφού έχεις καβάτζα και για τη Ρωσίδα...
Είσαι μια και εσύ....
Κω...λο τα έκανες μου φαίνεταιΉ Ρωσίδα τά έφαγε τό καλολαίρι στη Κώ............. γάματα.
άρε πούστη cheyeen μέ κατέστρεψες..............
Κω...λο τα έκανες μου φαίνεται
Ασε τον Ινδιάνο Cheyene στην ησυχία του... άλλο που δεν ήθελες και εσύ....
Γύρνα το στις Πολωνέζες... να έχεις και επιστροφή.
Λέω, λέω...Ω Ω Ω Ω Ω Λές
ρέ σύ πολλά φραγκα ........
ο cheyeen μέ πήρε στό λαιμό του................
ο cheyeen μέ πήρε στό λαιμό του................
Χμμμμ τα πιο πιθανά βήματα κατά τη γνώμη μου κρίνοντας από τα (όχι δυστυχώς πολυάριθμα ομολογώ) καλά κοννέ που έχω κάνει:
Αν ακούσεις το ναι φρόντισε να το εκμεταλευτείς αλλά αν ακούσεις όχι .. άστο καλύτερα και σώσε μερικά λεφτά.
και πετάς το παραμύθι ότι ήθελες πολύ να πας να την δεις αλλά δεν μπόρεσες γιατί σε κυνηγάνε που χρωστάς στα χαρτιά, που είσαι έμπορος όπλων κτλ κτλ (αν της πεις ότι ήσουν Σουηδία για να πάρεις το νόμπελ ποίησης έχεις χάσει τη μέχρι στιγμής σου επένδυση 150 ευρω συν τηλέφωνο και μήνυμα).
αυτη τι μαλακια αν την πει καποιος,οχι μονο δεν θα γαμησι,αλλα η γκομενα θα τον παρει εντελως στο χαβαλε.Δεν παίρνεις χορό αλλά ποτά και πετάς το παραμύθι ότι ήθελες πολύ να πας να την δεις αλλά δεν μπόρεσες γιατί σε κυνηγάνε που χρωστάς στα χαρτιά, που είσαι έμπορος όπλων κτλ κτλ (αν της πεις ότι ήσουν Σουηδία για να πάρεις το νόμπελ ποίησης έχεις χάσει τη μέχρι στιγμής σου επένδυση 150 ευρω συν τηλέφωνο και μήνυμα).