1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φρεσκότατος όμως...
έλα βασιλιά...... των στριπ...
ααααχαχαχαχαχαχαχα
φρεσκότατος όμως...
έλα βασιλιά...... των στριπ...
ααααχαχαχαχαχαχαχα
Ξέρεις που έχουμε γραμμένο τον θείο ?
Έλα να σταματάνε οι έριδες μεταξύ θείων και πριγκήπων.....
Αντε γιατι θα ξεθάψω το Τομαχωκ του πολέμου, θα φάω το πεμικάν μου, θα πιω το νερό της φωτιάς, θα φουμάρω την πίπα της ειρήνης και ποια Ρουμάνα είδε τον Ινδιάνο και δεν τον φοβήθηκε...
Ελα! Σεμνα και ταπεινά είπαμε...
Σε ζηλεύουνε και σε φθονούνε Θείο...Μα με εκνευρίζουνε !
Δηλαδή κακό είναι που ο θείος ( ο κάθε θείος , εγώ δεν είμαι θείος εξ άλλου , νεώτατος είμαι , ούτε 70 ετών δεν είμαι ) , έχει μπαγιόκο , έχει κάνει τα κονέ του , και κάνει τα τηλεφωνηματάκια του και εξυπηρετείται , αντί να τρέχει νυχτιάτικα στα κωλόμπαρα , να παθει και βρογχίτιδα από την υγρασία ?
Σε ζηλεύουνε και σε φθονούνε Θείο...
Άλλη χάρη όμως η τσάρκα... και το ξέρεις και αυτό.
Όλοι μια μέρα φτιαγμένοι Θείοι θα ήμαστε....Ναι η άτιμη ...
Πλην όμως , δεν μπορώ να υποφέρω τον απαράδεκτο κοινωνικό ρατσισμό κατά των «φτιαγμένων θείων»
Όλοι μια μέρα φτιαγμένοι Θείοι θα ήμαστε....
Μικροπρέπειες...Τότε θα δίνω χαρτζηλίκι του εγγονού μου να σας βρίζει !
Μικροπρέπειες...
Δεν αρμόζουν αυτά σε φτιαγμένους θείους... Δε φταίει η νεολαία που βράζει το αίμα της.
Αλλου να δίνουμε το χαρτζηλίκι για προστασία απο την υγρασία...
κάτι σε Λιλά??? ουδέτερο κ φιλικόΠρόεδρε...υπάρχει πρόβλημα.
Έχω κλείσει ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα από τις 10 Νοεμβρίου, αλλά ακόμη δεν ξέρω το όνομά του.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι άλλοι έβγαλαν Αρχηγό και μου ζητάει και αυτός ραντεβού.
Δεν ξέρω τι χρώμα γραβάτα να φοράω πια ρε γμτ.
Να μη φοράς. Να είσαι cool και ανοικτός σε καινούριες ιδέες, όπως και το πουκάμισο, όπως και το όνομα...Πρόεδρε...υπάρχει πρόβλημα.
Έχω κλείσει ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα από τις 10 Νοεμβρίου, αλλά ακόμη δεν ξέρω το όνομά του.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι άλλοι έβγαλαν Αρχηγό και μου ζητάει και αυτός ραντεβού.
Πρόεδρε...υπάρχει πρόβλημα.