Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Αρκετά χρόνια γνωριμίας .τον προηγούμενο χρόνο αρκετές βόλτες μαζί ανταλλαγή κάποιων δώρων επανελλημενα τηλέφωνα αν είμαι καλά.
ήμουν ο δικός της άνθρωπος χωρίς sex ο φίλος της.(είχε τελειώσει από μια κουραστική σχέση)δεν μπορούσε  να με δει ερωτικά.
μετά από μια κουραστική πάλη να δημιουργήσω κάτι μαζί της άρχισα να της σπάω τα νεύρα ότι τάχα δεν μπορώ να περνώ όλη την ώρα μαζί της και ότι πρέπει να βρω κάτι άλλο που να με καλύπτει σαν άνδρα.
άρχισα να ξεσαλονω με διάφορες στον ίδιο χώρο και έβλεπα να έρχονται βροχή η γυναίκες(μου κόστισε ακριβά).
Κάθε φορά που γνώριζα κάποια έρχονταν αυτή με κατεβασμένοι την ουρά με τράβαγε κοντά της για λίγο και μόλις τσίμπαγα εύρισκε τρόπο να απομακρυνθεί.
Δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι ζήλευε ,προσπαθούσε και αυτή να μου κάνει ζήλιες αλλά έτρωγε τα μούτρα της. έφτασα σε κάποιο σημείο κορεσμού να την βρίσω πολύ άσχημα και να φύγω  από κοντά της (είπα στον εαυτό μου τώρα τέλος).
μετά από κάποιους μήνες γιορτινή μέρα μου έστειλε κάποιο μήνυμα ευχών και είπα μήπως και άλλαξε κάτι .άρχισα πάλι τις επαφές αλλά λίγες . το παιχνίδι πάλι συνεχιστικέ μια καλά και μια στην κοντρα.το τελευταίο δίμηνο με αδιαφορεί. Ούτε τηλεφωνά ούτε μηνύματα .
όμως όταν με βλέπει εκεί προσπαθεί να με κάνει να περάσω πολύ καλά αλλά όταν φεύγω τέρμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Την βλέπω μια ψυχρή μια θερμή.
Σημείωση δεν έχω χαλάσει πολλά χρήματα για αυτήν. Και έχει καλά χαρίσματα

Η κοπέλα η της αρέσει να φθείρει εγκεφάλους η δεν τα έχει καλά με τον εαυτό της
Και είναι ώριμη δεν είναι μικρούλα.

Κουράστηκα και λέω να αποσυρθώ εσάς ποια είναι η γνώμη σας ευχαριστώ,.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαλλον η γκομενα δεν ξερει τι θελει η επειδη δεν τσιμπαγες ξενερωσε.Απο ποιο μαγαζι ειναι κ τι εθνικοτητας αν επιτρεπεται??

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντίθετα όταν τσίμπαγα απομακρύνονταν συγνώμη για λόγους εχεμύθειας δεν θέλω να αναφέρω πιο συγκεκριμένα στοιχεία μιλάει ρωσικά
ευχαριστω

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ για να καταλαβω ηθελε να σου τα τρωει αυτο καταλαβες??σπιτι της ειχες παει ποτε?

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω παει σπιτι της,μαλον ευρισκε κοντα μου ψυχικη γαληνη,περασε δυσκολες στιγμες στη ζωη της και εγω ημουν καποια πλατη για να ακουμπισει

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εκανες εσυ καποια κηνιση να την πηδηξεις?Το σπιτι της πως το ειδες κανονικο η σαν μπουρδελο απαιρηποιητο δλδ?

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ήταν πεντακάθαρο και νοικοκυρεμένο σε κάποια βόλτα που είχαμε πάει προσπάθησα να την πλησιάσω ερωτικά και με απομάκρυνε ενώ στο μαγαζί της είχα εξερεύνηση όλο το σώμα εκτός από το απαγορευμένο μου έλεγε ότι επιλέγει πολύ δύσκολα τους ανθρώπους που κάνει παρέα.(μάλλον με ήθελε έναν καλό φίλο)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
το απαγορευμένο το γεύεται μόνο ο μέγας σπόνσορας, ή ο αλβανός ή ο ρωσοπόντιος (κοσμοναύτης) που ζει με τα λεφτά από τους διάφορους σπόνσορες

συνήθως οι δύο τελευταίοι

;)

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει αρκετες οικονομικες υποχρεωσεις και ενα παιδακι.ηταν η μονη δουλεια που φερνει παραπανω χρηματα κανει σκληρη οικονομια. στο μαγαζι προσπαθουσε μονο να κανει παρεα με πελατες και show στην πιστα τους προσοπικους χωρους προσπαθουσε να τους αποφυγει.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δηλαδη το μηνα ποσα εβγαζε καθαρα κ τι εξοδα ειχε ενοικια κ λοιπα?

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδι στη χωρα της και νταντα συγκενης 600-800ε το μηνα μαλλον την εκμεταλευονται
ενοικιο ελλαδα                            400ε
τσιγαρα,φαγητο,ταξια,ρευμα,τηλ            500ε οικονομικα
ΙΚΑ                                        270ε
ταξιδι μια φορα το χρονο στη χωρα          180ε
---------------------------------------------------
συνολο                                    2150ε το μηνα
μεροκαματο 70ε- τα ρεπα + ποσοστα
επεσε και η κριση,

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να μην σας πολυ ζαλιζω τελικα καταλαβα
μερικες κοπελες ειναι καλες και προσπαθουν να βρουν κατι σταθερο και βρισκουν λαθος
ανθρωπο,και οταν βρουν μετα καποιον καταληλο φοβουνται μην παθουν τα ιδια και την πληρωνει ο δευτερος.μολις περασει η μπογια τους γινονται αλκολικες και παθενουν
ψυχολογικα προβληματα(ειδη εχει αρχισει να πινει πολυ)οτι εκαναν το πληρωνουν.

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
παιδι στη χωρα της και νταντα συγκενης 600-800ε το μηνα μαλλον την εκμεταλευονται
ενοικιο ελλαδα                             400ε
τσιγαρα,φαγητο,ταξια,ρευμα,τηλ             500ε οικονομικα
ΙΚΑ                                        270ε
ταξιδι μια φορα το χρονο στη χωρα          180ε
---------------------------------------------------
συνολο                                     2150ε το μηνα
μεροκαματο 70ε- τα ρεπα + ποσοστα
επεσε και η κριση,

Μια μάνα με τόσες σκοτούρες στο κεφάλι της, το τελευταίο που σκέφτεται είναι το σεξ.

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω σε μια στιγμη σουρας απο παραπονο στη ζωη και με καποιον διπλα μπορει
τυχαια να γινει και το σεχ. με εμενα ποτε δεν επινε οταν βγεναμε μαζι γιατι φοβοτανε
μην συμβει αυτο και χαθει η αξιοπρεπεια της στα ματια μου.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το σεξ ποτε δεν ξεχνιεται για την γυναικα...

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω πιστευω σε μια στιγμη σουρας απο παραπονο στη ζωη και με καποιον διπλα μπορει
τυχαια να γινει και το σεχ.

Μπορείς βέβαια να φανταστείς τι σεξ θα είναι αυτό.
Χειρότερο κι' από μαλακία...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μπορει να παει καποιος σε ενα στριπτηζαδικο να του την πεσει η αλλη με την μια κ οταν σχολασει να την τσιμπησει κ να πανε να την πηδηξει.τοσο ευκολα.γενικα παδες ειναι οτι κατσει με αυτες τις γκομενες.τυχερος νασαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom