Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ααααχαχαχαχαχα
η πόρσε έχει ελληνικές ή ξένες πινακίδες;
γιατί ως γνωστόν εάν έχει ξένες δε γαμάς.
ααααχαχαχαχαχα

που σαι ρε λάκη με το τριτούρμπο σου να τον ξεκωλιάσεις....

ακόμη και εάν είναι πράσινη με λευκά σπαθιά?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δε ξέρω πρίγκηψ.

εγκώ έχει ρόμβους ασπροκόκκινους....
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λαμόγιο φοροφυγά, παλιοφιγουρατζή

κάντες τουλάχιστον μαύρες με οικόσημο, να μην τις αναγνωρίζουν

Επισκέπτης
Παλιότερα που ήμουν ποιο νέος με τα γυμναστήρια μου, με τους κοιλιακούς μου κτλ… έπαιρνα τα αρχ/μου γιατί δεν είχα ούτε μηχανάκι… τώρα…αν δω κανένα μωράκι που μου αρέσει το φωνάζω για κουβέντα, του δείχνω φώτος από ταξίδια στο εξωτερικό, παρτούζες με διάφορες γυναίκες και φυσικά τα κλειδιά της Porsche πάνω στο τραπέζι (φυσικά η Porsche αραγμένη έξω από το μαγαζί). Στις περισσότερες των περιπτώσεων τσιμπάω κανένα τηλεφωνάκι (το ίδιο φυσικά ισχύει και με τις κοπέλες στα studio…αν και εκεί είναι ποιο εύκολα). Μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολη υπόθεση.  ;)
ολη αυτη η προεργασια & το ξεφτιλικι για να παρεις τηλεφωνακι???
για να γαμησεις τι κανεις???
για συνεχισε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι ρε φιλε ειδικα  αυτην στο στουντιο την γαμαει κι ο αλλος με το φιατ μετα απο σενα... :headbang: :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε μανία με το νεκροφορί από ψες.........

URL]]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Que bonitos ojos tienes
Debajo de esas dos cejas
Debajo de esas dos cejas
Que bonitos ojos tienes.

Ellos me quieren mirar
Pero si tu no los dejas
Pero si tu no los dejas
Ni siquiera parpadear.

Malaguena salerosa
Besar tus labios quisiera
Besar tus labios quisiera.
Malaguena salerosa
Y decirte nina hermosa.

Que eres lin........da y hechicera,
Que eres linda y hechicera
Como el candor de una rosa.

Si por pobre me desprecias
Yo te concedo razon
Yo te concedo razon
Si por pobre me desprecias.

Yo no te ofrezco riquezas
Te ofrezco mi corazon
Te ofrezco mi corazon
A cambio de mi pobreza.

Malaguena salerosa
Besar tus labios quisiera
Besar tus labios quisiera.
Malaguena salerosa
Y decirte nina hermosa.

Que eres lin........da y hechicera,
Que eres linda y hechicera
Como el candor de una rosa.
Y decirte nina hermosa

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
αγορά πορσε                80.000
ετήσιο κόστος χρήσης        8.000
ετήσιες επισκέψεις στριπ    12.000
λειτουργικά έξοδα κουριτσιού 5.000

σύνολο 5ετιας        205.000
υπολοίπουσα αξία πορσε 30.000

συνολικό κόστος 175.000

Δεν συμφέρει!!! Πάρε 450 2ωρα με ct και γλυτώνεις και το πόθε είχες.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  επιμένω  παραδοσιακά
Que  bonitos  ohos  tienes
Malaguena salerosa

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Επιστρεφω στο θεμα για να παραθεσω μια καινουρια εμπειρια...

Σε μια επισκεψη μου στην Αθηνα σε αδεια που ειχα απο τη δουλεια γυρισα στα παλια λημερια μου...μετα απο προσεκτικη αναγνωριση των κοριτσιων παιρνω μια για χορο και μετα ερχεται και καθεται στο τραπεζι μου...πιανουμε την παρλα,τα λεμε αρκετη ωρα αρχιζει να μου λεει οτι της αρεσω κτλ...λεω οκ,κλασσικες μαλακιες για να μου τα φαει...φευγω,μου λεει ποτε θα ξαναρθεις της λεω δεν ξερω,ποτε θελεις?λεει και αυριο αν μπορεις...πηγα μετα απο 3 μερες,ηταν εκει.με το που με βλεπει ερχεται με αγκαλιαζει με φιλαει...εξακολουθω να ειμαι δυσπιστος...την παιρνω για ποτο και εκει που καθομαστε ερχεται μια φιλη της και της λεει ''αυτος ειναι ο Κωστας που σου ελεγα''...παραμενω δυσπιστος...εκει που καθομαστε ερχεται μια αλλη και μου λεει ''να μας την προσεχεις''...παραμενω δυσπιστος...ερχεται μια αλλη και αρχιζει και σχηματιζει με τα δαχτυλα της καρδουλες...τελικα οταν σχολασε μου λεει περιμενε να φυγουμε μαζι...βγαινω απο το μαγαζι και περιμενω στο αμαξι...εχει περασει μιση ωρα και λεω μαλλον πουλι πηραμε...αναβω τσιγαρο και λεω αν δεν ερθει θα φυγω.τελικα ερχεται αλλα ειναι με μια αλλη μαζι...λεω σκατα,τον ταριφα θα κανω...τελικα αφησαμε την φιλη της σπιτι της και εμεις μετα πηγαμε στο δικο της...μετα απο δυο μερες εφυγα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Επιστρεφω στο θεμα για να παραθεσω μια καινουρια εμπειρια...

Σε μια επισκεψη μου στην Αθηνα σε αδεια που ειχα απο τη δουλεια γυρισα στα παλια λημερια μου...μετα απο προσεκτικη αναγνωριση των κοριτσιων παιρνω μια για χορο και μετα ερχεται και καθεται στο τραπεζι μου...πιανουμε την παρλα,τα λεμε αρκετη ωρα αρχιζει να μου λεει οτι της αρεσω κτλ...λεω οκ,κλασσικες μαλακιες για να μου τα φαει...φευγω,μου λεει ποτε θα ξαναρθεις της λεω δεν ξερω,ποτε θελεις?λεει και αυριο αν μπορεις...πηγα μετα απο 3 μερες,ηταν εκει.με το που με βλεπει ερχεται με αγκαλιαζει με φιλαει...εξακολουθω να ειμαι δυσπιστος...την παιρνω για ποτο και εκει που καθομαστε ερχεται μια φιλη της και της λεει ''αυτος ειναι ο Κωστας που σου ελεγα''...παραμενω δυσπιστος...εκει που καθομαστε ερχεται μια αλλη και μου λεει ''να μας την προσεχεις''...παραμενω δυσπιστος...ερχεται μια αλλη και αρχιζει και σχηματιζει με τα δαχτυλα της καρδουλες...τελικα οταν σχολασε μου λεει περιμενε να φυγουμε μαζι...βγαινω απο το μαγαζι και περιμενω στο αμαξι...εχει περασει μιση ωρα και λεω μαλλον πουλι πηραμε...αναβω τσιγαρο και λεω αν δεν ερθει θα φυγω.τελικα ερχεται αλλα ειναι με μια αλλη μαζι...λεω σκατα,τον ταριφα θα κανω...τελικα αφησαμε την φιλη της σπιτι της και εμεις μετα πηγαμε στο δικο της...μετα απο δυο μερες εφυγα...

τελικα ειναι και αυτες ανθρωποι....τι παραξενο...

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μια αλλη φορα εχω παει με ενα φιλο μου...καθομαστε και τα λεμε και επι ποση ωρα ερχεται μια και μου τα σπαει για χορο...την διωχνω συνεχεια και σε μια φαση ερχεται με μια αλλη και μου λεει να παμε και οι 3 για χορο...παμε,τελειωνει ο χορος και γυριζω στο τραπεζι...και ερχεται η αλλη που ειχε μαζι της και καθεται στο τραπεζι...μιλαμε,μου λει οτι ειναι μοντελο (ισχυει,εχω φωτογραφιες της και εχω παει και σε επιδειξη μοδας μαζι της) και οτι δουλευει εκει για λιγο για να βγαλει λεφτα...μετα απο 2 μερες ξαναπαω  την πετυχαινω και την παιρνω παλι για ποτο...μου δινει το κινητο της.βγηκαμε 2 φορες για καφε και μια φορα που πηγαμε μαζι σε μια επιδειξη μοδας που συμμετειχε στην θεσσαλονικη.αλλα δεν εγινε τπτ αλλο,απο ενα σημειο και μετα την εχασα,αλλαξε αριθμο και δεν την ξαναειδα στο μαγαζι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ολες το ιδιο ονειρο εχουν...να βρουν ενα παιδι να παντρευτουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom