Το Σκ που μας περασε ειχα 1μιση αποτυχημενη προσπαθεια να βγαλω εξω στριπα ! κοινως αρχισαμε την καλοκαιρινη σεζον με 1,5 ηττες , για να δουμε.. εχει δρομο το πρωταθλημα ακομα
Η μια ηταν στην επαρχια η οποια βεβαια δεν ομιλουσε γρι ελληνικα ουτε αγγλικα και εβαζε μια αλλη να μου λεει τι ηθελε να μου πει αλλα γουσταρε τρελα.
Τελικα ενω μιλαγαμε με sms (το πως, αγνωστο...και γνωστο ισως) και ειχαμε κανονισει παλι με τη βοηθεια καποιας τριτης, εκλεισε το κινητο μεχρι σημερα.. τελος παντων, ακυρο γιατι θα ειχαμε θεμα και στη συνενοηση η ιδια ειχε δηλωσει οτι φοβοταν πολυ να βγει εξω μονη της. Παντως ητο τρυφερουδι ..
Η αλλη εχει ερθει με βαρυα καρδια ελλαδα, βαριεται που ζει.. τα ξερει ολα κτλπ... συνενοουμαστε στην ομιλια αλλα.. δεν την εχω αντιληφθει τι καπνο φουμαρει.
μου εκανε ηδη ενα φαουλ και πηγα να τη δω(χωρις να εχω ειδοποιησει) ενω μου ειχε πει οτι θα δουλευει, αλλα ελειπε.. μμμ εδω ειμαστε 1-0 στο ημιχρονο.. θα δειξει και εδω τι μελι γενεσθαι..
Η συνταγη γνωστη.. ειμαι ο εαυτος μου! ουτε πουλαω φουμαρα ουτε μεταξωτες κορδελες... βεβαια ΔΕΝ προμοταρω καθολου την οικονομικη μου κατασταση.. εκει πουλαω φουμαρα, οκ! αλλα ειναι στο πνευμα της τακτικης.. το εχω ξαναπει οτι αφαιρει ποντους το χρημα εκει μεσα .. ειναι ανωμαλο ,ειναι τι να πω τι ειναι, αλλα ετσι ειναι στο ελλαντα. το χρημα μετραει σε μιλφο γκομενες-αρπακτικα και αν εχουν καταλαβει οτι εισαι μαλακας, αλλιως δεεεν..