Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Nούλη κράτα  μια  πισινή !
Δεν  μας  είπε για  το  μπαμπάκι  τη  β΄ φορά . Ούτε  για  το  ύψος  της  γαλαντομιας  του  το διήμερο . Το οποίο λογικά  ήτο Κυριακή  - Δευτέρα οπότε  είχε  ρεπό το τρυπάκι .

Υ.Γ.
Και  στο  έχω  ξαναπεί .
Επειδή δηλαδή  εσύ  είσαι  ένας  άσχημος  μπαμπόγερος , πρέπει να  τη  λές σε  εμάς  τα  νέα  και ωραία  παιδιά ?
Τί χαρακτήρας  θεέ  μου ! 

Υ.Γ. 2
Ό,τι  και  να  κάνεις  ο άλλος  είναι  πιο καργιόλης  από σένα !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Nούλη κράτα  μια  πισινή !
Δεν  μας  είπε για  το  μπαμπάκι  τη  β΄ φορά . Ούτε  για  το  ύψος  της  γαλαντομιας  του  το διήμερο . Το οποίο λογικά  ήτο Κυριακή  - Δευτέρα οπότε  είχε  ρεπό το τρυπάκι .

Υ.Γ.
Και  στο  έχω  ξαναπεί .
Επειδή δηλαδή  εσύ  είσαι  ένας  άσχημος  μπαμπόγερος , πρέπει να  τη  λές σε  εμάς  τα  νέα  και ωραία  παιδιά ?
Τί χαρακτήρας  θεέ  μου ! 

Υ.Γ. 2
Ό,τι  και  να  κάνεις  ο άλλος  είναι  πιο καργιόλης  από σένα !

δάσκαλε με εγκαλείς ενώ είδες πως έβαλα και τη φωτογραφία σου ως επιλογή.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
δάσκαλε με εγκαλείς ενώ είδες πως έβαλα και τη φωτογραφία σου ως επιλογή.....
Αυτός  είναι  άσχημος αγαπούλα  μου !
Εγώ  έχω  το παράστημα  του  Ρόκι Μαρτσιάνο , τη  γοητεία  του  Κάρλος  Γαρδέλ και την  ομορφιά  του  Έρολ Φλυν .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτός  είναι  άσχημος αγαπούλα  μου !
Εγώ  έχω  το παράστημα  του  Ρόκι Μαρτσιάνο , τη  γοητεία  του  Κάρλος  Γαρδέλ και την  ομορφιά  του  Έρολ Φλυν .

εγώ πόσταρ μια φωτό απο την εφηβεία σου.
η εξέλιξη ήταν προφανώς μεταμορφωτική... αααααααααααααχαχχαχααχχαχααχα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εγώ πόσταρ μια φωτό απο την εφηβεία σου.
η εξέλιξη ήταν προφανώς μεταμορφωτική... αααααααααααααχαχχαχααχχαχααχα

Κοίτα  να  ζηλεύεις  ρε  άσχημε  μπαμπόγερε , τι  λεβέντης  ήμουνα  το 98 ( στον τρίτο γάμο μου  με  τη  συγχωρεμένη )

Συνημμένα

• puros2.jpg
    puros2.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 51

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
H Eπιστημη αποφασισε..( οχι βρε κουτα η Επιστημη του Baby O  :2funny:...)

τωρα που ειπες ακου μια ιστορία που θυμηθηκε χτες ενας κολλητος

το παληκαρι εμπαινε στο παλιο σαιτ του βαβυομενσκλαμπ που ειχε και γκεστμποοκ πριν γινει το γκολντ λεμε τωρα, δλδ τωρα προσφατα.

λοιπον ακου εδω στορι... σε αυτο εμπαινε κ η Κωνσταντικα ακα Επι αρκετα συχνα, σε καποια φαση καποιος της την ειπε γιατι εγραφε τα Ελληνικα σε μια ελευθερη μεταφραση Ελινεικα, η Επι τον εβρισε, επεσαν κατι χοντρα κατι ψηλα. και ο τυπος της γραφει κοιτα τωρα τι θα γινει, ο φιλος που σε πηδηξε χτες σε τραβηξε βιντεακι, και ανεβασε λινκς ραπιδσεαρ με την Επι σε δραση. Μετα απο καμια 2-3 ωρες, τα μηνυματα διαγραφηκαν.

Το ερώτημα ειναι υπαρχει το βεντεακι πουθενα????

Υ.Γ το παραπανω δεν ειναι ιστορια του ποτου που ειπες ο κολλητος εχω ξανακουσει οτι υπηρχε τετοιο υλικο.
Υ.Υ.Γ αυτα ειναι συλλεκτικα, οχι η Τζουλιες...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Το Σκ που μας περασε ειχα 1μιση αποτυχημενη προσπαθεια να βγαλω εξω στριπα ! κοινως αρχισαμε την καλοκαιρινη σεζον με 1,5 ηττες , για να δουμε.. εχει δρομο το πρωταθλημα ακομα

Η μια ηταν στην επαρχια η οποια βεβαια δεν ομιλουσε γρι ελληνικα ουτε αγγλικα και εβαζε μια αλλη να μου λεει τι ηθελε να μου πει αλλα γουσταρε τρελα.
Τελικα ενω μιλαγαμε με sms (το πως, αγνωστο...και γνωστο ισως) και ειχαμε κανονισει παλι με τη βοηθεια καποιας τριτης, εκλεισε το κινητο μεχρι σημερα.. τελος παντων, ακυρο γιατι θα ειχαμε θεμα και στη συνενοηση η ιδια ειχε δηλωσει οτι φοβοταν πολυ να βγει εξω μονη της. Παντως ητο τρυφερουδι ..

Η αλλη εχει ερθει με βαρυα καρδια ελλαδα, βαριεται που ζει.. τα ξερει ολα κτλπ... συνενοουμαστε στην ομιλια αλλα.. δεν την εχω αντιληφθει τι καπνο φουμαρει.
μου εκανε ηδη ενα φαουλ και πηγα να τη δω(χωρις να εχω ειδοποιησει) ενω μου ειχε πει οτι θα δουλευει, αλλα ελειπε.. μμμ εδω ειμαστε 1-0 στο ημιχρονο.. θα δειξει και εδω τι μελι γενεσθαι..

Η συνταγη γνωστη.. ειμαι ο εαυτος μου! ουτε πουλαω φουμαρα ουτε μεταξωτες κορδελες... βεβαια ΔΕΝ προμοταρω καθολου την οικονομικη μου κατασταση.. εκει πουλαω φουμαρα, οκ! αλλα ειναι στο πνευμα της τακτικης.. το εχω ξαναπει οτι αφαιρει ποντους το χρημα εκει μεσα .. ειναι ανωμαλο ,ειναι τι να πω τι ειναι, αλλα ετσι ειναι στο ελλαντα. το χρημα μετραει σε μιλφο γκομενες-αρπακτικα και αν εχουν καταλαβει οτι εισαι μαλακας, αλλιως δεεεν..

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Η συνταγη γνωστη.. ειμαι ο εαυτος μου! ουτε πουλαω φουμαρα ουτε μεταξωτες κορδελες...

Τύπε μάλλον φούμαρα πρέπει να πουλήσεις για να χτυπήσεις τέτοια γκόμενα ή γκόμενα γενικότερα...Καλό να είσαι ο εαυτός σου αλλά κι αυτές για το παραμύθι με τον πρίγκυπα ζούνε :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τωρα που ειπες ακου μια ιστορία που θυμηθηκε χτες ενας κολλητος

το παληκαρι εμπαινε στο παλιο σαιτ του βαβυομενσκλαμπ που ειχε και γκεστμποοκ πριν γινει το γκολντ λεμε τωρα, δλδ τωρα προσφατα.

λοιπον ακου εδω στορι... σε αυτο εμπαινε κ η Κωνσταντικα ακα Επι αρκετα συχνα, σε καποια φαση καποιος της την ειπε γιατι εγραφε τα Ελληνικα σε μια ελευθερη μεταφραση Ελινεικα, η Επι τον εβρισε, επεσαν κατι χοντρα κατι ψηλα. και ο τυπος της γραφει κοιτα τωρα τι θα γινει, ο φιλος που σε πηδηξε χτες σε τραβηξε βιντεακι, και ανεβασε λινκς ραπιδσεαρ με την Επι σε δραση. Μετα απο καμια 2-3 ωρες, τα μηνυματα διαγραφηκαν.

Το ερώτημα ειναι υπαρχει το βεντεακι πουθενα????

Υ.Γ το παραπανω δεν ειναι ιστορια του ποτου που ειπες ο κολλητος εχω ξανακουσει οτι υπηρχε τετοιο υλικο.
Υ.Υ.Γ αυτα ειναι συλλεκτικα, οχι η Τζουλιες...
ναι

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:pipa2:

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ....

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ... ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΕΙΣ ...
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ,,,,

ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΥΓΕΙΝΟ..

ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ....

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΙΑΡΚΟΥΝ...ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΛΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
:pipa2:

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ....

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ... ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΕΙΣ ...
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ,,,,

Τώρα κάτι μας είπες.......! Όλα γίνονται για το πουγγί......!!!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τώρα κάτι μας είπες.......! Όλα γίνονται για το πουγγί......!!!
:rockon: :rockon:
φιλαρακο.......

το κινητρο ειναι το πάν.

Τα κορίτσια ομως δεν μπορώ να πώ οτι με βγάλανε εκτός
προυπολογισμού .....

Το ισοζυγιο μου φιλαράκο είναι πολύ θετικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom