Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εγω πιστευω σε μια στιγμη σουρας απο παραπονο στη ζωη και με καποιον διπλα μπορει
τυχαια να γινει και το σεχ. με εμενα ποτε δεν επινε οταν βγεναμε μαζι γιατι φοβοτανε
μην συμβει αυτο και χαθει η αξιοπρεπεια της στα ματια μου.

Σήκω  φύγε  μακρυά  αδερφέ  .
Μην  αρχίσεις σε  κάποια  φάση  να  ψάχνεις  τοίχο να χτυπήσεις  την κεφάλα  σου !

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
εγω πιστευω σε μια στιγμη σουρας απο παραπονο στη ζωη και με καποιον διπλα μπορει
τυχαια να γινει και το σεχ. με εμενα ποτε δεν επινε οταν βγεναμε μαζι γιατι φοβοτανε
μην συμβει αυτο και χαθει η αξιοπρεπεια της στα ματια μου.

H κατασταση στην οποια βρισκεσαι ειναι χειροτερη και απο τα ναρκωτικα.
Σου μιλαω εκ πειρας. Θεωρουσα οτι η δικια μου ειναι αρωστημενη αλλα εσυ εχεις παει αλλο επιπεδο. Ασε που εγω μετα τα χθεσινα αρχιζω να τα ξεκαθαριζω λιγο τα πραγματα μαζι της.

Τεσπα απλα πραγματα αποφασισε τι θες?

Αμα θες σχεση?
Την πουτσισες τουλαχιστον υγιη σχεση / οσο γινεται με τρυπερ δεν θα εχεις ποτε με τουτη.

Αμα θες να τη γαμησεις?
Γειωσε την καμια 15 μερες και οταν σου κανει κολπακια να γυρισεις μην πεσεις πες της οτι θες να τη ξεπερασεις και δεν εισαι κανα παιδακι να παιζεις?
Αμα γουσταρει οντως και νιωθεις συναισθηματικα δεμενη / εξαρτημενη μαζι σου μπορει και να σου κατσει. (Εγω θα το επεφευγα γιατι θα γινει ποιο γαμημενη η κατασταση σου.

Αμα θες να τρεχεις απο πισω και να μην γαμησεις? (το να μην γαμησεις στην προκειμενη δεν ειναι κακο ισα ισα)

Τοτε συνεχισε οτι κανεις εισαι σε καλο δρομο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως θα ξαναθέσω την απορία μου και ας με κράξουν όσοι με κράξουν....
Πως είναι δυνατόν να κολάει κάποιος με κοπέλα του κλάδου ΧΩΡΙΣ να πηδήξει?
Και για τον πονηρίδη που θα πεταχτεί να πεί πως ερωτευόμαστε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε, να πώ το εξής: Αφού δεν καταφερες να το 'χεις μέχρι άντε και το 3ο ραντεβουδάκι, τί σκατά θες απο την κοπέλα? Να γίνετε φίλοι? Γιατί συγγνώμη αλλα τους φίλους και τις φίλες μου δεν είμαι υποχρεωμένος να τους αγοράζω ποτάκια των 20 και βάλε ευρώ κάθε 10 λεπτάκια ΜΟΝΟ για να τους μιλάω ή ακόμα χειρότερα για να μου λένε τον πόνο τους.
Χωρίς καμία ειρωνική διάθεση ή πρόθεση να προσβάλω τον συναγωνιστή που μας εξέθεσε την ιστορία του. Φύγε άμεσα. Θα χτυπάς το κεφάλι σου όπως είπε και ο Θείος Πουρούλης και αν κολήσεις πιο πολύ απ'ότι ήδη έχεις κολλήσει τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα απ'όσο φαντάζεσαι. Το καλύτερο θα ήταν να της κάνεις μια ξήγα και να της προσφέρεις μια τίμια συναλλαγή (sex-λεφτά). Με τρόπο φυσικά... Αν το δεχτεί έχει καλώς. Ειδάλλως θα συνεχίσεις να φθείρεσαι σε κάτι που δεν θα έχει καμία απολύτως προοπτική (είτε γαμήσεις είτε όχι).
Είναι η σεμνή και ταπεινή μου άποψη. Επεξεργάσου την, κράτα ό,τι νομίζεις πως βοηθάει (αν υπάρχει) και πέτα το υπόλοιπο.

Υ.Γ. Ρε πούστη μου πόση μοναξιά υπάρχει στον κόσμο ετούτο τελικά?
Υ.Γ.1 Κοράκια αμέσως να ρωτήσετε τι εθνικότητας είναι.... ΟΧΙ ρε δεν τα κάνουν μόνο οι Ρουμάνες αυτά.....είναι γενικό φαινόμενο.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ινδιάνε  τί ώρα  είναι  σήμερα  το  Pow wow ?
Πέμικαν  και νερό της  φωτιάς  θα  υπάρχει ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ινδιάνε  τί ώρα  είναι  σήμερα  το  Pow wow ?
Πέμικαν  και νερό της  φωτιάς  θα  υπάρχει ?
Την ώρα που θα βγαίνει το στοιχειό, θα βγεί και ο Ινδιάνος....
Χωρίς πεμικάν και νερό της φωτιάς δεν κάνουμε τίποτα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  !
Τελικά  εμείς  οι 2  πρέπει να  πάμε ένα  Τέξας  ένα  Νιου  Μέξικο ρε  παιδί μου !

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι   !
Τελικά  εμείς  οι 2  πρέπει να  πάμε ένα  Τέξας  ένα  Νιου  Μέξικο ρε  παιδί μου !
Πουρούλη πάρε και το ΕναΠροσωποΜηΕπιθυμητό και ελάτε στην Επαρχία της Τσιάπας να σας φιλοξενήσουμε οι σεμνοί και ταπεινοί Ινδιάνοι. Εχει πεμικάν, νερό της φωτιάς και τατάνκα βραστό για after να στρώσει η κοιλιά....
Στο Τέξας θα με κρεμάσουν τα χλωμά πρόσωπα για την αντάρτικη δράση μου.. :grin: :grin: :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Iorgos και σενα σε περιμένουμε στην Τσιάπας. Καλό παιδί φαίνεσαι και... φαγανό!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.878
Πόντοι
216
το απαγορευμένο το γεύεται μόνο ο μέγας σπόνσορας, ή ο αλβανός ή ο ρωσοπόντιος (κοσμοναύτης) που ζει με τα λεφτά από τους διάφορους σπόνσορες

συνήθως οι δύο τελευταίοι

;)

καλα το εθεσες αυτοι οι ρωσσοποντιοι γαμανε τα καλυτερα και οταν ειναι και παρθενα ακομα ... ειχα γνωρισει εναν παλια που ηταν μεσα στα πραγματα ... και ειχαμε πιασει κουβεντα !!! ο τυπος μου ειπε οτι ειναι πιο μπροστα απο τους αλλους γιατι εχουν λιβε ανταποκριση απο φτωχα χωρια στην ουκρανια, ρωσσια κτλπ και οτι ειχαν ανθρωπους συνηθος αποτυχημενες πουτανες που ψαρευανε κοπελιτσες συνηθος μουναρες για ενα καλυτερο αυριο τους λεγανε για εργοστασια στην θεσσαλονικη με μισθο και τετοια τις παραμυθιαζενε και  μολις φτανανε στο ελλαντα τις πουλαγανε ορ τις παρεδιδαν... 

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Δηλώνω ΕΝΟΧΟΣ.

Χρησιμοποίησα τις πουτές για ίδιον όφελος.

Τις εκμεταλλεύτηκα για να ξαναβρώ τη ψυχολογική μου ισορροπία.
Την είχα χάσει προς στιγμή όταν έφτασε στο τέλος της δεκαετής σχέση με ελλεεινίδα της οποίας ο εγωισμός περίσσευε και υπερείχε όλων των χαρισμάτων της, ακόμα και αυτών των υπέροχων μπλε ματιών.

Σας ευχαριστώ μουρά μου και ελπίζω να με συγχωρέσετε.

Υ.Γ. Ποιος είπε ότι οι πουτές δεν επιτελούν και κοινωνικό έργο πέραν αυτού της διασκέδασης (με μέτρο πάντα έτσι;).

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Παλιότερα που ήμουν ποιο νέος με τα γυμναστήρια μου, με τους κοιλιακούς μου κτλ… έπαιρνα τα αρχ/μου γιατί δεν είχα ούτε μηχανάκι… τώρα…αν δω κανένα μωράκι που μου αρέσει το φωνάζω για κουβέντα, του δείχνω φώτος από ταξίδια στο εξωτερικό, παρτούζες με διάφορες γυναίκες και φυσικά τα κλειδιά της Porsche πάνω στο τραπέζι (φυσικά η Porsche αραγμένη έξω από το μαγαζί). Στις περισσότερες των περιπτώσεων τσιμπάω κανένα τηλεφωνάκι (το ίδιο φυσικά ισχύει και με τις κοπέλες στα studio…αν και εκεί είναι ποιο εύκολα). Μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολη υπόθεση.  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παλιότερα που ήμουν ποιο νέος με τα γυμναστήρια μου, με τους κοιλιακούς μου κτλ… έπαιρνα τα αρχ/μου γιατί δεν είχα ούτε μηχανάκι… τώρα…αν δω κανένα μωράκι που μου αρέσει το φωνάζω για κουβέντα, του δείχνω φώτος από ταξίδια στο εξωτερικό, παρτούζες με διάφορες γυναίκες και φυσικά τα κλειδιά της Porsche πάνω στο τραπέζι (φυσικά η Porsche αραγμένη έξω από το μαγαζί). Στις περισσότερες των περιπτώσεων τσιμπάω κανένα τηλεφωνάκι (το ίδιο φυσικά ισχύει και με τις κοπέλες στα studio…αν και εκεί είναι ποιο εύκολα). Μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολη υπόθεση.  ;)
συμπερασμα η πορσε κανει τους κοιλιακους να παιρνουν τα αρχιδια τους..... :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ααααχαχαχαχαχα
η πόρσε έχει ελληνικές ή ξένες πινακίδες;
γιατί ως γνωστόν εάν έχει ξένες δε γαμάς.
ααααχαχαχαχαχα

που σαι ρε λάκη με το τριτούρμπο σου να τον ξεκωλιάσεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom