Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

Ρε συ Ποπ Πιτσιποπ θα μας τρελανεις τελειως ????

Χμμμμ τα πιο πιθανά βήματα κατά τη γνώμη μου κρίνοντας από τα (όχι δυστυχώς πολυάριθμα ομολογώ) καλά κοννέ που έχω κάνει:
1) Επιλέγεις για χορό κάποια που θα σου ρίξει μια ματιά/ χαμόγελο ενώ κάθεται ή ακόμα καλύτερα όταν είναι στην πίστα. Αν η συγκεκριμένη δεν είναι από τις κοπέλες που δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα και πάνε από προσωπικό σε προσωπικό ακόμα καλύτερα. Ακόμα καλύτερα αν την έχεις δει να βαράει 2-3 ποτά και έχει επιλέξει να ξεκουράζεται σε τραπεζάκι κοντά στο μπαρ. Η κοπέλα που έχει πιει τα ποτάκια της ακόμα και το διυλιστήριο του τζακ ντανιελς να έχει πάντα είναι πιο εύκολος στόχος.

Με τι να μεθησει με λεμοναδα ή νερακι ή αντε κανα martini ???

2) Στον χορό αν βλέπεις ότι είναι από αυτές που σηκώνει πασπατεύεις γερά διαφορετικά πιο τρυφερά. Και στις 2 περιπτώσεις εκτός από τα επίμαχα σημεία φροντίζεις και κάποια που οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία για να κάνεις τη "διαφορά" όπως επίσης της μιλάς λέγοντας τα κλασικά πόσο όμορφη είσαι κτλ κτλ.

Δλδ αν δεν σηκωνει δινεις 10-12 ευρα και καθεσαι σαν καλο παιδι ??? Ποια σημεια κανουν την διαφορα που ολλες οι γκομενες εκει εχουν σαλιωμενες ολλες τις τρυπες και τα εξωγκοματα. Γραματαοσημα ρε παιδι μου ???

3) Κερνάς ποτά και πιάνεις το μπλα μπλα αποφεύγοντας τα πολλά αγγίγματα και τις σοβαρές κουβέντες. Βλακειούλες και γελάκια και σε μια τέτοια σφήνα τσιμπάς κινητό κάνοντας αναπάντητη και στο κινητό της για να τσεκαρεις ότι το πήρες σωστά και να κάνεις σίγουρο ότι θα σε σημειώσει. Έπειτα από την επίτευξη του πρώτου στόχου κερνάς 1-2 ποτά (μέχρι στιγμής έχουμε φτάσει κατά μέσο όρο το 100αρικο - σημαντικό να μη δαγκωθείς σε αυτό το σημείο) για να δηλώσεις ότι πήρα το τηλέφωνο σου αλλά έχω λεφτά. Αν είναι αργά και πάντα σφήνα σε χαλαρή συζήτηση την ρωτάς πως θα γυρίσει σπίτι ή αν πεινάει κτλ κτλ μπας και καταφέρεις να την φορτώσεις επιτόπου. Αν είναι νωρίς και είσαι ένα μέσο πορτοφόλι που δεν θέλει να καταλήξει -300 ευρώ...τα μαζεύεις και ΦΕΥΓΕΙΣ. Δεν έχεις πει κατά τη διάρκεια της κουβέντας ότι είναι θεά, κούκλα, την αγαπάς κτλ κτλ.
Ναι κανε αναπαντητη και αν σου πει : Μωρο μου το εχω πανω το κινητο συνεχισε να καιρνας ή παρε στο 11888 να κανεις διασταυρωση στηχειων.
Νταξει οποτε περιμενε μεχρι τις 5 (καθημερινη) ή 6-7 (ΠΣΚ) βαλε και τον χρονο που θελουν να μετρησουν καρτες και να πληρωθουν και περιμενε με το πουλι στο χερι να γαμησεις με την αυγουλα !!!

4) Τώρα από εδώ και πέρα είναι θέμα χρημάτων. Θεωρώ και πάλι ότι θέλουμε την πιο οικονομική λύση και αυτή συνεχίζω. Την παίρνεις κάποια μέρα τηλέφωνο κατά τις 21:00 που έχει ξυπνήσει σίγουρα και ετοιμάζεται για δουλειά. Κατά 99% σου λέει να περάσεις από το μαγαζί και λες ότι θα πας αλλά ποτέ δεν το κάνεις. Μετά από μερικές μέρες στέλνεις κανένα κουκουρουκου μήνυμα και περιμένεις απάντηση ή αναπάντητη που 99% θα έχεις. Λες ότι θέλεις να την δεις κτλ κτλ. Αυτό φροντίζεις να κάνεις άμεσα όσο πιο αργά γίνεται για να μην κεράσεις πολύ. Δεν παίρνεις χορό αλλά ποτά και πετάς το παραμύθι ότι ήθελες πολύ να πας να την δεις αλλά δεν μπόρεσες γιατί σε κυνηγάνε που χρωστάς στα χαρτιά, που είσαι έμπορος όπλων κτλ κτλ (αν της πεις ότι ήσουν Σουηδία για να πάρεις το νόμπελ ποίησης έχεις χάσει τη μέχρι στιγμής σου επένδυση 150 ευρω συν τηλέφωνο και μήνυμα). Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό λες ότι με τίποτα δεν μπορείς να γυρίσεις σπίτι και δηλώνεις ότι δεν θέλεις να μείνεις μόνος και ότι μόνο και για βόλτα θα περιμένεις να την πας σπίτι. Εδώ παρακαλάς να σου πει ναι διαφορετικά οι πιθανότητες σου έχουν πλησιάσει πολύ κοντά στο 0%. Αν ακούσεις το ναι φρόντισε να το εκμεταλευτείς αλλά αν ακούσεις όχι .. άστο καλύτερα και σώσε μερικά λεφτά.

Δλδ της το παιζεις Τζειμς Μποντ !!! Στην πουτανα πουτανιες ???
Και μετα της το παιζεις πληγωμενο αγορι Στην Καραπουτανα Καραπουτανιες ???

Ημαρτον ρε πουστη μου σιγα μην γινεις και πρακτωρας των 5 Ηπειρων και της κανεις και κανταδα μηπως και γαμησεις πρωηνιατικα???

Απλα πραγματα και αμα κατσει εκατσε?

Πηγαινε σε ενα μαγαζι 5-6 φορες να σε μαθουνε να μην φοβουνται και οι γκομενες.
Διαλεξε πια θες και πες στο γκαρσονι να στην φερει εκει.
Πες 2 μαλακιες και αμα στα πρηξει παρτης εινα ΣΦΗΝΑΚΙ.
Εξηγεισε της οτι χωρους και μαλακιες δεν γουσταρεις γιατι αμα ειναι να στον γκαυλωσει μετα τι θα κανεις θα τραβας μαλακια στο μπανιο?
Πες της οτι ηρθες να περασεις 2 ωρες και θα φυγεις.
Ζητα τηλ στα ισια και πες της αμα γουσταρεις μπορουμε εκτος μαγαζιου να ριξουμε κανα γαμησι.
Δωσε ΜΑΞ 200-300 ευρο και γαμα την.
Αν οχι δεν εχασες και τιποτα μονο ενα σφηνακι...

Αυτα τα λεω εγω που δεν τα εχω καν δοκιμασει και δεν εχω καν γαμησει Στριπτιζου ακομα.

Αλλα εχω δοκιμασει οτι αλλη μαλακια υπαρχει και δεν επιασε οποτε.....

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν είχα διατριβή και τη μυστική συνταγή τώρα που έχω απίστευτες καύλες θα πήγαινα Ράσπουτιν (το οποίο προτιμώ) και θα έκανα όλα αυτά για να καταλήξω να σκοράρω. Την πρώτη φορά που κατάφερα να φύγω με μια κοπέλα από το Ράσπουτιν πάνω κάτω έτσι ήταν τα πράγματα. Λίγο πολύ σε ένα μέρος όπου όλα είναι μούσι μόνο με μούσι και πιωμένος έχεις πιθανότητες.

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά, επειδή δεν υπάρχουν κανόνες για το πως θα ρίξεις μια stripper, μην αναλλώνεστε στο να γράφετε με τις ώρες τον "Χρυσό Οδηγό των strip". Δεν έχει να κάνει. Σίγουρα, αν γουστάρεις μια γκόμενα, ΠΟΤΕ δεν την παίρνεις για χορό. Μου το έχει πει γκόμενα (stripper) με την οποία τα'χα 3 χρόνια. Ούτε χρήματα πολλά χρειάζεται να χαλάσεις, ούτε Paul Moorίδης να το παίξεις.

Πέμπτη βράδυ, πήγα σε ένα από τα "φροντιστήρια" της Συγγρού, το οποίο επισκέφτηκα πρώτη φορά, μαζί με ένα φίλο μου, αφού διάβασα τα αντίστοιχα σχόλιά σας από το forum. Κάτσαμε, ήρθαν 2-3 γκόμενες, τις έδιωξα γιατί είχα μπανίσει ένα πολύ καλό από την στιγμή που μπήκα. Περίμενα να κάνει το γύρο, έκατσε, την κέρασα 2 ποτάκια, και κάποια στιγμή μόνη της, με ρώτησε "Ποιό έιναι το κινητό σου?" Το πήρε, σχημάτισε το νούμερό της, το κάλεσε και αποθήκευσε το νούμερό μου στο κινητό της. Εν τω μεταξύ, η κοπέλα απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που έχω δει στο "χώρο" μέχρι σήμερα...

Μέχρι και facebook μου έδωσε λέμε. Ούτε συζήτηση για βόλτες έκανα, ούτε για γαμήσια, ούτε τπτ. Και σήμερα με πήρε τηλ. & βγήκαμε για καφεδάκι απογευματινό, εντελώς cool κατάσταση. Και όλα αυτά, χωρίς καμμία δική μου κίνηση....Χώρια πως έχω να πατήσω περίπου 2 χρόνια στα strip, έχοντας όμως πολύ ένδοξο παρελθόν και με αρκετά "τρόπαια".... Δεν ξέρω πού θα καταλήξει, αλλά από το τίποτα, μια χαρά μου φαίνεται!

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Αν είχα διατριβή και τη μυστική συνταγή τώρα που έχω απίστευτες καύλες θα πήγαινα Ράσπουτιν (το οποίο προτιμώ) και θα έκανα όλα αυτά για να καταλήξω να σκοράρω. Την πρώτη φορά που κατάφερα να φύγω με μια κοπέλα από το Ράσπουτιν πάνω κάτω έτσι ήταν τα πράγματα. Λίγο πολύ σε ένα μέρος όπου όλα είναι μούσι μόνο με μούσι και πιωμένος έχεις πιθανότητες.

Αρα απο τα λεγομενα σου απο πανω σημαινει οτι την ξαναδοκιμασες την συνταγη αλλα δεν  εκανες δουλεια???

Αρα απλα ηθελες να μας πεις πως καταφερες και εσυ να γαμησεις στριπτιτζου !!!

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Παιδιά, επειδή δεν υπάρχουν κανόνες για το πως θα ρίξεις μια stripper, μην αναλλώνεστε στο να γράφετε με τις ώρες τον "Χρυσό Οδηγό των strip". Δεν έχει να κάνει. Σίγουρα, αν γουστάρεις μια γκόμενα, ΠΟΤΕ δεν την παίρνεις για χορό. Μου το έχει πει γκόμενα (stripper) με την οποία τα'χα 3 χρόνια. Ούτε χρήματα πολλά χρειάζεται να χαλάσεις, ούτε Paul Moorίδης να το παίξεις.

Πέμπτη βράδυ, πήγα σε ένα από τα "φροντιστήρια" της Συγγρού, το οποίο επισκέφτηκα πρώτη φορά, μαζί με ένα φίλο μου, αφού διάβασα τα αντίστοιχα σχόλιά σας από το forum. Κάτσαμε, ήρθαν 2-3 γκόμενες, τις έδιωξα γιατί είχα μπανίσει ένα πολύ καλό από την στιγμή που μπήκα. Περίμενα να κάνει το γύρο, έκατσε, την κέρασα 2 ποτάκια, και κάποια στιγμή μόνη της, με ρώτησε "Ποιό έιναι το κινητό σου?" Το πήρε, σχημάτισε το νούμερό της, το κάλεσε και αποθήκευσε το νούμερό μου στο κινητό της. Εν τω μεταξύ, η κοπέλα απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που έχω δει στο "χώρο" μέχρι σήμερα...

Μέχρι και facebook μου έδωσε λέμε. Ούτε συζήτηση για βόλτες έκανα, ούτε για γαμήσια, ούτε τπτ. Και σήμερα με πήρε τηλ. & βγήκαμε για καφεδάκι απογευματινό, εντελώς cool κατάσταση. Και όλα αυτά, χωρίς καμμία δική μου κίνηση....Χώρια πως έχω να πατήσω περίπου 2 χρόνια στα strip, έχοντας όμως πολύ ένδοξο παρελθόν και με αρκετά "τρόπαια".... Δεν ξέρω πού θα καταλήξει, αλλά από το τίποτα, μια χαρά μου φαίνεται!

Ρε εχουμε πιει καφεδες εχουμε μαζεψει τηλεφωνα, μυνηματα μεχρι και για φαγητα εχουμε παει οσο για το facebook δεν το συζηταμε 11888 εχουμε γινει.

Μακαρι αδερφε να το καρφωσεις.

Συμφωνω παντως πολλα λεφτα δεν θελει αλλα υπομονη θελει αρκετη.

Επισης συμβουλη αμα δεν γαμησετε στην 2-3 εξοδο παρατηστε το διοτι απλα χανετε χρονο και χρημα (σιγα μην πληρωνει η καργιολιτσα)

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αρα απο τα λεγομενα σου απο πανω σημαινει οτι την ξαναδοκιμασες την συνταγη αλλα δεν  εκανες δουλεια???

Αρα απλα ηθελες να μας πεις πως καταφερες και εσυ να γαμησεις στριπτιτζου !!!

Βασικά τίποτα από τα 2.

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Κοίτα, η 2-3η έξοδος που λες δεν δείχνει σημάδια υπομονής. Αν η γκόμενα απλώς θέλει σπόνσορα, θα φανεί από το 1ο ραντεβού. Αυτή που είχα, τη "πήρα" μετά από 6 μήνες. Πολλές φορές μου έριχνε "άδεια για να πιάσει γεμάτα", εγώ εκεί. Λες και δεν  υπήρχε το γαμήσι για μένα. Κάποια στιγμή όμως φίλε μου, με τραβούσε εκείνη στο ξενοδοχείο να την πηδήξω.

Θέλει μέτρο σε όλα. Και στα χρήματα που θα χρειαστεί να χαλάσεις (δεν θα τα έδινες για μια τρίμπαζη Ελλεηνίδα σε άλλη περίπτωση???) και στο πως θα το χειριστείς. Οι γκόμενες αυτές ΔΕΝ γαμιούνται με τον καθένα και είναι πολύ ιδιαίτερες στο χειρισμό τους. Να ναι καλά η κοπέλα εκεί που είναι, 3 χρόνια, εκτός από τα απίστευτα γαμήσια, μου έμαθε πάρα πολλά για τις "συναδέλφισσές" της.

Μπορεί ούτε στο 10ο ραντεβού να μη γαμήσεις. Ξέρεις πόσους σαν εμένα και εσένα μπορεί να έχει η κάθεμια και να "παίζει"??? Πάρα πολλούς, περίπου όσοι είναι οι πελάτες της κάθε βράδυ και περισσότεροι. Άρα, όποιος κάνει την ΔΙΑΦΟΡΑ, κερδίζει. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα "βαθιά τσέπη". Αλλά αρκετά παραπάνω....

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.freewebs.com/caiman/Euro/Scheine/500eurov.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4gym-kozan.koz.sch.gr/euro/xartonomismata/200euroR.gif

Προτιμάτε τις τίμιες συναλλαγές... ;)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.freewebs.com/caiman/Euro/Scheine/500eurov.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4gym-kozan.koz.sch.gr/euro/xartonomismata/200euroR.gif

Προτιμάτε τις τίμιες συναλλαγές... ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλιως βγαλτε καμια κγομενιτσα κανονικη. Το γεγονος οτι δεν θα ειναι Τρυπερ δεν σημαινει οτι πρεπε να ειναι μπαζο.β

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλιως βγαλτε καμια κγομενιτσα κανονικη. Το γεγονος οτι δεν θα ειναι Τρυπερ δεν σημαινει οτι πρεπε να ειναι μπαζο.β

ερώτηξις.....

τις τρύπερς ποιοί τις γαμάνε τζάμπα;

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Μαλον παρανοισες.

Αμα δεν κατσι να γαμησεις τρυπερ με 200-300 ευρα ή εστω αλλα 200 σε ποτα μαξ τοτε καλυτερα γκομενιτσα απο εξω αυτο λεω.

Οπως λεει και ο Μακ προτιματε τιμιες συναλαγες. Μην περιμενεις ποτε θα σε γαμησει γιατι μπορει να σου βγει κατι τις λιγακι ακριβο το γαμησι αυτο....

Επισκέπτης
ερώτηξις.....

τις τρύπερς ποιοί τις γαμάνε τζάμπα;

συνήθως αυτοί που ανέχονται την μιζέρια κ την μαλακία τους...

άρα αυτοί που κατα βάση έχουν μεγάλη υπομονή...

υπάρχει κ η κατηγορία του ωραίου/φραγκάτου ή μη/καυλιάρη...που γαμάει κ εξαφανίζεται..-->που είμαι ο καλύτερος...

Επισκέπτης
Αλιως βγαλτε καμια γκομενιτσα κανονικη. Το γεγονος οτι δεν θα ειναι Τρυπερ δεν σημαινει οτι πρεπε να ειναι μπαζο.β

Το οτι θα είναι τρύπερ,δεν σημαίνει οτι δεν θα είναι μπάζο...;)

*Μπάζα δεν είναι μόνο οι άσχημες...είναι και οι τελειωμένες...είναι κ οι μαλακισμένες...κ πολλές άλλες...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Το οτι θα είναι τρύπερ,δεν σημαίνει οτι δεν θα είναι μπάζο...;)

*Μπάζα δεν είναι μόνο οι άσχημες...είναι και οι τελειωμένες...είναι κ οι μαλακισμένες...κ πολλές άλλες...

Συμφωνω δεν περιορισα την κατηγορια. Γιατι λιγες ασχημες τριπερ αντιμετωπιζουμε καθημερινα ?

Παντως αμα εισαι φραγκατος δεν εχει νοημα να περιμενεις σε καταδιωξη mode κανα 6μηνο μηπως και γαμησεις τα σκας εξαρχης. Εκτος αν τα καταθετεις με δοσεις σαν το στεγαστικο ενα πραγμα... :idiot:

Επισκέπτης
Γιατι λιγες ασχημες τριπερ αντιμετωπιζουμε καθημερινα ?

Παντως αμα εισαι φραγκατος δεν εχει νοημα να περιμενεις σε καταδιωξη mode κανα 6μηνο μηπως και γαμησεις τα σκας εξαρχης. Εκτος αν τα καταθετεις με δοσεις σαν το στεγαστικο ενα πραγμα... :idiot:

1.Οι περισσότερες είναι μπάζα του κερατά...γι'αυτό καλύτερα να τις βλέπεις βράδυ...

2.Φραγκάτος ή μη...αμα περιμένεις να γαμήσεις καταθέτοντας στο κατάστημα...είσαι χαμένος..οι καταθέσεις γίνονται στο μουνί...όχι στα "μουνιά"...με 25€ κ ψηλά έχει βάλει τον πήχη ο άρχοντας...

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
καρτέρι στα γκαραζ των παρακείμενων ξενοδοχείων και μόλις εμφανίζεται το φόρτωμα να ρωτάμε τον καταφερτζή
"συγνώμη φιλαράκι πως το έριξες το μουνί εεε?"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom