Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα παιδια το λενε με την εννοια οτι οι στριπτιτζουδες και ειδικα στην ελλαδα ειναι τρελα τσογλανια..οτι σε παιζουνε πως το λενε..σε καβλωνουν σου τρωνε τα λεφτα και μετα πανε παραδιπλα.το να καταφερεις να κερδισεις την προσοχη τους χωρις να εχουν κερδος ειναι πραγματι επιτευγμα
Δεν θελω να πω οτι ειναι οσιες παρθενες αλλα τα λεφτα σου δεν στα τρωνε αυτες αλλα μαλλον τα μαγαζια που τις εχουν αφου εκει τα σκας, απο εναν χωρο αυτες παιρνουν περιπου το 30% τα υπολοιπα πανε στον υποκοσμο που λεγαμε παραπανω.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Δεν θελω να πω οτι ειναι οσιες παρθενες αλλα τα λεφτα σου δεν στα τρωνε αυτες αλλα μαλλον τα μαγαζια που τις εχουν αφου εκει τα σκας, απο εναν χωρο αυτες παιρνουν περιπου το 30% τα υπολοιπα πανε στον υποκοσμο που λεγαμε παραπανω.

ε το συστημα ολο εννοω οτι στα τρωει..αυτες μπορει να μην τα παιρνουν ολα αλλα αποτελουν το μεσο με το οποιο θα στα παρει το μαγαζι..ειναι δουλεια τους να μπορουν να παιζουν τους αντρες

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ε το συστημα ολο εννοω οτι στα τρωει..αυτες μπορει να μην τα παιρνουν ολα αλλα αποτελουν το μεσο με το οποιο θα στα παρει το μαγαζι..ειναι δουλεια τους να μπορουν να παιζουν τους αντρες
Εκει θελω να καταληξω φιλε μου το 95% ολων που μπαινουν εδω τα βαζει με τις γκομενες λες και εχει να κανει με τις φοιτητριουλες που ειχε στη σχολη χωρις να υπολογιζει οτι ολες αυτες δρουν και κοινουνται υπο τις οδηγιες των μαγαζατωρων και υπο το φοβο των μπραβων, που εμαθαν ολες αυτες ρε φιλε να παιζουν τους ανδρες στα χωρια τους που δεν ειχαν ουτε δρομο και ζουσαν στις λασπες εδω φορεσαν πρωτη φορα πεδιλα με τις γαλωτσες ειτανε, μην τρελαθουμε εντελως ας πουμε και μια φορα την αλήθεια σε αυτον τον τοπο.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια σορυ αλλα δεν συμφωνω πως οι στριπερς ειναι καθοδηγουμενες απο τους μαγαζατορες και ελεγχονται απο τους μπραβους. Αυτο μπορει να συμβαινει σε περιπτωσεις νεοφερμενων κοριτσιων που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα και καποιοι τις εκμεταλλευονται για ενα διαστημα μεχρι αυτες να ξυπνησουνε και να κανουνε το κουμαντο τους.
Σε ολα τα μεγαλα στριπ της Αθηνας δε νομιζω να υπαρχουν πολλες κορασιδες που παιζουν το ρολο της στριπερ υπο την απειλη μπραβου.
Ολες σχεδον μενουν μονες ή με αντρες ή με γκομενους στα σπιτακια τους και οσα παιρνουν το πρωι τοσα βαζουν και στην τσεπη τους.
Οι "κανονικοι" μπραβοι δεν ασχολουνται με το χαβα του μουνιου της καθε μαλακισμενης. Ειναι επαγγελματιες και τα παιρνουν χοντρα για την προστασια των μαγαζιων και μονο. Τωρα για νταβατζηδες του κωλου και εκμεταλλευτες παντα υπαρχουν. Ή εχουν πουλησει καποιο παραμυθι στη κοπελα ή την σερνουν καιρο για τα χαρτια της κτλ. Δεν ειναι ομως το ειδος των μπραβων που αναφερομαστε.
Γενικα οταν ακουμε το παραμυθι του μπραβου απο μια στριπερ γινεται για να αποφυγει ή να καθυστερησει καποια κατασταση.
"Δε μπορω μωρο μου να βγω μαζι σου ακομα,με εχουν χωμενη σε ενα δωματιο με ενα παξιμαδι και νερο και με μαστιγωνουνε. Εσυ να ερχεσαι ομως απο το μαγαζι να σου λεω το πονο μου και καποια στιγμη θα καταφερω να ξεφυγω και να παμε για καφε".
Οι στριπερ δινουνε λογαριασμο μοναχα στο μουνι τους. Αν γουσταρουνε καποιον βγαινουν,με αντιτιμο ή χωρις,αν δεν γουσταρουν πλακωνουν οι μπραβοι και οι μαγαζατορες και αρχιζει η περιπετεια.

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια σορυ αλλα δεν συμφωνω πως οι στριπερς ειναι καθοδηγουμενες απο τους μαγαζατορες και ελεγχονται απο τους μπραβους. Αυτο μπορει να συμβαινει σε περιπτωσεις νεοφερμενων κοριτσιων που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα και καποιοι τις εκμεταλλευονται για ενα διαστημα μεχρι αυτες να ξυπνησουνε και να κανουνε το κουμαντο τους.
Σε ολα τα μεγαλα στριπ της Αθηνας δε νομιζω να υπαρχουν πολλες κορασιδες που παιζουν το ρολο της στριπερ υπο την απειλη μπραβου.
Ολες σχεδον μενουν μονες ή με αντρες ή με γκομενους στα σπιτακια τους και οσα παιρνουν το πρωι τοσα βαζουν και στην τσεπη τους.
Οι "κανονικοι" μπραβοι δεν ασχολουνται με το χαβα του μουνιου της καθε μαλακισμενης. Ειναι επαγγελματιες και τα παιρνουν χοντρα για την προστασια των μαγαζιων και μονο. Τωρα για νταβατζηδες του κωλου και εκμεταλλευτες παντα υπαρχουν. Ή εχουν πουλησει καποιο παραμυθι στη κοπελα ή την σερνουν καιρο για τα χαρτια της κτλ. Δεν ειναι ομως το ειδος των μπραβων που αναφερομαστε.
Γενικα οταν ακουμε το παραμυθι του μπραβου απο μια στριπερ γινεται για να αποφυγει ή να καθυστερησει καποια κατασταση.
"Δε μπορω μωρο μου να βγω μαζι σου ακομα,με εχουν χωμενη σε ενα δωματιο με ενα παξιμαδι και νερο και με μαστιγωνουνε. Εσυ να ερχεσαι ομως απο το μαγαζι να σου λεω το πονο μου και καποια στιγμη θα καταφερω να ξεφυγω και να παμε για καφε".
Οι στριπερ δινουνε λογαριασμο μοναχα στο μουνι τους. Αν γουσταρουνε καποιον βγαινουν,με αντιτιμο ή χωρις,αν δεν γουσταρουν πλακωνουν οι μπραβοι και οι μαγαζατορες και αρχιζει η περιπετεια.
Φιλε μου μην τρως το παραμυθι που σου σερβιρουν οι μαγαζατωρες οι περισσοτερες απο αυτες ερχονται στην Ελλαδα χωρις να ξερουν τι ακριβως θα κανουν ξερουν οτι θα χωρευουν γυμνες αλλα δεν ξερουν για τους φραπεδες κτλπ καθως αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται. Αν εξαιρεσουμε κατι σαρανταρες στα τελειωματα ολες οι υπολοιπες στεκονται σουζα στο μαγαζατωρα (μην ακους παραμυθια πεφτει και ξυλο). Οι ποιο πολλες μαινουν σε διαμερισματα (2 μαζι) τα οποια τους νοικιαζει το μαγαζι και συνηθως κλειδια εχει και καποιος μπραβος (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΡΙΠΤΙΖΟΥΣ). Επειδη μενω σε περιοχη με πολλες τετοιες κοπελες γενικα πεφτει πολυ αγρια εκμεταλευση και σε εμας και σε αυτες απο τα μαγαζια η γνωμη μου ειναι οτι γινει να γινει με μια επισκεψη στο μαγαζι οσο ποιο πολλες φορες εμφανιζεσαι τοσο χειροτερα ειναι και για σενα αλλα και για εκεινη αν πραγματικα γουσταρει (γινεσαι γνωστος χαλας λεφτα και ο μαγαζατωρας εχει απαιτησεις αν εσυ εξαφανιστεις αφου εχεις χαλασει ενα καρο λεφτα αυτη παιζει να αρπαξει και ξυλο). Τωρα οσον αφορα για το παραμυθι που δηθεν λενε οτι δεν μπορω να βγω λογω μπραβων εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε αντιθετα μου εχει τυχει πολλες φορες η γκομενα να προσπαθει να καλυψει της μαλακιες που της κανει το μαγαζι γιατι πολυ απλα φοβαται. Γενικα να μην τρωμε το παραμυθι οτι για ολα φταινει αυτες.

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Πολλές ταινίες βλέπετε με μαφίες μπράβους και ανυπεράσπιστες πουτάνες. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Υπάρχουν κι αυτές οι καταστάσεις αλλά η φαντασία του καθενός οργιάζει. Αξιολογήστε πιο προσεκτικά ότι ακούτε απο όλες τις πλευρές. Οι εποχές που οι γκόμενες δεν είχαν χαρτιά και τις κλείδωναν και τις έδερναν έχει παρέλθει προ πολλού. Η ζωή δεν είναι κακογραμμένο σεναριο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πολλές ταινίες βλέπετε με μαφίες μπράβους και ανυπεράσπιστες πουτάνες. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Υπάρχουν κι αυτές οι καταστάσεις αλλά η φαντασία του καθενός οργιάζει. Αξιολογήστε πιο προσεκτικά ότι ακούτε απο όλες τις πλευρές. Οι εποχές που οι γκόμενες δεν είχαν χαρτιά και τις κλείδωναν και τις έδερναν έχει παρέλθει προ πολλού. Η ζωή δεν είναι κακογραμμένο σεναριο.
ειναι σινεφιλ το κοινο των μπουρδελων.....μεχρι και αγγελοπουλο βλεπουν φιλε... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρα  η τρικλοποδια που βαζω ειναι...μεσαιωνικη??? :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μεσαωνικο ειναι το μαστιγιο με τα σιδερενια καρφια....η τρκλοποδια ειναι ελληνικη και ποδοσφαιρικη βλ Καλλιτζακης παλια...

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ίσως να ξέρετε περισσότερα......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι μεσαωνικο ειναι το μαστιγιο με τα σιδερενια καρφια....η τρκλοποδια ειναι ελληνικη και ποδοσφαιρικη βλ Καλλιτζακης παλια...
Τουλαχιστον ειμαι...πατριωτηs
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ίσως να ξέρετε περισσότερα......
παντως μια πουτανα που πηγαινα παλιοτερα ειχε κατα καιρους μελανιες καλες αρα ξυλο πεφτει ακομη...τωρα ποιος την εδερνε και γιατι δεν ξερω αλλα ετσι και τον πετυχω τον πουστη.... :fuck2: :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κανεις δεν μιλησει για μεσαιωνικα βασανιστηρια ουτε για κλειδωμενες γκομενες, μενω σε γειτονια με τα ποιο πολλα στριπτιζαδικα και εχω καποιους γνωστους που εχουν νοικιασει σπιτια σε τετοιες κοπελες και αρα αυτα που σου λεω δεν τα εχω βγαλει απο την κοιλια μου ουτε τα εχω δει σε καμοια ταινια. Αυτο που ξαναλέω ειναι το εξης, οτι οι γκομενες μεσης και νεαρης ηλικιας ελεγχονται πληρως απο τα μαγαζια με το φοβο των μπραβων κανεις δεν μιλησε για το εξπρες του μεσονυχτιου αλλα οτι πεφτουν φαπες σε μερικες, πεφτουν για να φοβουνται και οι υπολοιπες. Η δικη μου γνωμη ειναι ενα χτυπημα και καλο δηλαδη πας σε ενα μαγαζι φορτωνεις μια γκομενα μεχρι 100 Ευρω κανωντας της σαφες οτι την γουσταρεις για εξω απο το μαγαζι αν αυτη γουσταρει και δεν φοβαται θα πει ναι, αν πει οχι δεν ξαναπατας στο μαγαζι. Απλα πραγματα.

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως μια πουτανα που πηγαινα παλιοτερα ειχε κατα καιρους μελανιες καλες αρα ξυλο πεφτει ακομη...τωρα ποιος την εδερνε και γιατι δεν ξερω αλλα ετσι και τον πετυχω τον πουστη.... :fuck2: :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγω εχω δει καψιματα απο τσιγαρο στα μπουτια στριπτιζους, ειπαμε συμβαινουν αυτα (οχι πολυ συχνα) ασχετα αν μερικοι τρωνε το παραμυθι των μαγαζιων οτι για ολα φταινε η πουτανες οι γκομενες και οι μαγαζατωρες ειναι αγγελουδια.

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Κανείς δεν είπε πως οι μαγαζάτορες είναι άγγελοι ούτε οι μπράβοι αλλά το παραμύθι πάει σύννεφο απ' όλους και όλες για ευνόητους λόγους. Κάποτε χορεύτρια έσερνε αγαπητικό στο μαγαζί κάθε βράδυ με την δικαιολογία πως την απειλούσε κάποιος μπράβος και μετά γελούσαν με τον βλάκα που πήγαινε και τ' ακούμπαγε για να 'ναι το μωρό του ασφαλές. Του έδειχνε κι ένα κάψιμο που είχε στον κώλο που το είχε κάνει γιατί είχε κάτσει σε μια κάφτρα απο τζάκι κατα λάθος και έλεγε πως την καίει. Αλλά τέλος πάντων αφού έτσι θέλετε να πιστεύεται καλά και κάνετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom