Λοιπόν αλάνι επειδή δεν ξέρω ποιος είσαι ή τί εμπειρίες έχεις (που προφανώς προέρχονται από το εξωτερικό) δεν θα σε βρίσω και δεν θα σε μειώσω. Η φύση του Κακού Ινδιάνου θα βγει αλλά σε επίπεδα ανεκτά.
1)Ξεκινάμε απο μια κοινή συνισταμένη (ελπίζω) για να μην παρεξηγούμαι...
Οι μαγαζάτορες δεν είναι αγγελούδια και ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ (μαθε να γράφεις ελληνικά μαλάκα και πάνω από όλα να διαβάζεις). Εσύ δηλαδή θες να μας πεις πως οι β' κατηγορίας γκόμενες που έρχονται Ελλάδα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΒΕ???????
Εχεις δίκιο!! τους είπαν προφανώς πως Έλληνες σαν και εσένα γουστάρουν χεράκι, μπουτάκι και φιλάκι στο μέτωπο.
2)Ειδικά εδώ θα προσπαθήσω να είμαι κόσμιος. Βρε στόκε!
Λες τυχαία να υπάρχουν τόσα στριπτηζάδικα στον χάρτη που σου ανοίγει η γαμημένη η σελίδα που μπήκες για να πετάξεις τη μαλακία σου... Ή μήπως δεν ξέρεις για τα κρυφά στριπ, τα κωλόμπαρα και τις κονσομασιόν???????????? Αλλά ναι! που να τρέχουνε πίσω στην πατρίδα τους να δουλέψουν σαν πουτάνες.... Συγγνώμη αδερφέ εννοούσα σαν καλλιτέχνιδες.... Αλήθεια την κοπέλα που δουλεύει ξεβράκωτη τι την θεωρείς??????
Οι γκόμενες από Τσεχία, Πολωνία, Βαλτικές και αλλες χώρες που αναφέρεις ΔΙΨΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ξέρουν πολύ καλά πως τα πιο εύκολα φράγκα που θα βγάλουν ποτέ είναι απο μαλάκες σαν και την πάρτη σου, που θα φάνε την όποια παραμύθα θα τους πουλήσουνε... Εκτός και αν πραγματικά πιστεύεις πως η παρέα που σου κρατάνε(το μόνο που θα σου κρατάν μαλάκα) αξίζει τα λεφτά της
Ξεκόλλα οι πρώτες λέξεις που μαθαίνουν είναι οι εξής
α)καψούρα(εσύ είσαι αυτός)
β)μαλάκας (και πάλι εσύ είσαι αυτός)
Όσο για τους μαγαζάτορες που λές στο ξαναλέω μπας και το καταλάβεις... ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ! Και πες πως μια γκόμενα κάνει σχέση με έναν πελάτη εκτός μαγαζιού.... Μην ανησυχείς ξέρουν πως υπάρχουν μαλάκες σαν και εσένα που θα συνεχίσουν να ακουμπάνε φράγκα με σκοπό να βγάλουν τα καημένα τα κορίτσια από την πορνεία, που δεν ξέραν πως θα ήταν η δουλειά τους και φυσικά με 10.000 Ε αγοράζουν μια άλλη πιο νέα και πιο καλή (και φυσικά πιο επικερδης γιατί πρέπει να γαμήσω νέο αίμα και ποιον σκέφτηκα???).
Ξεκόλλα κολλημένε όσο μιλάμε για Ελλάδα μιλάμε για χώρες που οι κοπέλες έρχονται χωρίς βίζα και δεν έχουν ανάγκη από του μαγαζάτορες.... Μαγαζάτορες πολλοί... Μαλάκες σαν και εσένα λιγοι.....πλέον.
3)Εδω ειδικά δεν θα πώ και πολλά, επειδη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ (και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν...) αύριο τη Ρουμάνα μου θα τη στείλω στη δουλειά ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΛΑΝΙΕΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Ελπίζω να πέσεις πάνω της και να της αφήσεις φράγκα επειδή ξέμεινα και απο ρευστό..... Μην ανησυχείς θα σε πάρει αυτή για να βγείτε για καφέ κάποια στιγμή....
Α! Και όσοι τις γαμάνε δεν είναι τόσο ηλίθιοι να δουλεύουνε στο ίδιο μαγαζί......
4)Επειδή το θέτεις επί προσωπικού.......
Προσωπικά θεωρώ ότι στα 10 Ευρώ έχει Φραπέ, στα 50 Ακάποτο τσιμπούκι, στα 100 γαμήσι χωρίς οίκτο και στα 300 και πάνω ξεκώλιασμα στο Χοτέλι και όπου φτάσει.....Ναι είμαι Κακός και Αποιοτικός Ινδιάνος.....
Εσύ μάλλον όμως είσαι από τους τύπους που πιστεύουν πως να κωλομπατσιάζω/δαχτυλιαζω/γαμάω την στριπτητζού και να την ακούν μέχρι τό απέναντι στριπτητζάδικο είναι βαριά δουλειά για μια κυρία με haute niveau intellectuelle, και πως οφείλω να ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ... Δεν πειράζει συνέχισε να την πληρώνεις για να σου λέει τί τραβάει με μαλάκες σαν και εμένα και πόσο διαφορετικός είσαι εσύ... Εννοείται πως εσύ δεν είσαι σαν και τους υπόλοιπους και γι'αυτό σε θέλει.... Ειλικρινα σε ευχαριστώ
που υπάρχεις για να βγάζουν και κανένα φράγκο οι καημένες οι κοπέλες και να τα ακουμπάνε μετά...αλλού.
Υ.Γ.
Παραμύθι χωρίς Δράκο υπάρχει βρε βλάκα????????????????? Και άντε το τέρας του Λοχ Νες πειστήκατε, μετά από χρόνια πως δεν υπάρχει(νταβατζης)... Με το Φάντασμα του Καουντερμπέρυ (μαγαζάτορες) τί γίνεται????????? Μάλλον το ψαχνετε ακόμα εεεε?.......
Υ.Γ.2 Χεσμένους τους έχω τους μαγαζάτορες και πίστεψε με σε διαβάζουν αυτή την στιγμή.... Αν θές να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για ΕΣΕΝΑ, κόψε τις μαλακιές, γιατι το σότο που τρως δεν έχει τελειωμό.... Τα κορίτσια ΕΚΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ με ένα απλό ποσοστό στο μαγαζάτορα.
Υ.Γ.3 Εννοείται πως οι μελανιές που θα δεις αύριο θα είναι στα μπουτάκια, στα χεράκια και στο κωλαράκι. Δεν φαντάζομαι να έχεις δει μελανιές πουθενά αλλού...
Υ.Γ.4 Μην το πάρεις προσωπικά δεν αναφέρομαι σε εσένα... Όπως φυσικά και εσύ δεν αναφερόσουνα σε εμένα.......