Φιλε μου ο τυπος που λες μαλλον ειναι τυχερος μεσα στη μαλακια του σκεψου τι θα μπορουσε να του ειχε συμβει αν η γκομενα ελεγε αληθεια. Παντως εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε να μου πουλησουν τετοια παραμυθια αυτα που σου λεω τα ξερω απο αλλες πηγες ποιο εμπιστες, τελος παντων ο καθενας πιστευει οτι θελει εμενα αυτο που μου τη σπαει αφανταστα ειναι οτι μπαινει ο καθενας εδω μεσα και τα χωνει στις γκομενες που δεν τις πηδηξε η που του εφαγαν λεφτα και δεν καταλαβαινει οτι οσο θυμα ειναι αυτος αλλο τοσο ειναι και αυτες και οτι ο μονος κερδισμενος ειναι ο μαγαζατωρας - νταβατζης.Κανείς δεν είπε πως οι μαγαζάτορες είναι άγγελοι ούτε οι μπράβοι αλλά το παραμύθι πάει σύννεφο απ' όλους και όλες για ευνόητους λόγους. Κάποτε χορεύτρια έσερνε αγαπητικό στο μαγαζί κάθε βράδυ με την δικαιολογία πως την απειλούσε κάποιος μπράβος και μετά γελούσαν με τον βλάκα που πήγαινε και τ' ακούμπαγε για να 'ναι το μωρό του ασφαλές. Του έδειχνε κι ένα κάψιμο που είχε στον κώλο που το είχε κάνει γιατί είχε κάτσει σε μια κάφτρα απο τζάκι κατα λάθος και έλεγε πως την καίει. Αλλά τέλος πάντων αφού έτσι θέλετε να πιστεύεται καλά και κάνετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε τι κάθεστε και λέτε?????
Οι τζούδες είναι θύματα????
Ρε για συνέλθετε λίγο....
Κανείς δεν τις έφερε εδώ με τη βία.
Γνωρίζαν πάρα πολυ καλά τί έρχονται να κάνουν στα μαγαζιά...
Για τον μαγαζάτορα οι κοπέλες είναι ανακυκλώσιμες...Κοινώς χέστηκε και δεν θα χαλάσει την ζαχαρένια του.
Οι κοπέλες δεν εκβιάζονται από κανέναν.
Οι περισσότερες ελέγχονται με άλλα μέσα από τους γκόμενους τους. Και για να τα κάνω πιο νιανια... Εξαρτώνται από αυτούς.
Όσο για τις μελανιές... το γαμάω και δέρνω όλοι το ξέρουμε. Καιρός να μάθουμε και το άλλος πληρώνει και άλλος γαμάει...
Μην τρώτε τα πεπαλαιωμένα παραμύθια του σκληρού και αδίσταχτου νταβά. Υπάρχουν αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις πια. Το ότι δεν μας κάθονται τις οδηγεί να εφευρίσκουν αυτές τις ανόητες ιστορίες και να τα ρίχνουν σε νταβάδες ή στους μαγαζάτορες. Οι περισσότερες επιστρέφουν μια χαρά σπιτάκια τους όπου τους περιμένει ο γκόμενος τους.
Υ.Γ. Όποιος δεν περνάει τη νύχτα/ξημέρωμα στο σπίτι της στριπτητζούς... χάνει!
Για τον μαγαζάτορα οι κοπέλες είναι ανακυκλώσιμες...Κοινώς χέστηκε και δεν θα χαλάσει την ζαχαρένια του.
Οι περισσότερες ελέγχονται με άλλα μέσα από τους γκόμενους τους. Και για να τα κάνω πιο νιανια... Εξαρτώνται από αυτούς.
Όσο για τις μελανιές... το γαμάω και δέρνω όλοι το ξέρουμε. Καιρός να μάθουμε και το άλλος πληρώνει και άλλος γαμάει...
Μην τρώτε τα πεπαλαιωμένα παραμύθια του σκληρού και αδίσταχτου νταβά. Υπάρχουν αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις πια. Το ότι δεν μας κάθονται τις οδηγεί να εφευρίσκουν αυτές τις ανόητες ιστορίες και να τα ρίχνουν σε νταβάδες ή στους μαγαζάτορες. Οι περισσότερες επιστρέφουν μια χαρά σπιτάκια τους όπου τους περιμένει ο γκόμενος τους.
Ρε τι κάθεστε και λέτε?????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
.........
Με αυτο τι εννοεις ...... γιατι εχω περασει νυχτα σε σπιτι στριπερ στρωματσαδα και να πινουμε κρασι .... αλλα το ξημερωμα σηκωθηκα και εφυγα ..... μηπως εχασα κατι συναδελφε ??????
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υπουργάρα μου εσύ ξέρεις. Τί λες έχασες εκείνο το βράδυ?Με αυτο τι εννοεις ...... γιατι εχω περασει νυχτα σε σπιτι στριπερ στρωματσαδα και να πινουμε κρασι .... αλλα το ξημερωμα σηκωθηκα και εφυγα ..... μηπως εχασα κατι συναδελφε ??????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Δεν εχασα γιατι το καναμε 3 - 4 φορες .... χορεψαμε .... καναμε μπανακι .... φαγαμε ...... αλλα ηθελε να δουμε ταινια και εφυγα ..... μετα απο μερικες μερες ομως τωρα που θυμαμαι ναι κοιμηθηκαμε μαζι ολο το βραδυ ..... και μας χτυπησανε οι ηλιαχτιδες και των δυο μας τα ματοτσινορα ..... ναι ηταν ωραια .... της χαϊδευα τα μαλλια και πηγαμε μετα βολτουλα στο πεζοδρομο ..... θελω να ξαναζησω τετοιες στιγμες .... αλλα ξερεις κατι Ινδιανε .... σαν την πρωτη φορα .... καμια ..... εχει χαθει λιγο απο τη μαγια των στιπερ στα ματια μου ....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ti ora isounes sto spiti allis?
Are you talking to me monsieur ?????
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Are you talking to me monsieur ?????
ston indiano...
pali me alli isounes?
Επισκέπτης
Ti ora isounes sto spiti allis?
εσυ τι ώρα ήσουνες ? τι φέλεις να μας πεις τώρα ?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υπουργέ μου έτσι είναι οι εμπειρίες κερδίζονται. Χανεται η μαγεία και οι ευκαιρίες ;)
Iorgos esi pou isounes?
Ego den imounes spiti allis. Allis isounes spiti mou.
Iorgos esi pou isounes?
Ego den imounes spiti allis. Allis isounes spiti mou.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
αλλα ηθελε να δουμε ταινια και εφυγα .....
Σκληρος Υπουργός !
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Σκληρος Υπουργός !
Στεναχωρεθηκα μετα ομως ..... που την αφησα μονη της ..... αυτο ακομα δεν το εχω συγχωρεσει στον εαυτο μου ......
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Στεναχωρεθηκα μετα ομως ..... που την αφησα μονη της ..... αυτο ακομα δεν το εχω συγχωρεσει στον εαυτο μου ......
Σιγουρα δεν τις εφερε κανεις με τη βια αλλα και σιγουρα αυτες δεν ηξεραν τι πανε να κανουν εδω γιατι αλλο στριπτιζου σε Αγγλια, Ολλανδια κ.λ.π και αλλο στην Ελλαδα. Δεν ξερω αν οι γκομενες ειναι τοσο αναλωσημες οσο λες (σκεψου οτι η Ελλαδα φτωχαινει και γκομενες απο Τσεχοσλοβακια, Ουγγαρια, Πολωνια και Βαλτικη εχουν σχεδον εξαφανιστει βαλε και την καμπανια που γινεται στις χωρες τους να μην ερχονται Ελλαδα για τους λογους που εσυ και καποιοι αλλοι θεωρηται παραμυθια) αυτο που ξερω ειναι οτι κανενας μαγαζατωρας δεν θελει οι γκομενες του να εχουν νταλαβερια με πελατες εκτος μαγαζιου για πολλους και διαφορους λογους (χανει χρημα, φασαριες κ.τ.λ) και ο τροπος που το πετυχαινει ειναι ο πατροπαραδωτα γνωστος (απειλες και εννιοτε ξυλο). Τωρα οσο για τους γκομενους που λες οι ποιο πολλοι εχουν σχεση με το μαγαζι ετσι δεν ειναι? (μπραβοι, νταβαδες, σερβιτοροι, DJ, αφεντικα). Τελος παντων αν καποιοι απο εδω θελουν να προσκηναναι τους μαγαζατωρες και να θαβουν τις γκομενες ειναι δικο τους θεμα αυτο που εγω ξερω ειναι με αυτην τη λογικη εχουν χαθει περιουσιες και καποιοι εχουν γινει πλουσιοι χωρις να κανουν τιποτα (οχι οι κοπελες που εσυ νομιζεις)Ρε τι κάθεστε και λέτε?????
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σιγουρα δεν τις εφερε κανεις με τη βια αλλα και
1)σιγουρα αυτες δεν ηξεραν τι πανε να κανουν εδω γιατι αλλο στριπτιζου σε Αγγλια, Ολλανδια κ.λ.π και αλλο στην Ελλαδα.
2)Δεν ξερω αν οι γκομενες ειναι τοσο αναλωσημες οσο λες (σκεψου οτι η Ελλαδα φτωχαινει και γκομενες απο Τσεχοσλοβακια, Ουγγαρια, Πολωνια και Βαλτικη εχουν σχεδον εξαφανιστει βαλε και την καμπανια που γινεται στις χωρες τους να μην ερχονται Ελλαδα για τους λογους που εσυ και καποιοι αλλοι θεωρηται παραμυθια) αυτο που ξερω ειναι οτι κανενας μαγαζατωρας δεν θελει οι γκομενες του να εχουν νταλαβερια με πελατες εκτος μαγαζιου για πολλους και διαφορους λογους (χανει χρημα, φασαριες κ.τ.λ) και ο τροπος που το πετυχαινει ειναι ο πατροπαραδωτα γνωστος (απειλες και εννιοτε ξυλο).
3)Τωρα οσο για τους γκομενους που λες οι ποιο πολλοι εχουν σχεση με το μαγαζι ετσι δεν ειναι? (μπραβοι, νταβαδες, σερβιτοροι, DJ, αφεντικα).
4)Τελος παντων αν καποιοι απο εδω θελουν να προσκηναναι τους μαγαζατωρες και να θαβουν τις γκομενες ειναι δικο τους θεμα αυτο που εγω ξερω ειναι με αυτην τη λογικη εχουν χαθει περιουσιες και καποιοι εχουν γινει πλουσιοι χωρις να κανουν τιποτα (οχι οι κοπελες που εσυ νομιζεις)
Λοιπόν αλάνι επειδή δεν ξέρω ποιος είσαι ή τί εμπειρίες έχεις (που προφανώς προέρχονται από το εξωτερικό) δεν θα σε βρίσω και δεν θα σε μειώσω. Η φύση του Κακού Ινδιάνου θα βγει αλλά σε επίπεδα ανεκτά.
1)Ξεκινάμε απο μια κοινή συνισταμένη (ελπίζω) για να μην παρεξηγούμαι...
Οι μαγαζάτορες δεν είναι αγγελούδια και ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ (μαθε να γράφεις ελληνικά μαλάκα και πάνω από όλα να διαβάζεις). Εσύ δηλαδή θες να μας πεις πως οι β' κατηγορίας γκόμενες που έρχονται Ελλάδα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΒΕ??????? Εχεις δίκιο!! τους είπαν προφανώς πως Έλληνες σαν και εσένα γουστάρουν χεράκι, μπουτάκι και φιλάκι στο μέτωπο.
2)Ειδικά εδώ θα προσπαθήσω να είμαι κόσμιος. Βρε στόκε! Λες τυχαία να υπάρχουν τόσα στριπτηζάδικα στον χάρτη που σου ανοίγει η γαμημένη η σελίδα που μπήκες για να πετάξεις τη μαλακία σου... Ή μήπως δεν ξέρεις για τα κρυφά στριπ, τα κωλόμπαρα και τις κονσομασιόν???????????? Αλλά ναι! που να τρέχουνε πίσω στην πατρίδα τους να δουλέψουν σαν πουτάνες.... Συγγνώμη αδερφέ εννοούσα σαν καλλιτέχνιδες.... Αλήθεια την κοπέλα που δουλεύει ξεβράκωτη τι την θεωρείς??????
Οι γκόμενες από Τσεχία, Πολωνία, Βαλτικές και αλλες χώρες που αναφέρεις ΔΙΨΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ξέρουν πολύ καλά πως τα πιο εύκολα φράγκα που θα βγάλουν ποτέ είναι απο μαλάκες σαν και την πάρτη σου, που θα φάνε την όποια παραμύθα θα τους πουλήσουνε... Εκτός και αν πραγματικά πιστεύεις πως η παρέα που σου κρατάνε(το μόνο που θα σου κρατάν μαλάκα) αξίζει τα λεφτά της
Ξεκόλλα οι πρώτες λέξεις που μαθαίνουν είναι οι εξής
α)καψούρα(εσύ είσαι αυτός)
β)μαλάκας (και πάλι εσύ είσαι αυτός)
Όσο για τους μαγαζάτορες που λές στο ξαναλέω μπας και το καταλάβεις... ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ! Και πες πως μια γκόμενα κάνει σχέση με έναν πελάτη εκτός μαγαζιού.... Μην ανησυχείς ξέρουν πως υπάρχουν μαλάκες σαν και εσένα που θα συνεχίσουν να ακουμπάνε φράγκα με σκοπό να βγάλουν τα καημένα τα κορίτσια από την πορνεία, που δεν ξέραν πως θα ήταν η δουλειά τους και φυσικά με 10.000 Ε αγοράζουν μια άλλη πιο νέα και πιο καλή (και φυσικά πιο επικερδης γιατί πρέπει να γαμήσω νέο αίμα και ποιον σκέφτηκα???).
Ξεκόλλα κολλημένε όσο μιλάμε για Ελλάδα μιλάμε για χώρες που οι κοπέλες έρχονται χωρίς βίζα και δεν έχουν ανάγκη από του μαγαζάτορες.... Μαγαζάτορες πολλοί... Μαλάκες σαν και εσένα λιγοι.....πλέον.
3)Εδω ειδικά δεν θα πώ και πολλά, επειδη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ (και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν...) αύριο τη Ρουμάνα μου θα τη στείλω στη δουλειά ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΛΑΝΙΕΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Ελπίζω να πέσεις πάνω της και να της αφήσεις φράγκα επειδή ξέμεινα και απο ρευστό..... Μην ανησυχείς θα σε πάρει αυτή για να βγείτε για καφέ κάποια στιγμή....
Α! Και όσοι τις γαμάνε δεν είναι τόσο ηλίθιοι να δουλεύουνε στο ίδιο μαγαζί......
4)Επειδή το θέτεις επί προσωπικού.......
Προσωπικά θεωρώ ότι στα 10 Ευρώ έχει Φραπέ, στα 50 Ακάποτο τσιμπούκι, στα 100 γαμήσι χωρίς οίκτο και στα 300 και πάνω ξεκώλιασμα στο Χοτέλι και όπου φτάσει.....Ναι είμαι Κακός και Αποιοτικός Ινδιάνος.....
Εσύ μάλλον όμως είσαι από τους τύπους που πιστεύουν πως να κωλομπατσιάζω/δαχτυλιαζω/γαμάω την στριπτητζού και να την ακούν μέχρι τό απέναντι στριπτητζάδικο είναι βαριά δουλειά για μια κυρία με haute niveau intellectuelle, και πως οφείλω να ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ... Δεν πειράζει συνέχισε να την πληρώνεις για να σου λέει τί τραβάει με μαλάκες σαν και εμένα και πόσο διαφορετικός είσαι εσύ... Εννοείται πως εσύ δεν είσαι σαν και τους υπόλοιπους και γι'αυτό σε θέλει.... Ειλικρινα σε ευχαριστώ που υπάρχεις για να βγάζουν και κανένα φράγκο οι καημένες οι κοπέλες και να τα ακουμπάνε μετά...αλλού.
Υ.Γ. Παραμύθι χωρίς Δράκο υπάρχει βρε βλάκα????????????????? Και άντε το τέρας του Λοχ Νες πειστήκατε, μετά από χρόνια πως δεν υπάρχει(νταβατζης)... Με το Φάντασμα του Καουντερμπέρυ (μαγαζάτορες) τί γίνεται????????? Μάλλον το ψαχνετε ακόμα εεεε?.......
Υ.Γ.2 Χεσμένους τους έχω τους μαγαζάτορες και πίστεψε με σε διαβάζουν αυτή την στιγμή.... Αν θές να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για ΕΣΕΝΑ, κόψε τις μαλακιές, γιατι το σότο που τρως δεν έχει τελειωμό.... Τα κορίτσια ΕΚΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ με ένα απλό ποσοστό στο μαγαζάτορα.
Υ.Γ.3 Εννοείται πως οι μελανιές που θα δεις αύριο θα είναι στα μπουτάκια, στα χεράκια και στο κωλαράκι. Δεν φαντάζομαι να έχεις δει μελανιές πουθενά αλλού...
Υ.Γ.4 Μην το πάρεις προσωπικά δεν αναφέρομαι σε εσένα... Όπως φυσικά και εσύ δεν αναφερόσουνα σε εμένα.......
Επισκέπτης
Γεια σου ρε Ινδιάνε....
Μου θύμησες κάτι ωραίες μου απαντήσεις...
Μου θύμησες κάτι ωραίες μου απαντήσεις...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Ξεκόλλα οι πρώτες λέξεις που μαθαίνουν είναι οι εξής
α)καψούρα(εσύ είσαι αυτός)
β)μαλάκας (και πάλι εσύ είσαι αυτός)
Ρε Ινδιάνε, εγώ ξέρω ότι μια πρόταση μαθαινουν πρώτα: αγκαπι μου ελειψες...
Επισκέπτης
Ρε Ινδιάνε, εγώ ξέρω ότι μια πρόταση μαθαινουν πρώτα: αγκαπι μου ελειψες...
Yπάρχει κ το καλύτερο : μουρό μου,να σε ξαναδώ ?
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Yπάρχει κ το καλύτερο : μουρό μου,να σε ξαναδώ ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις