Νέα

Πώς ρίχνουμε τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DarkElf

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
10
Πόντοι
0
Λοιπον η δικη μου ιστορια λεει οτι γαμαω μια στριπερ αρκετα χρονια χωρις κανενα προβλημα. Το ξερουνε ολοι στο μαγαζι και σε αλλα μαγαζια και κανενα καλοπαιδο δεν ηρθε να μου το κοψει. Γιατι αλλωστε να μου το κοψει ρε μεγαλε???
Ουτε μαγαζατορας ειμαι,ουτε σα μπραβος δουλευω,ουτε κανενας λεφτας περνιεμαι. Ουτε πολλα λεφτα χαλασα για να μου κατσει και πριν απο αυτη και παλι με στριπερ ημουν γιατι ειμαι ανωμαλος στο κεφαλι και γουσταρω τα τρελλα.
Οποιος το εχει μεσα του και γουσταρει δεν τρεχει τιποτα. Στα αρχιδια τους μας εχουν γραμμενους οι μπραβοι και οι μαγαζατορες. Μπορεις να τις γαμας καλα να ειναι ευτυχισμενες οταν πανε στη δουλεια και να κανουνε πολλες καρτες? Ετσι θελουνε.
Α,και οι κοπελες δεν παιρνουν με το ζορι 20 με 30%. Παιρνουν 40 με 45% συν το μεροκαματο.(απο 90Ε και πανω). Και οι δυο πλευρες κονομανε μια χαρα και εσυ φευγεις χαρουμενος που επιασες κωλο.Οποια θελει κανει βιζιτα οποια γουσταρει φτιαχνει φραπογαλο και οποια καβλωσει μαζι σου παει για καφε και σχεση.
Και αυτα που σου λεω δεν ειναι εκ του πονηρου...

Επειδη και εγω εως προσφατα ημουν με μια stripper πανω απο 2 χρονια, θα πω οτι αυτα που λεει ο pain21 ειναι ετσι ακριβως!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
2) Αυτα που σου λεω τα ξερω απο δικα μου ατομα πολυ εμπιστα που εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο απο εσενα και καποιους αλλους εδω μεσα, αυτοι λοιπον χαλασαν τρελα λεφτα σε μαγαζια λεφτα που ουτε καν φανταζεσαι χωθηκαν βαθυα γνωρισαν κοπελες και μαγαζατωρες γαμησαν ελαχιστα αλλα εμαθαν πολλα.

δεν ξέρω για σένα. Οι πηγές σου είναι σίγουρα μεγάλοι μαλάκες και καλά τους έκαναν.
εγώ γάμησα με ελάχιστα λεφτά και θα μπορούσα με ελάχιστα να το κάνω και ακόμα......

το κωλόμπαρο είναι σαν το ποτό.
Αμα σε πίνει δεν το πίνεις. Απλά πράγματα.....

Συμβουλή. Να ασχολείσαι με άλλα αθλήματα γιατί τα εξτρίμ σπορτς δε σου ταιριάζουν.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Οι τυποι που σου λεω οσο και αν σου φανει περιεργο και psycho δεν ενδιαφερονταν κυριως για να γαμησουν αλλα για να απαντησουν στο ερωτημα αν μπορει να γινει κατι με στριπτιζου η οχι χαλασαν πολλα λεφτα και χωθηκαν βαθυα ισως να κινδυνεψαν κιολας...
Οι Κουστώ της νύχτας ανάμεσα στους καρχαρίες των strip. Οι απαντήσεις σύντομα στο discovery channel

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πρώτη φορά που γράφω σε θρεντ όπου δεν ανήκω, αλλά κάπου έπρεπε να σας το αφιερώσω γαμώτο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ινδιάνε μου, ειδικά σε σένα, με πολλήηηηηηηη αγάπη

όβερ εντ άουτ  :sunglasses:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά άιντε τώρα. Με τους μπαγλαμάδες

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγώ γάμησα με ελάχιστα λεφτά και θα μπορούσα με ελάχιστα να το κάνω και ακόμα......

γαμιέστε όλοι σας ρε...

με τι θράσος μπαίνεις ρε παίχτη και γράφεις ότι με ελάχιστα λεφτά γάμησες και ότι εάν γούσταρες θα μπορούσες να το κάνεις ακόμη?

ξέρεις πόσα έχω ακουμπήσει και ακόμη ελπίζω ρεεεεεεε ???????

φιλάκι στο μαγουλάκι και φτερουγίζει η καρδούλα μου λέμε!

:helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γαμιέστε όλοι σας ρε...

με τι θράσος μπαίνεις ρε παίχτη και γράφεις ότι με ελάχιστα λεφτά γάμησες και ότι εάν γούσταρες θα μπορούσες να το κάνεις ακόμη?

ξέρεις πόσα έχω ακουμπήσει και ακόμη ελπίζω ρεεεεεεε ???????

φιλάκι στο μαγουλάκι και φτερουγίζει η καρδούλα μου λέμε!

:helpplea:

εσύ είσαι άλλης σχολής.
οι πλούσιοι δεν κατεργάζονται τέχνας.

Επισκέπτης
κλαίω τη μοίρα μου....ο περσόνα γαμάει τσάμπα και εγώ βλέπω τον λογαριασμό μου να μειώνεται για φιλάκια στα μάγουλα

Κι εμενα το ιδιο μου συμβαινει - γιατι δε γαμώ...παμε για ενα ποτακι (στα γρηγορα) ?

Επισκέπτης
ώρα - μέρος....στις 4.30 θα πρέπει να φύγω....έχω ένα ραντεβού στο hilton

ρε πολυ γρηγορα λεμε...1 ποτο...χωρις κερασματα αυτη τη φορα...ετσι για σπασιμο...στο τσαμπα...3:00/3:15 στο γνωστό ?

ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom