DarkElf
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Λοιπον η δικη μου ιστορια λεει οτι γαμαω μια στριπερ αρκετα χρονια χωρις κανενα προβλημα. Το ξερουνε ολοι στο μαγαζι και σε αλλα μαγαζια και κανενα καλοπαιδο δεν ηρθε να μου το κοψει. Γιατι αλλωστε να μου το κοψει ρε μεγαλε???
Ουτε μαγαζατορας ειμαι,ουτε σα μπραβος δουλευω,ουτε κανενας λεφτας περνιεμαι. Ουτε πολλα λεφτα χαλασα για να μου κατσει και πριν απο αυτη και παλι με στριπερ ημουν γιατι ειμαι ανωμαλος στο κεφαλι και γουσταρω τα τρελλα.
Οποιος το εχει μεσα του και γουσταρει δεν τρεχει τιποτα. Στα αρχιδια τους μας εχουν γραμμενους οι μπραβοι και οι μαγαζατορες. Μπορεις να τις γαμας καλα να ειναι ευτυχισμενες οταν πανε στη δουλεια και να κανουνε πολλες καρτες? Ετσι θελουνε.
Α,και οι κοπελες δεν παιρνουν με το ζορι 20 με 30%. Παιρνουν 40 με 45% συν το μεροκαματο.(απο 90Ε και πανω). Και οι δυο πλευρες κονομανε μια χαρα και εσυ φευγεις χαρουμενος που επιασες κωλο.Οποια θελει κανει βιζιτα οποια γουσταρει φτιαχνει φραπογαλο και οποια καβλωσει μαζι σου παει για καφε και σχεση.
Και αυτα που σου λεω δεν ειναι εκ του πονηρου...
Επειδη και εγω εως προσφατα ημουν με μια stripper πανω απο 2 χρονια, θα πω οτι αυτα που λεει ο pain21 ειναι ετσι ακριβως!!!!!